Systemfelet bakom den Lönsamma Kommunala Människohandeln

En sevärd video:

http://urplay.se/program/200766-smugglarna-barn-till-salu

CPS: Profitable Child Kidnapping for Adoption in USA!

John Anthony Robles II, New Article. Fresh and just for you!:  The New NSA Leak: A Fake Leak from a Fake Source – Another Limited Hangout John Anthony Robles II makes a thorough analysis of CPS = Child Protection Services: … Continue reading 

 

Systemfelet i det sjukt smarta LVU/HVB-Systemet

Tack Nordiska Kommittén för Mänskliga Rättigheter för allt juridiska forskningsarbete ni gjort För Barnens Bästa under NKMR 20-åriga verksamhet! Varför tvångsomhändertas mer än trettio tusen barn per år i Sverige? Det är mer än sex gånger fler per capita än i … Läs mer 

Publicerat i FramtidLVUMaktmissbrukPengarpolitikVärldsGemenskap | 63 kommentarer | Redigera

Systemfelet i Förvaltningsdomstolarna

Nämndemän, Kommun och HVB-hem kan tjäna stort på att förhala ett LVU-ärende. Två mutade nämndemän kan rösta ned domarens professionella argumentering. När EuropaRådet nu kommer att granska Sverige, kommer systemfelet i dagen och vi kommer att hängas ut som det … Läs mer 

Publicerat i LVUpolitik | 1 kommentar | Redigera

Systemfelet i det svenska LVU-systemet?

Vilka tre ingredienser i det svenska LVU-systemet är de mest korrupta? 1. Ett rättsväsende köpt av ett 50-årigt Enpartivälde (Socialdemokrati och Lidbomeri) 2. Möjligheten att gömma barn från sina föräldrar i privata HVB-hem under sträng sekretess, samt 3. Att i … Läs mer 

Det här inlägget postades i LVU, Maktmissbruk, Media, MOR, Pengar, politik, Sananda, Trump. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Systemfelet bakom den Lönsamma Kommunala Människohandeln

  1. ove skriver:

    PizzaGate är kodnamnet i Washington DC, för det jag ovan kallar systemfelet.

    President Trump utnyttjade sina första dagar i Vita Huset genom att polisanmäla 1500 pedofiler i Huvudstadsträsket Washington.

    Ska vi i Landet Lagom postumt landsförvisa justitieminister Lennart Geijer för sin pedofilring på regeringsnivå?

    Eller ska vi landsförvisa arkitekten bakom DecemberÖverenskommelsen som lyckats få med sju korrupta partierna i tystnaden kring det grymt smarta LVU/HVB-Systemets funktinon som en ’Lönsam Kommunal Människohandel’ på en lägre samhällsnivå än den mörkade Geijer-Affären.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *