Det fejkade mordet på Olof Palme

Teatermordet på Olof Palme! Sossarna seglar med lik i lasten!

Mordet på Palme var en statskupp! Var tog Palme vägen?
Hans Holmér (DN 25/8-86): Om sanningen om mordet på Olof Palme kommer fram, kommer den att skaka Sverige i dess grundvalar.

Sven Olof Joachim Palme, född 30 januari 1927 på Östermalm i Stockholm, död 28 februari 1986 i Stockholm, var en svensk statsman. Wikipedia

Har just läst boken: EN OVÄNTAD VÄNDNING av Claes Hedberg och den är spännande som den värsta spionroman. Fast den här är fylld med fakta. Undrar varför inte Kalla Fakta, Uppdrag Granskning och journalisterna på dom stora drakarna aldrig har grävt fram sanningen om palmemordet (undantagna Lars Borgnäs och Tomas Bresky som försökt). Hur kommer det sig? Det beror nog på att för 30 år sen var SAP ännu det statsbärande partiet som trodde att dom ägde Sverige. Och kunde göra som dom ville med myndigheterna.

En hel drös med palmespanare har skrivit otal böcker och artiklar om detta där dom gräver fram alla oklarheter och konstigheter i samband med ”mordet”. Författaren och journalisten Sven Anér har sysslat 30 år av sitt liv med detta. Och media bryr sig inte. Istället blir grävarna avlyssnade och bevakade. Konstigt! Nä, här ligger massor med hundar begravna! Så MSM: Gräv! Gräv! Gräv!
Det blev ingen lösning på Palmemordet! Fyra kommissioner och i dagsläget vänder man nog bara papper på det kontoret. Wilhelm Agrell anser att man krattat med glesa krattor. Än idag är det många prominenser som tror att det var Christer Pettersson som mördade Palme. Stefan Löfvén t ex. Det är mycket oförskämt eftersom CP blev frikänd i Hovrätten och Högsta Domstolen tog inte upp det hela till prövning 1998. CP valdes med all sannolikhet som gärningsman. Men resningen misslyckades!

Annat är det med privatspanarna som fått fram mer resultat i stil med á la missing people. Genom åren har jag tagit del av dom flesta eftersom tidskriften DSM har skrivit om dom. Så när Claes Hedbergs bok damp ner i brevlådan så föll allt på plats. Ja, det var nog så det gick till! Claes Hedberg har sammanställt alla spanares rön och knutit ihop säcken över vad som hände 28 februari 1986 på Sveavägen minut för minut. Han har haft benägen hjälp av Bo Hall som samarbetspartner- en gruvingenjör som gärna skulle vilja scanna Palmes grav.

De båda fick kontakt för Claes Hedberg ringde Ring P1 efter att ha läst en debattartikel som flera prominenser skrev – bl a Inga-Britta Ahlenius – och undrade över Palmemordet. Det hörde Bo Hall. Sen har dom jobbat ihop under flera år. Det hela var ett teatermord enligt duon. Den slutledningen kom dom fram till efter att ha läst Hans Liljeson bok Palmemordet hemliga scenario – Dubbelspel och statskupp.  Liljeson var jurist på ambassaden i Paris och träffade ofta Carl Lidbom som då var ambassadör där. Det var där hans misstankar växte om att det hela var en planerad statskupp. Liljeson anade ugglor i mossen. I mina ögon Sveriges första false flag.

Det var två par Palme som gick på Sveavägen efter bion. Vid en reklampelare utanför Skandiahuset väntade ett par och då slank paret Palme snyggt in i det huset. Det andra paret strosade vidare och bytte några ord med skytten. Sen sköts ”Palme” och kvinnan hällde några dl medhavt blod över honom. Hon kysste Palmes blodiga ansikte och fick själv fullt med blod i sitt så ingen skulle känna igen dom.
En undersköterska tänkte ge första hjälpen men hon blev ivägknuffad av Lisbeth Palme. Hon fick inte hjälpa till. Det fanns två ambulanser. En kom in med teaterparet. Under tiden hade det riktiga paret Palme gått ut på baksidan av Skandiahuset och åkte iväg i en bil med täckta rutor. Lisbeth byter sen till en polisbil som skjutsar henne till Sabbatsberg. Där byter hon av den andra kvinnan som spelade Lisbeth Palme.
Två ambulanser – Sabbatsberg- och Sollentunambulansen – ägnas en gedigen kartläggning i boken. Det är så spännande att läsa hur Holmérs och polisens versioner punkteras minut för minut. Ja, hur kunde Lisbeth och Olof Palme komma in till Sabbatsberg i en ambulans och hur kunde Lisbeth lite senare komma åkande i en polisbil i en annan kappa? Läs själva och lägg ihop.


När Lisbeth hoppar ur polisbilen tar polisfotografen Ulf Karlsson från Aftonbladet en bild på henne. Han var tidigare på mordplatsen men blev beordrad att åka till Sabbatsberg av sin chef på AB. Då har hon sin kappa på sig – alltså inte den som kvinnan hade på sig som först kom in och som sen skickades till Tyskland för analys. Den bilden publicerades i Göteborgsposten men aldrig i Aftonbladet som var fotografens tidning (bilden finns inte på nätet men här kan ni se den på Anérs bok). Där kan vi prata om olycksfall i arbetet om det nu var en komplott som privatspanarna och Claes Hedberg hävdar i sin bok.

Det var flera som inte kände igen Palme på sjukhuset. Milan Valverius – obducenten – kände inte igen honom. Den kropp han obducerade hade ett sår på 14 cm som nyss sytts igen på bröstet. Valverius och hans fru dog båda samma dag 10/2-94. Med all sannolikhet blev dom förgiftade. Palmes obduktionsprotokoll hemligstämplades ganska omgående. Ingen får ta del av dom sekretessbelagda handlingarna förrän 2056. Varför kan man undra när det gäller en sån traumatisk händelse för ett helt land. Valverius sa att sanningen om palmemordet ligger i obduktionsprotokollet.
Att det blev sån sekretess beror nog på att det hela var en komplott som Palme själv var inblandad i. Lisbeth Palme fick redan från början diktera villkoren. Polisen fick inte titta på hennes skada. Poliser fick inte förrätta likbesiktning på hennes döda make. Polisen fick inte fastställa hans identitet. Hon avvisade läkare som ville se om hennes påstådda skottskada. Hela Sabbatsberg stängdes av för andra patienter. Lisbeth bestämde vilka hon skulle tala med. Däremot fick Åke Nilzén ta hand om Lisbeth på natten. Han var en släkting och professor i klinisk dermatologisk allergoli. Åke Nilzén var gift med Olof Palmes syster Catharina. Vad hade han där att göra en fredagkväll så sent? Var han förhandsinformerad? Det var Lisbeth som bestämde vad som skulle stå i obduktionsprotokollet. Poliserna trippade på tå för henne. Hans Holmér utsågs till spaningsledare. Han fick fria händer p g a sina goda kontakter med familjen Palme och Ingvar Carlsson. Han skulle värna om Palmes personliga förhållanden. Hans Holmér var i Borlänge och skulle bo på hotell på mordnatten har man hört till leda. Han skulle ju åka Vasaloppet! Nej! Han var i Stockholm hela tiden. Det har polisinspektör Rolf Dahlgren berättat. En polis som fick agera privatchaufför åt Holmér. På morddagen gav Palme sina livvakter ledigt. Ja, för hur skulle man annars kunna iscensätta det hela?

Hans Holmér  gillade allt ljus på sig! Spaningsledare med all makt det första året innan han sparkades i februari 1987. 

Palme var hatad i många läger i Sverige. Han skulle på en lång resa till Sovjet i mitten på mars. Han ville begränsa Nato. Ville ha slut på Natoubåtar i svenska vatten. Bara det! Dessutom hade han hiv och sjukdomen som slagit sönder hans liv måste döljas för familjens och partiets bästa. Staten/SAP och familjen ville att han skulle få gå ur tiden som en stor statsman och inte vittra bort i en skamlig sjukdom enligt författaren. Han skulle försvinna med flaggan i topp!

Så var tog han då vägen Palme! Jo, han åkte i den där bilen med täckta rutor – som många vittnat om att dom sett – till Borlänge. Där flög han iväg två timmar senare i ett franskt plan som Carl Lidbom ordnat. Och där har vi förklaringen till att man väntade med att gå ut med rikslarm efter mördaren i över två timmar. Man ville förvissa sig om att Palme var i luften.

Källa: https://parnassen.wordpress.com/2017/05/26/teatermordet-pa-olof-palme-sossarna-seglar-med-lik-i-lasten/

Intressant om Palme hos Anders Jallai:

Några av Olof Palmes många älskarinnor har stolt gått ut och berättat om sina affärer med vår framlidne statsman. Bland andra den amerikanska skådespelerskan Shirley Maclain och den kände fotografen Ewa Rudling. Dessutom talar mycket för att hans sista älskarinna i livet var den kände nuvarande professorn i historia vid Harvard University: Emma Rothschild som dessutom 1986 bodde bara något kvarter från familjen Palme i Gamla Stan.

Det här inlägget postades i LVU, Maktmissbruk, Människa, Media, Pengar, politik. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Det fejkade mordet på Olof Palme

 1. Claes Hedberg skriver:

  Mycket bra sammanfattning Ove!
  Jag möter dig gärna en dag i Stockholm!
  Vännen
  Claes

 2. Claes Hedberg skriver:

  Den här boken har stoppats av Socialdemokraterna och regeringen. Psykförsvaret har på order ”uppifrån” (läs regimen) meddelat mediaeliten och de stora bokförlagen att ”En oväntad vändning” är bannlyst. Den får under inga omständigheter bli känd hos den breda allmänheten. Den får inte bli omtalad,. Blir den känd kan det få allvarliga politiska konsekvenser. Fråga: Vad menade Hans Holmér när han i augusti 1986 råkade säga:
  ”Om sanningen om Palmemordet kommer fram kommer den att skaka Sverige i dess grundvalar.” EN OVÄNTAD VÄNDNING ger svaret på mordgåtan. Läs och begrunda!

  • Mattias Larsson skriver:

   Hej Claes! Jag har läst din bok. Mycket bra skrivet. Jag är numera också övertygad om att det s.k. Palmemordet är en stor bluff. Bedrövligt att SAP har blivit så korrumperade. Det finns så många saker som olika S-regeringar har hanterat på ett väldigt suspekt sätt: ”Palmemordet”, orsakerna till Estonia-olyckan 1994, oviljan att utreda åldern på ensamkommande flyktingbarn (varav de flesta från Afghanistan) osv… Jag gissar att fler och fler svenskar med tiden kommer att genomskåda alla dessa lögner. Jag skulle inte bli ett dugg förvånad ifall S tappar ytterligare några procentenheter i nästa Riksdagsval!!

 3. Ola Nordmann skriver:

  Har man noen idé om hvor Olof Palme skal ha blitt ført hen?
  Er det noen indikasjoner på at Lisbeth og sønnene besøkte ham på hemmelig adresse senere?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *