Uppstigningen är på gång: Kristusmedvetandet närmar sig

Mike Quinsey Kanaliserar sitt Högre Jag

14 april 2017
Webbsida: Tree of the Golden Light

De förväntade förändringarna som höjer vibrationerna pågår, och det har konstaterats att er Sol visar sig mycket ljusare med mer av ett vitt ljus. Utan tvivel ökar vibrationerna snabbt och när de når en viss punkt, kommer Uppstigningen (Ascension) att ske omedelbart. Som tidigare nämnts, så kommer själar som då inte är redo att höja sig att flytta till en annan jordliknande planet för att fortsätta sin utveckling. Tidigare har ni fått veta vilken typ av förändringar som de högre vibrationerna kommer att innebära för er. Ni kommer naturligtvis tacksamt att ta emot dem eftersom de lyfter er mer in i Ljuset och Kärleken. De lägre vibrationerna har börjat omvandlas och bevis på det har ofta visat sig inom djurriket, när de mest ovanliga och osannolika fredliga parbildningar har inträffat. Det uppfyller förutsägelsen om att ”Lejonet skall ligga tillsammans med lammet”.

De högre vibrationerna kommer även att lyfta själar inom den Mänskliga Rasen förutsatt att de har ökat sina vibrationer. Bevis inom den Mänskliga Rasen finner vi i att er civilisation motsätter sig en fortsättning av krig och aggressivitet. De är trötta på allt oönskat som följer med krig, och inte minst på allt slöseri med mänskligt liv.  Givetvis förstår man att i en krigisk värld behöver man skydda sig, men var finns de ledare som är redo att främja en fredlig samexistens? Men misströsta inte, för om många av er sänder ut positiva vibrationer för kärlek och fred skulle det leda till avsevärda förändringar. Skillnaden i vibrationer mellan dem som tillhör Ljuset och de från det mörka växer, ändå tyder era jordiska förhållanden på ett sammanbrott av Lag och Ordning och en långsam nedgång mot kaos och anarki.

Emellertid växer sig Ljuset starkare och starkare och fler människor arbetar för en fredlig samexistens. Var säkra på att mycket hjälp ges till dem som arbetar för Ljuset, och ser man på en helhetsbild är det uppenbart att er väg mot Uppstigning nu börjar bli framgångsrik. De Blå Fåglarna (The Blue Avians) finns också i ert solsystem i stort antal och deras extremt stora klot är dolda och osynliga för blotta ögat. Tyst övervakar de framstegen samtidigt som de förhindrar varje form av inblandning utifrån för att säkerställa att ni får alla möjligheter att höja er. Som ni skulle se det är det en underlig situation, eftersom ett krig äger rum i yttre rymden mellan de av Ljuset och de mörka Tjänarna som hindrar utomstående besökare till er planet, besökare som kommer i fred och erbjuder sin kärleksfulla hjälp till er. Eftersom ni är ansvariga för att organisera er för att uppnå framgång, kan hjälp ges inom områden där den skulle påskynda utvecklingen.

I de världar där ”ingen tid” finns ses Uppstigningen som att den redan gjorts, och det är år 2024 på er tidslinje. Dessutom kommer de förväntade förändringarna verkligen att börja på allvar från 2018 och framåt. Detta datum har getts från tre olika källor, inklusive invånarna på Plejaderna. Ni befinner er faktiskt i Fotonbältet nu och förflyttar er in i Plejaderna genom den Centrala Solen, Alcyone. Av detta kan ni dra era egna slutsatser vad gäller det som troligen kommer att hända. Många förändringar som är mycket fördelaktiga för er alla står uppradade, och Replikatorn kommer att bli den mest livsförändrande av dem alla. Det låter för overkligt för att vara sant, men den gör att ni nästan kan replikera allt som ni behöver. Denna förändring, tillsammans med andra, kommer att föra in i framtiden så snabbt att ni knappt får tid att vänja er. Emellertid måste de mörka tjänarna naturligtvis hållas ”fängslade” där de inte längre kan störa eller fördröja manifestationen av er framtid. Så det finns mycket att se fram emot som redan har planerats och som övervakas av Högre Väsen.

Vi vet att så fort som människor får lära sig om det som ligger framför er, kommer många att bli oroliga över familjemedlemmar och deras plats i detta. Tänk på att ingenting händer av en slump och varje själ måste få följa sin egen livsplan. Så var och en kommer att befinna sig exakt där de behöver vara för sin fortsatta utveckling. Barn är som alla andra och är gamla själar som ofta inkarnerar i familjer som behöver deras hjälp, eller lika gärna lär sig något av dem. Så se varje familj som en grupp själar som har kommit samman för den erfarenhet som hjälper deras utveckling. Ibland är banden karmiska och är fråga om att arbeta igenom gamla problem som har uppstått mellan dem. Oavsett hur det ligger till var medveten om att du befinner dig precis där du vill vara, och försök att göra det bästa av det. För den som tillhör Ljuset kan det vara mycket påfrestande, men du har en möjlighet att lyfta upp andra,som kan dra nytta av din kärlek och erfarenhet.

Vissa själar undrar varför Gud inte ingriper, men tänk då på att det mest värdefulla ni fått är er fria vilja, och efter att ha gjort era val kommer ni att uppleva resultatet av dem. Därför lär du dig genom dina val och det skulle vara fel för någon annan att ingripa. Många kan inte förstå varför Gud tillåter krig, men återigen, om det är mänsklighetens val och sätt att lära på, så varför skulle någon välja att förändra resultatet. Du är ansvarig för dina handlingar; och goda gärningar höjer dina vibrationer medan negativa handlingar saktar ner dem. Ju långsammare de blir desto svårare blir det att lyfta upp dig igen, även om det måste sägas att när du inser att du är ansvarig för dina handlingar, kan hjälp ges om så önskas för att få dig på en väg som leder tillbaka till Ljuset. Det ultimata tillståndet är att kunna leva som en person i fullständig harmoni med alla andra i Universell Kärlek.

Ert Universum är fullt av liv av alla olika former, men i allmänhet går de att känna igen som människoliknande, även om de är helt annorlunda än människor. Till exempel är de Blå Fåglarna fågelmänniskor som ännu har kännetecken som liknar era. Faktiskt är en del varelser så lika er att de kan beblanda sig med er utan att se annorlunda ut. Själar från de högre dimensionerna som besöker Jorden är Ljusvarelser och när de sänker sina vibrationer för att visa sig på Jorden kan de skapa en kropp som de själva väljer med hjälp av sina tankar. Emellertid inkarnerade stora själar som Jesus på Jorden för att ge sin undervisning till mänskligheten, och de, inklusive Jesus, kom till genom jungfrufödsel. Ja, det är möjligt och det är så som stora varelser gör för att få en fysisk kropp.

Dessa är de tider då sanningen om er tid på Jorden kommer att förmedlas, eftersom ni alltför länge har hållits tillbaka och felinformerats av dem som har en annorlunda agenda för Mänskligheten. De kommer dock inte att lyckas, och tvärtom kommer de att misslyckas i sina planer på att ta över er och Jorden. Gud har stakat ut vägen till framtiden och ingen skall tillåtas störa den.

Finn mod i de uppmuntrande nyheter som ges ut från ett antal källor, trots försöken att förhindra det.

Det här budskapet kommer genom mitt Högre Jag och bär energier av Ljus och Kärlek.

Mike Quinsey.
Översättare: Inga och Cagga levander

Det här inlägget postades i Framtid, Hälsa, Ny Andlighet, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Uppstigningen är på gång: Kristusmedvetandet närmar sig

 1. Ove Svidén skriver:

  Sananda, 11 april 2017
  Kanaliserat via John Smallman

  Ni är verkligen mycket kloka och kärleksfulla varelser, det är er natur.

  Så snart insikten om att det inte finns någon separation, att alla är Ett, blir allmänt erkänt och hedrat av majoriteten av mänskligheten, och detta sker verkligen mycket snabbt nu, då kommer konflikterna över hela världen och misshandeln och övergreppen av miljontals av Guds älskade barn att upphöra.

  Det finns tecken på att detta har rapporterats av media, speciellt de alternativa källorna, och de nyheterna är upplyftande och inspirerande för många av er som har känt att saker och ting nästan alltid går från dåligt till värre på Jorden.

  Ni kan välja vad ni vill fokusera er uppmärksamhet på när ni arbetar med att vakna upp ur den dröm som är en illusion. Vad många har insett är att det ni fokuserar er uppmärksamhet på är det ni upplever, och det finns ett överflöd av goda nyheter på Jorden att fokusera på i stället för smärta, lidande och konflikter – över hela världen eller inom familjer – som tenderar att fånga er uppmärksamhet. Mänskligheten är fascinerad av och dras till dåliga nyheter! Byt fokus och koncentrera er på goda nyheter och skicka kärlek till dem som lider.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *