Illuminaterna: kaos är det som föregår stor förändring

 

Den falska politiska uppdelningen i vänster och höger.

samt

En inbjudan från Adamu

16 februari 2017

Originaltext: www.Zingdad.com

 

Jag hälsar er, mina vänner

Jag är Adamu från den monadiska enheten inom Plejadernas civilisation, och jag kommer till er än en gång, genom Zingdad.

 

Med president Donald Trumps installation i ganska färskt minne, vill jag idag erbjuda er en ny uppdatering av er socialpolitiska scen. Så därför kommer jag att dela med mig och ge er ett perspektiv på det som händer på nyhetsfronten, vad som händer bakom kulisserna med de så kallade Illuminaterna, och vad som händer inom era kollektiva psyken. Men med dagens uppdatering har jag en agenda och med den vill jag vara helt tydlig:

 

Min agenda är att visa dig att det inte finns någon sanning eller autentisk kraft utanför dig själv. Din sanning och kraft kommer inifrån dig. Och ännu viktigare, jag vill uppmana dig att upphöra att se världen utanför dig själv såsom den som behöver förändras innan du kan finna lyckan. Din lycka kommer inifrån dig själv.

 

Och därför markerar dagens uppdatering en slags övergång. Vi har tittat utanför oss själva på händelserna i världen under de senaste uppdateringarna. Från och med dagens uppdatering kommer jag att börja peka alltmer inåt mot det eviga och gudomliga inom dig själv. Och sedan, allteftersom de efterföljande uppdateringarna utvecklas, kommer du också att lära dig att få tillgång till din egen djupaste sanning och kraft. Och som jag tidigare har utlovat, kommer jag också att lära dig de heliga steg som du kan använda för att förändra och omskapa din verklighet. Men allt detta kommer i framtida uppdateringar. Men låt oss börja med dagens förmedling: ett samtal som kommer att handla om den falska politiska tudelningen i vänster kontra höger. Demokraterna kontra republikanerna i USA. De liberala kontra de konservativa. Och så skall jag visa dig hur detta stödjer min agenda.

 

Men låt oss först ta ett litet steg tillbaka och titta på den bredare världsbilden.

 

Det finns ett påstående att en orm är som farligast när den är skadad eller när det är förblindad av sin egen skinnömsning. I ett sådant tillstånd är ormen aggressiv mot allt som rör sig.

 

Och samma sak gäller för Illuminatifraktionen The Red Shield (Röda Skölden). Då den faktiskt är ganska allvarligt skadad och mer än litet förblindad av de övergångsperioder som pågår i världen och som är plötsliga, obegripliga bortom deras makt att kontrollera, blir de plötsligt farligare än någonsin tidigare.

 

För att förstå vem jag hänvisar till när jag säger ”Red Shield Illuminati” (Illuminaterna Röda Skölden) och varför jag säger att de är allvarligt skadade, var snäll och läs min tidigare uppsättning uppdateringar. Du hittar dem alla på

http://zingdad.com/adamu

Den nu aktuella mängden av elände i världen kan nästan uteslutande tillskrivas Red Shield och beror till stor del på det faktum att de slår vilt omkring sig medan de inser sin egen förestående död.

 

När Europa vägrade att hålla samman som en enda nation under deras makt, blev deras lösning att driva en våg av invandrare från områden med helt oförenliga kulturer in i Europa. Tanken var att använda religiösa, kulturella, sociala och ekonomiska skillnader mellan invandrarna och den befintliga europeiska befolkningen för att utlösa ett rasande inbördeskrig som skulle reducera Europa till en krigshärjad, grusbeströdd ödemark. Och sedan skapa ordning ur kaos. En ordning enligt deras varumärke. Ett enda, enat Europa med ett enda icke valt parlament, en enda militär. Inget av detta byggt på demokratiska principer, naturligtvis. Allt detta helt under deras välde.

 

De drömde om att bli betraktade som Europas räddare när de återställde ordningen. Deras mycket omtalade nya världsordning (New World Order)

 

Men, tyvärr för dem, innan deras plan kunde börja förverkligas, lämnade Storbritannien EU. Och andra EU-länder började också uppvisa starka nationalistiska, anti-EU tendenser. Det blev uppenbart att Europa var långt ifrån moget för Red Shields planer!

 

Och sedan, till Red Shields Illuminaters chock, gick ryssarna emot dem. De angrep ISIS styrkor i Syrien, och bevisade slutgiltigt genom sin rad med segrar, att kriget mot ISIS hade varit en bluff. Ingenting annat än en förevändning för Red Shields dubbla mål att utvidga sin inflytandezon in i Levanten och som vi just sagt, destabilisera Europa.

 

Red Shield hämnades genom att förbereda sig för krig med Ryssland. Och ja, mina vänner, ett fullskaligt kärnvapenkrig blev återigen en realistisk möjlighet. Det skall vi diskutera om en stund.

 

Först vill jag ta upp en annan av Red Shields planer: att smälta samman Amerika, Kanada, Mexiko, Japan och en massa andra länder i Stillahavsområdet till en enda multinationell stat under deras välde. Planen var i många avseenden ganska lik den som resulterade i skapandet av EU. Det Trans-Pacificiska Partnerskapet eller TPP, som det kallades, var den överenskommelse som utformades för detta ändamål.

 

Kanske ni minns att EU ursprungligen såldes till Europas folk såsom enbart en gemensam marknad. Sedan utvidgades det till att inte omfatta några inre gränser. Och sedan, punkt för punkt, omvandlades EU långsamt till en antidemokratisk super-nation, en stat med överhuvuden som inte valdes och därför inte omfattas av sina undersåtars godkännande.

 

TPP skulle lägga grunden för exakt en sådan anti-demokratisk supernation, den här gången innehållande alla icke-Europeiska områden där Red Shield har kontroll och dominans.

 

Tanken var naturligtvis att EU och TPP -nationerna så småningom skulle sammanställas till ett enda stort Red Shield-imperium som spänner över halva jordklotet och det mesta av dess ekonomiska, militära och strategiska muskler. Och därifrån skulle man besegra och krossa de andra Illuminat-fraktionerna (särskilt Ryssland och Kina) och förverkliga sin dröm om total världsdominans.

 

Men, tyvärr för dem, det amerikanska folket spelade inte med i planerna. I stället för att följa det helt framtvingade manuset, röstade den amerikanska allmänheten in till presidentämbetet den enda absoluta ”dark horse”-kandidaten, en kandidat som Red Shield under en stor del av valprocessen, ansåg vara något av ett skämt. Den ende kandidat som fast och beslutsamt inte skulle dansa efter deras pipa.

 

Vad ni än tror om Mr Trump eller de genomgripande förändringar som han har fört in i det amerikanska politiska landskapet, så kan man inte bortse från att han upprepade gånger har spelat ett anti-Red Shield spel. Till exempel: var en av de allra första saker han gjorde att snabbt och resolut avsluta TPP!

 

Lade ni ens märke till det? Denna enda handling utifrån sitt privilegium som president förändrade fullständigt världens förlopp och det rapporterades knappt ens i media. Endast de mest uppmärksamma noterade att han dödade TPP.

 

Och bättre än så, Mr Trump har från början klargjort att han favoriserar fred – och till och med samarbete – med Ryssland. Inte som en nickedocka – men som fredlig handel-och samarbetspartner. Och Red Shield fick en dubbel dos besvikelse när världen långsamt drog sig tillbaka från termonukleärt självmord, eftersom varken det amerikanska eller det ryska statsöverhuvudet nu sannolikt skulle utlösa de där startkoderna.

 

Var vänlig och förstå att jag faktiskt inte är partisk här. Jag påstår inte att allt Mr Trump gör är bra, inte heller ber jag er att ni stöder honom förbehållslöst. Mycket, mycket långt därifrån. Många av er har en del mycket betydelsefulla reservationer mot honom. Och om han skulle låna mig sitt öra skulle jag ge ett antal ganska skarpa förslag till honom. Men det är inte vad den här artikeln handlar om. Allt jag säger här är att ”stunden framkallar mannen”. Och Mr Trump är den här stundens man. Och mellan allt annat som han är, och allt annat som han gör … är han OCKSÅ det verktyg med vilket Amerika ÅTERIGEN undviker att användas som verktyg för Red Shields destruktiva planer.

 

Jag säger ”återigen” eftersom, alltsedan det Amerikanska Frihetskriget, har USA om och om igen visat sig vara en kraftfull nagel i ögat på Red Shield. Så mycket så att de har en speciell motvilja mot amerikaner. Och nu breder den här motviljan ut sig till ett raseri. Och Red Shield svarar på den på ett helt karakteristiskt sätt. Närhelst de inte kan få igenom sin egen väg, orsakar de kaos. De förstör det som inte är följsamt. Och sedan, ur kaoset, skapar de den nya ordning som de vill ha.

 

Detta är den verkliga orsaken till de båda världskrigen. Och orsaken till nästan alla andra stora krig som har rasat runtom i världen kanske alltsedan de mörka tidsåldrarna. Orsaken bakom den stora depressionen och diverse andra ekonomiska katastrofer. Orsaken till 11:e september attacken. Orsaken till AIDS- pandemin. Och orsaken till många andra ”mindre lyckade”, och misslyckade pandemier. Alla dessa (och mycket mer) har handlat om Red Shields försök att reducera och skapa kaos där deras vilja inte uppfylls.

 

Och detta är det som de nu vill föra in i Amerika. De vill frambringa kaos i Amerika så att nationens vilja krossas, dess identitet förstörs och dess civila institutioner bringas i fullkomlig oordning. Och sedan planerar de att ta kontroll och reformera Amerika efter sin egen bild. Utan den konstitution som de föraktar så. Och de planerar att använda USA: s egna medborgare för att uppnå sina mål!

Och mina vänner, efter rader med svidande nederlag som Read Shield lidit, finns tyvärr här en plats där de faktiskt verkar ha en del tidiga framgångar.

 

Det slutliga tricket i rockärmen är att vända er mot varandra i ett inbördeskrig. Inte ett raskrig. Inte ens ett religionskrig. Nej, något mycket mer förrädiskt. Ett krig om politisk ideologi. De har arbetat för att dela nationen exakt jämnt antalsmässigt. En 50-50-delning baserad på politisk ideologi. Hela idén bygger på att det finns ett ”vi” mot ett ”dem”, där ”vi” är Rätt-tänkande Amerikaner och ”de” inte är det. Trots det faktum att ”de” är era egna grannar! Ja, kanske ”de” bor i större koncentrationer inom en annan stat i er nation. Men faktum kvarstår att ”de” är amerikanska medborgare precis som du. Och ni och de, båda, ska uppviglas mot varandra. Varje gång ni vill att ”de” bara ska tystas, varje gång ni tänker att ”de” är oamerikanska, degenererade, idiotiska, fel, inte förtjänar sin rätt att tänka, tro och bete sig som de gör, kan man nästan höra Red Shield-ledarna kacklande i bakgrunden. I den stunden vinner de en ny liten seger. Och varje gång en demonstration vänder och blir våldsam och amerikanska medborgare pucklar på varandra om ideologi, så är det en kamp som de har vunnit. Och vid någon punkt, om man fortsätter att puckla på varandra, kommer det att tända ett krig. Och om det startar ett krig, ett verkligt inbördeskrig i Amerika, då är deras seger total. De enda vinnarna vid ett inbördeskrig i Amerika är Red Shield.

 

Mina vänner, jag önskar att ni förstår, att det under ganska lång tid inte har spelat någon roll vilket parti som röstades till makten i Amerika. Faktiskt inte. Eftersom Red Shield har fått allt större och större kontroll över båda sidor av den politiska processen i USA, eftersom de vid varje val har försett båda sidor med sina utvalda kandidater, eftersom de har ägt ett allt större antal politiker på alla nivåer i det politiska systemet, så har skillnaderna mellan de två parterna blivit mer en fråga om stil än om substans. Det är som att välja mellan vanilj- eller chokladglass. Du väljer den smak du föredrar, men det som du verkligen får i dig är i princip samma sak. Så det har under ganska lång tid nu, verkligen inte spelat någon roll vilket parti som röstats till makten.

 

Jag vet att många kommer att blankt avvisa det här påståendet. Helt obegripligt stora summor och ansträngning har lagts ner för att polarisera det amerikanska folket till dessa politiska läger. Och många av er har låtit sig stämplas med den här påtvingade politiska tillhörigheten och sedan tillåtit sig tro att det onda i er nation är på grund av den motsatta partigruppen.

 

Många av er har blivit väldigt förknippade med att ”ert lag är det rätta” och ”motståndarlaget har helt fel”.

 

Det är ett sorgligt faktum inom amerikansk politik att den för närvarande mest effektiva kampanjen ofta inte är något annat än att smutskasta oppositionen. Att visa hur onda, fruktansvärda, inkompetenta, motbjudande och avskyvärda de är. Fler människor motiveras att gå och rösta mera som en protest MOT oppositionens kandidat än att rösta FÖR sin kandidat. Mer pengar spenderas på politiska annonser som degraderar oppositionen än de som framhäver annonsörens styrkor och positioner. Och media använder mycket mer tid och tidningsutrymme på att förnedra kandidater än vad den gör på att lyfta fram deras politik och positioner.

 

Och medan detta är precis vad som händer, verkar detta på något sätt undgå allas uppmärksamhet när man diskuterar varför en viss kandidat röstades in. Efter det här senaste valet engagerade sig pressen (som har varit nästan konstant våldsamt emot Trump), med mycket tankemöda och självrannsakan i frågan: ”HUR kunde bara Mr Trump bli inröstad?”

 

De har tittat på frågan från nästan alla vinklar. De har diskuterat ingående hur Amerikas psyke kan ha förändrats och förutsatte att Ryssland – eller andra aktörer – kan ha tagit en aktiv del i att manipulera valprocessen. De har i själva verket övervägt nästan varje möjlighet under solen, förutom den uppenbara. Antalet röstande som verkligen faktiskt röstade ABH (Anything But Hillary): Vadsomhelst men inte Hillary.

 

Men röstningen var mycket nära att gå åt andra hållet. Och om Mrs Clinton hade röstats in, skulle det inte heller ha varit hennes gedigna kvaliteter som vann valet. Det skulle till stor del varit en röst för ABT: Anything But Trump! Vadsomhelst men inte Trump!

 

Naturligtvis talar jag här i allmänna ordalag och naturligtvis finns det många undantag till varje regel inklusive stenhårda fans i båda lägren som trodde att de var nationens räddare. Men dessa undantag bekräftar endast regeln.

 

Vad det här egentligen betyder är att valen har blivit alltmer bittra och splittrande. Och om denna negativa känsla skulle ingå i den politiska sfären … om ilska och avsmak fokuserades endast på kandidaterna och deras respektive politiska partier … skulle redan det vara problematiskt. Men det är mycket värre än så. Den ilska och avsky som utvecklas genom den politiska processen spiller över i det dagliga livet, och splittrar vanliga amerikaner mot varandra.

 

Och detta, mina vänner, är inte av misstag. Det kan verka som om detta bara är en sorglig biprodukt av en politisk process som gått på tok. Men i den här världen är saker av den här omfattningen nästan aldrig oavsiktliga. De är nästan alltid noggrant utformade och kontrollerade. Och nästan alltid noggrant använda av marionett-mästarna för att få allt större kontroll över er.

 

Och nu när en President sitter i ovala rummet som inte står under deras inflytande, kallar de alla sina agenter till handling. Och naturligtvis är nästan ingen av dessa arbetare helt omedveten om vem deras sanna mästare är. De tror att de tjänar sina egna politiska eller sociala intressen. Men om man följer pengarna och ser vem som ytterst matar på deras bankkonton, är det fullt möjligt att urskilja vem som drar i trådarna. Och de här agenterna hittar en grogrund för sitt budskap om våld, hat och kaos. En grogrund som länge har förberetts genom själva den politiska processens i sig mycket splittrande karaktär, som vi precis har talat om.

 

Så schackpjäserna sätts i spel. Och därför håller Amerika på att förberedas inför en så kallad ”colour revolution”, klasskamp. Den här gången en antidemokratisk revolution i syfte att skapa den sorts kaos som Red Shield vill ha för att få till stånd den förändring som de önskar. Och det sätt på vilket de försöker konstruera detta kaos på är genom att vända er mot varandra.

 

Just nu fokuseras deras insatser på att övertyga varje amerikansk medborgare:

Att de tillhör en exklusiv, isolerad grupp.

Att deras grupp befinner sig under attack.

Att fienden som angriper dem är en annan grupp amerikaner.

Och att de måste slå tillbaka mot denna inre fienden innan allt är förlorat.

 

Jag är säker på att du själv kan se bevis på detta? Jag är säker på att du kan se att den här uppskruvningen mot socialt kaos faktiskt är på frammarsch i USA just nu?

 

Kanske, om du är ärlig mot dig själv, erkänner du att du till och med har känt dragning i den här riktningen själv? Kanske du också har känt att en viss grupp – eller vissa grupper – med andra amerikaner är din fiende? Kanske har du känt en önskan att slå mot dem? Kanske har du till och med agerat på den där impulsen, även om bara i dina tankar eller på ett symboliskt eller bildlikt sätt?

 

Vi ber dig att inte kritisera dig själv om du gjort det. Bevekelsegrunderna för den här typen av tänkande är kraftfulla och genomträngande. Nästan vem som helst skulle under sådana omständigheter, ge efter något inför de här frestelserna.

 

Och det är därför jag nu gör dig uppmärksam på detta. Så att du kan förstå vad som sker.

 

Men det finns ytterligare en orsak och den är mycket viktigare.

 

Kära vänner, det är dags att aktivera Starseed Legionen.

 

Precis nu.

 

Det är nu det börjar!

 

Ni förstår, mina vänner, Illuminaterna har helt rätt i sin uppfattning att kaos är det som föregår stor förändring. Men kaos och förändring har båda, till sin natur, inneboende oförutsägbara saker. Och därför kommer vi att gripa segern från själva nederlagets käftar. Och jag talar till er idag för att bjuda in er att delta i denna seger.

 

Ni förstår, mina vänner, Red Shield spelar ett 3-dimensionellt spel. De manipulerar situationen med hjälp av 3: e densitetens verktyg. Men vi kommer att svara från den 4: e, 5: e och även 6:e densiteten. Vi kommer att använda vida mer kraftfulla verktyg än de använder. Och vi kommer att transformera den här situationen på magnifika sätt. Och inte bara situationen i Amerika … utan i hela världen.

 

De har spelat ut sina kort. Vi har sett på och väntat. Och nu spelar vi våra.

 

Vi behöver inte ha alltför bråttom. Det tjänar oss bäst att vara uppmärksamma, noggranna och genomtänkta. Att agera utifrån våra hjärtan. Att tjäna det högsta goda. Och att noggrant undvika att dras in i de strider som Red Shield väljer.

 

Och därför, om du accepterar min inbjudan, om du tillsammans med mig vill skapa det vackraste och mest underbara resultat, då ber jag dig att förbereda dig noggrant.

 

Vi kommer att arbeta tillsammans, steg-för-steg, och agera i perfekt Gudomlig Rätt Tid.

 

Vilket leder mig tillbaka till min agenda. Mina vänner. Ta er en stund för att göra en bedömning av den här informationen som jag har delat med mig till dig, och om allt du i ditt hjärta vet är sant.

 

Är det inte så att det här senaste valet har bevisat, bortom allt tvivel, att ni inte kan lita på det politiska etablissemanget?

 

Är det inte så, att ni bortom allt rimligt tvivel har sett att de under längre tid än ni varit vid liv, inte varit bättre än ett band banditer som gömmer sig bakom en världsvan och bildad yta?

 

Är det inte så att ni kan se att de konsekvent och troget har tjänat sina mästares intressen och aldrig tjänat era?

 

Kan du inte se att den politiska process som de erbjuder dig, den demokratiska valprocessen att välja en medlem i deras klubb, helt har underminerats?

 

Kan du inte se att du inte har någon verklig makt i det här systemet?

 

Kan du inte se att det faktum att de fortsätter att säga att det här systemet är det bästa och enda sättet för dig att utöva makt, helt enkelt distraherar dig? Att du inte söker efter din egen autentiska kraft så länge som du tror på den här svaga, falska makten?

 

Mina vänner! Ni är skapande väsen! Ni är Kraftens och Ljusets Mästare! Ni har bara blivit hypnotiserade in i en djup, djup sömn där er makt har tagits ifrån er. Ni har fokuserats och riktats på ett sådant sätt att ni skapar det DE vill att ni ska skapa. Och det är ALDRIG i ert bästa intresse att ni skapar så!

 

Er kraft ligger inom er. Och jag vill påminna er om detta faktum. Jag vill hjälpa er att komma ihåg er skaparnatur. Jag vill hjälpa er att komma ihåg HUR man skapar. Och mest av allt vill jag hjälpa er att sluta tro på deras lögner, när det gäller makt. Ni uppnår inte makt genom den politiska processen, inte heller genom någon annan process. Kraft och Ljus är er mest grundläggande natur! Allt ni behöver göra är att ansluta er till det gudomliga inom er. Att harmonisera dig med den eviga odödliga varelse som du verkligen är. Och att agera utifrån den här magnifika platsen.

 

Ni har blivit så djupt präglade till att misstro det jag säger till er. Du har, med all sannolikhet, tillbringat många liv i djup glömska. Och därför kommer det att kräva lite arbete för att fullständigt vakna till din sanna skaparkraft. Och jag kommer att vandra den resan tillsammans med dig. Jag kommer att visa dig hur du ska återskapa ditt eget liv på ett sådant sätt att du aldrig mer kommer att betvivla att du kan göra detta. Och därför kommer din uppvaknande-väg att börja. Och därför kommer vi att tillsammans börja skapa en mycket glad och lysande framtid.

 

Jag har faktiskt en del viktiga saker att dela med mig till er längs vägen. Till exempel behöver jag ganska omgående tala direkt till mina älskade Starseed. Jag behöver påminna dem om deras kontrakt … om varför de finns här. Och sedan kommer vi att gå vidare med en förståelse för varifrån er kreativa befogenhet kommer ifrån, hur ni utnyttjar den och de steg som ni kan vidta för att återskapa er själva och er verklighet.

 

Om du vill bli uppdaterad, när jag släpper nya förmedlingar genom Zingdad, då erbjuder jag er att registrera er för vårt nyhetsbrev på

http://www.zingdad.com/newsletter

 

De avslutande tankar som jag vill lämna er med är följande:

 

Er värld kommer att finna fred först när individerna på den befinner sig i frid.

 

Du är inte ansvarig för det som någon annan gör. Du är bara ansvarig för dina egna tankar, handlingar och ord. Men du MÅSTE ta ansvar för dig själv. Du MÅSTE försöka få dina tankar, handlingar och ord att överensstämma med det du vet är det Högsta Goda. När du gör det, ansluter du dig till det gudomliga inom dig. Du ansluter dig till din sanna kraftkälla.

 

När du försöker förändra världen och de andra som du ser omkring dig, gör du lite gott och mycket skada. Du utmattar dig själv till ingen större nytta. När du försöker förändra dig själv, upptäcker du att du har framgång, och du finner glädje, frid och kärlek till dig själv. Och, som genom ett mirakel och magi, allteftersom du förändrar dig själv, så följer din värld med i processen och förvandlas omkring dig till en gladare, mer fredlig och kärleksfull plats.

 

Och med detta lämnar jag er för den här gången. Men jag återkommer snart för att fortsätta vår väg tillsammans.

 

Jag är Adamu från den monadiska verkligheten inom Plejadernas civilisation och jag har talat till er, som alltid, genom Zingdad.

Det här inlägget postades i Maktmissbruk, Ny Andlighet, Pengar, politik, Trump, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Illuminaterna: kaos är det som föregår stor förändring

 1. Ove Svidén skriver:

  En aktiv meditationsgrupp i Uppsala sammankallad av Rolf Lagerkrantz skickade detta kodade meddelande i dag till sina hundratalet medlemmar.

  Höger eller vänster, sant eller falskt? Tänk efter själv!
  Annars är du lätt infångad i Rothschilds lönsamma tredje världskrig…

  Tack för översättningen: Inga och Cagga Levander

 2. Mirza Ramic skriver:

  Höger eller vänster är samma väg till krig=om vänster stoppar inte barn kidnappningar och höger som ska vakna Hitler från grav =DOM ÄR SAMMA VÄG TILL KRIG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *