2043 miljardärer styr Världen Bakom Kulisserna

Världens 2043 miljardärer i mars 2017 hade ökat med 11,4%
sedan år 2016 då antalet ’bara’ var 1810 st. Av årets miljardärer var 567 stycken amerikaner och 319 kineser.

Microsoft-grundaren Bill Gates med sina 86 miljarder dollar är första namnet i Forbes lista, och har varit ettan under alla de senaste fyra åren. Det meriterar honom tillfälligt som den fjortonde medlemmen i de dolda tretton i finanseliten som styr världens ekonomiska tillväxt, (men förstås framför allt den egna familjens finansiella tillväxt).

Georges Soros,  som i USA, verkar för att flyktingströmmar ska bryta ner Europa, samt med VÄLADMINISTRERADE TERRORDÅD skapa rädsla i tättbebygda områden runt om i världen, sen den 11 september år 2001, var år 2016 på plats #23 i Forbes lista med sina 24,9 miljarder dollar.

Afärsmannen Donald Trump var i år med sina 3,5 miljarder dollar, nummer #544 på Forbes lista. Presidentkampanjen gav honom en förlust på en miljard i kassan under året.

Samtidigt som de ovanstående siffrorna publicerades i SvD Näringsliv den 22 mars 2017, presenterades nyheten: ROCKEFELLER DÖD VID 101 ÅRS ÅLDER.

Mångmiljardären och filantropen David Rockefeller avled på måndagen den 20 mars. Han var siste levande barnbarnet till John D. Rockefeller, en av grundarna till Standard Oil. Tidskriften Forbes rankar David Rockefeller som #581 på sin lista och uppskattar hans förmögenhet till 3,3 miljarder dollar.

Det här inlägget postades i Maktmissbruk, NESARA, Pengar, politik, Trump. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 2043 miljardärer styr Världen Bakom Kulisserna

  1. Ove Svidén skriver:

    Vid sin död uppskattades David Rockefeller sammanlagda förmögenhet vara ca 800 miljarder dollar. Men ’Myten David Rockefeller’ var värld att hålla vid liv i ytterligare tio år. Under denna tid hann de invigda juristerna att gömma undan huvuddelen av arvet i de skattebefriade stiftelser som skapades för konst och välgörande ändamål, när Standard Oil kom i konflikt med Anti-Trust-lagarna i USA år 1911. Då splittrades den alltför väl integrerade Petroleum-verksamheten i ’De sju Systrarna’ samt anordnades bankverksamheten som underordnad amerikanska stiftelselagen.

    Observera även hur Wallenbergs: Stockholms Enskilda Bank inordnades under Knut och Alice Wallenbergs stiftelse några år senare för att fungera smidigt i blandekonomins Sverige!

    Notera nu att detta även kan ge nya förklaringar till Krügerkraschen och Mark Wallenbergs självmord när han blev högsta ansvarig för sin fars Marcus Wallenberg stora fusion: SEB.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *