Systemfelet i det grymma LVU/HVB-Systemet

 1. Jocci77 skriver:

  LVU – Orättfärdig, Ondskefull Grymhet!!!

  Hösten 2016 kontaktade undertecknad BVC i hopp om att få tips på hur jag skulle kunna bemöta min dotters utåtagerande p g a att hon var blott dryga 4 år när hon tillsammans med mig och sin mormor, när morfar avled och föll ihop från stående till liggande ryggläge på mindre än 20 sekunder i en massiv hjärtattack hemma i hallen.
  BVC ordnade med att sätta en orosanmälan på mig istället för att remittera mig/oss till Bup.
  Inte långt efter kom socialtjänsten Skellefteå Kommun med familjegården och bestämde mot vår vilja att de skulle fortsätta att komma i 5 veckor, 3 skift och 5-6 timmar/ vecka. De sa aldrig att det var en utredning, bara att dem ville hjälpa mig/oss, men när dem började bland sig i mina vänner och jag sa att dem bröt mot artikel 12 om privatliv, familj och korrespondens på en fredag ringde socialtjänsten på måndagen efter, dvs den 13/2 2017 och ville komma och klarlägga en sak. Den 8/2 kontaktade min barns biologiska far mig, bosatt i London, ursprungligen från Nigeria och som kom på ett ultraljud i månad 4 men övergav mig/ oss månaden efter. P g a att jag nekade honom full vårdnad om det barn jag fött här i Sverige och tagit hand om själv, kontaktade han Socialtjänsten.
  Den 13/2 kl 11 stormade 5 polis-klädda personer in i lägenheten, en stängde in min mor på hennes toalett, en annan polis sparkade mors lilla chihuahua valp som instinktivt försökte försvara mig, som blev tvingad ner i en fåtölj. Socialtjänsten som var 2 personer samt 1 socialsekreterare Helena Olofsson från Familjegården som hade gjort sexuella närmanden mot min dotter kom också in och meddelade att min dotter skulle tas ifrån mig. Min dotter skrek gråtande och förtvivlat: ”Mamma, jag vill stanna med dig, hjälp mig, jag vill inte fara härifrån!” Jag hörde allt och försökte ta mig genom ett dödens gatlopp till min dotter som skakade i hallen, när 1 polis slog mig med batong under vänster knä och 2 andra fängslade mig med sina händer för att sätta handfängsel bakom min rygg. De la mig mot golvet på mage och jag kunde se min dotters ögon, i chock som bevittnat allt detta samt att den kraftigaste polisen satte sig grensle över mina ben och fötter som böjts bak och upp mot mina fängslade händer. Till slut när jag inte kunde lyfta bröstkorgen släppte dem ut mamma som fick krama min dotter och sitt barnbarn.

  Dagen efter, den 14 ringde en socialsekreterare och ville prata med mamma, och mamma frågade varför dem inte meddelat att polisen skulle komma? Hon, Jessica Backman sa: ”polisen ville komma!” Mamma sa, ”Det var en nyhet att poliserna utrustats med tankeläsning. Nej, polisen kommer inte om inte någon, ex ni bett dem komma!” Vi trodde att din dotter kunde vara farlig för sig själv, urskuldade socialsekreteraren sig med. Mamma sa: hur kommer det sig att min dotter varken var farlig under lördag eller söndag men att ni bestämmer när folk ska vara farliga utan att de är det!?!”

  7 dagar gick tills vi fick ett dokument med posten vart dem hade fört min lilla dotter, vilket vi förtvivlat undrat under alla dagar som förflutit. Den 2 dagar senare fick vi träffa min dotter inom socialkontorets väggar. Hon slängde sig i mina armar och sa: ” Polisen kom och gjorde dig illa mamma!” Efter en stund frågade hon mig om hon fick följa med mig/ oss hem, och vände sig till socialsekreterarna Sofia Lundberg och Emma Hopkin som sa: ” Nej, du ska hem till mamma Annika!”
  Jag sa: ” Ursäkta, HEM är inte det hos oss och MAMMA, är det inte jag som fött min dotter?!”
  ”Jo, ursäkta” kväkte Emma Hopkin fram.
  Min dotter blev ledsen och det var outhärdligt svårt att skiljas från henne, vilket det alltid är, fortfarande.
  Ca 1 vecka efter blev jag och min mor kallade till Socialkontoret och då frågade jag Emma Hopkin: ”Varför förvirrade du min dotter med orden: Du ska HEM till Mamma Annika?!?” Då blåljög hon inför oss och sin kollega Sofia Lundberg: ”Det har jag aldrig sagt!”

  Förtroendet sjönk, och har fortsatt att göra det till dags dato, när min dotter fortfarande är separerad från mig som kämpar med näbbar och klor för att få hem henne, lagligen.

  Under hela tiden har Emma Hopkin haft kontakt med barnets far som överfört vad han gjorde mot mig som att jag gjorde det mot honom. Han är eftersökt av London polisen pga illegal invandring, bedrägeri, våldtäkt, mordförsök, pornografi etcetera. Socialtjänsten försökte t o m att se till att han fick full vårdnad om barnet i Skellefteå Tingsrätt men tack och lov så förlorade han det, men under hela tiden så har jag och min mor varit föremål för socialtjänstens psykopatiska beteende som ljuger i varje mening och omskriver allt för att få rättsväsendet på sin sida.

  Först i Förvaltningsrätten blev jag tilldelad en biträdande jurist som är den vekaste som går i ett par skor. Hon förlorade naturligtvis, eftersom hon inte påvisade socialtjänstens fel. Förvaltningsrättens Lena Bergendorf ställde sig på Socialens sida.

  Innan Kammarrättsförhandlingen sa hon: ”du har ju bara 1 chans på 10 att vinna mot Socialtjänsten!” Vilken uppmuntran!!?????!!!!!!!
  I Kammarrätten kom hon trots att jag med lagens paragrafer meddelat till Kammarrätten och till Eva Olofsson vid Ahlgrens Advokatbyrå i Umeå att jag inte ville ha henne som inte kämpade för mig och min dotter. Trots att hon ombads gå ut innan förhandlingen startade, erhöll hon samvetslöst 26000kr skattefritt för att visa sitt tryne där. Jag och en vän som för 12 år sedan förlorade sitt barn till den biologiska fadern som utsatte barnet för sexuella övergrepp, men ändå hade stöttning av Skellefteå Socialnämnd och Socialkontoret, bistod mig i Kammarrätten där vi la fram sanningen men Kammarrättens Ylva Johansson och Eric Löwen valde att tro dem lögner Socialtjänstens Emma Hopkin fått ihop genom sin personliga kontakt med barnets biologiska far Hr Igbinoba eller Noba eller vad han kallar sig nu.

  LVU skadar barnen mer än det gynnar dem. Socialtjänsten ska sägas hjälpa och stötta föräldrar och barn, men p g a sin makt och prestige jakt och pengar väljer dem att bryta upp familjer, skada barnen kanske för livet, med obearbetade trauman vilket min dotter ännu lever med, och blir hjärntvättad av familjehemmet Annika och Urban Forsgren i Boliden att min dotter ”är en stor flicka och stora flickor gråter inte!”
  Min dotter vill hem, det säger hon och vägrar släppa mig när vi tvingas varje vecka.

  Hur kan socialtjänsten som inte varit hemma hos familjer mer än ett par timmar stirra sig blind på vad Familjegården ljuger och kokar ihop, samt Socialtjänsten tro på en Nigeriansk illegal invandrare som dem aldrig mött öga mot öga?!???? Ju djupare de involverar sig desto hårdare blir fallet!

  LVU är varken rättssäkert eller borde få finnas. Det är ett vapen som skapar förhållanden som fanns i Tyskland under andra världskriget, kontrollerande, kränkande, diskriminerande och ett uttryck för fen och skär ondska, när barn skiljs från föräldrar av de mest triviala skäl, och Socialtjänsten skyddar förövare genom att inte tänka på barnets känslor och behov, men att ta förövarens sida istället för att återförena den lilla familjeenhet vi är och dessutom förutom den psykisk skada hos barnen som Socialtjänsten utsätter dem som tas från sina rötter, så riskerar många individer att tappa tilltron på mänskligheten. Det blir svårt att lita på regering, och inrättningar under staten, samt polisväsendet, när man utsatts.

  Bäst är om LVU skrotas för gott. Borde aldrig ha fått finnas!!! Hatar begreppet från djupet av mitt hjärta.

  /Jocci77

  • Ove Svidén skriver:

   Tack Jocci77, för att du orkar berätta detta. Jag behöver veta för att på ett konstruktivt sätt hjälpa till med att landsförvisa de kriminella politiska rötägg som ligger bakom det du fått uppleva.

 2. Jocci77 skriver:

  Nu återstår att se vad Högsta Förvaltningsrätten gör, ställer sig på en eftersökt brottslings sida som supportar Socialnämndens ordförande Kenneth Fahlesson som är (f d polis och försökte göra ett polisingripande genom att uppvisa sin dåvarande kollegas id, samt fick sin ”!bästis”inom Skellefteå polisen att lägga ner åtalet mot Familjegårdens Helena Olofssons sexuella närmanden mot mitt barn) och tillsammans med Socialtjänstens Vida Tavakoli-Aval i spetsen (som inte ens anser att det är viktigt att kunna kommunicera på engelska) illvilligt motverkar att förena barn med förälder där barnet vill vara och känner sig älskad och trygg vilket något barn knappast gör i ett familjehem som tjänar 17000 skattefritt per barn och månad. Vilket är motivet då?!

  • Ove Svidén skriver:

   Motivet är att tjäna pengar på ett blandras-barn. Så dolt racistiskt har svenska myndigheter kommit överens att agera i hundra år.

   Ja så fungerar myndigheterna i samverkan i det totalitära landet Sverige, när de får vittring på ett barn som de kan bryta ned med ett brutalt lönsamt LVU-tvångsomhändertagande!

   Tack för att du vågade beskriva detta flagranta övergrepp. Familjefriden är en grundpelare för att komma tillrätta med VärldsGemenskapen i utveckling mot en global Världsfred.

Det här inlägget postades i LVU, Maktmissbruk, MOR, Pengar, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Systemfelet i det grymma LVU/HVB-Systemet

 1. Jocci77 skriver:

  Tragiskt men sant, varför jag behöver dig här i nästa fight mot Socialtjänsten! Du har genomskådat allt vilket är makt. Att de och förvaltningsrätten i Umeå får höra Dig live vore absolut fantastiskt!

 2. Mirza Ramic skriver:

  EU DOMSTOL MÅSTE STRAFFA SV DOMSTOLAR HELT ENKELT PGA DOM MOTARBETAR GRUND FÖR MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER VAR BARN LIDER I KORRUPT DOMSTOLAR SOM ÄR UNDER SOC HÄXORNAS DIKTATUR

 3. Sigrid Aronsson skriver:

  Min vänninas son som är över 40 år nu, blev tagen af socialen när han var 18 år till ett barnhem därför att någon anmält att han hade rökt hash, vilket han inte hade. De sade till min vännina att de ville hjälpa honom. Sen när han fyllde 19 fick han inte vara på barnhem länge, så då blev han automatiskt överförd till Långbro som är ett psykiatriskt sjukhus. Nu sitter han på rättspsykiatrisk avdelning för att någon hade satt eld på ett dushdraperi i dushen och han blev anklagad för det. Det har varit möten varje halvår där psykiatrikern skall bestämma ifall han kan komma hem / lösläppas och det har han fått avslag på varje gång. Han säger själv att det är som att vara i fängelse. De har naturligtvis också fått honom på psykiatriska droger. Nu har han fått veta att det finns en chans att kan kan komma ut nästa möte. Det hela är ju uppgjort på förhand. Det folk inte kan förstå är att dessa människor är onda och att de vill förstöra familjer och barn och att de ljuger om allt. De är dolt fientliga så det är svårt att se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *