Ett andra inbördeskrig är på väg i USA

 

Brage:  USA HAR REDAN SPRUCKIT MITT ITU.

Folket i USA lider fruktansvärt. Pensionsfonder visar röda siffror på löpande band. Pengarna har stulits av ”fondförvaltare”. Ungdomarna kan inte bilda nya familjer. Dödstalen på grund av överdosering skenar. Över 50 000 sådana dödsfall per år. Heroinmissbruket har ökat lavinartat. Utskrivning av psykofarmaka är helt utom kontroll. Elnät och motorvägarna förfaller. All infrastruktur förfaller. Folkets livslängd minskar (unikt i världen). Folket har tappat framtidstron. Desperationen har gripit tag i USA:s befolkning. Ett andra inbördeskrig är på väg.

Öst håller på att samla sig. Kina och Ryssland och Iran smälter samman i en så kallad ”strategisk” allians. Indien följer Kinas exempel – landet formligen exploderar. Rysslands president är mera älskad än Peter den Store. Folken i Asien kraftsamlar i historiens största infrastruktursatsning – den nya sidenvägen. Hela Asien integreras. Det som nu sker i Asien är helt ofattbart – ett underverk.

VI BEVITTNAR KOLLAPSEN AV JORDENS SISTA SUPERMAKT.

De ”neokonservativa” politiska krafterna i USA har fattat att den amerikanska drömmen har misslyckats. Försöket att skapa en ”unipolär värld” – en värld där den stenrika eliten i väst styr världen – har kollapsat. Drägget på Wall Street har förlorat Den amerikanska mardrömmen väntar. Vilket historiskt uppvaknande!

TRUMP SKAKAR OM SÅ INNI HELVETET.

Den politiska ledningen i USA är paralyserad. Inga doktriner styr amerikansk utrikespolitik. Skutan är utan roder. En av NATO:s allra viktigaste partners drivs ut ur gemenskapen med väst – Turkiet. Landet knyter banden med Ryssland. Väst driver fram denna historiska splittring. Väst har blivit självdestruktivt.

Trump har flera gånger sagt sanningar som fått de neokonservativa krafterna att hisna. Obama och Hillary är ISIS viktigaste medspelare – ”ISIS viktigaste kort”. Han har även antytt sanningen om terrordådet i New York i september 2001. Hela den förljugna västvärlden har skakats av Trumps sanningar. Det är helt otroligt – men det är USA:s nya president som levererat de nakna sanningarna.

SYRIEN FÅR FRED – LIBYEN NÄSTA LAND PÅ TUR.

Det går blixtsnabbt. När USA kontrollerade FN fattades beslut om Libyen som nu håller på att krascha. De länder som organiserade och beväpnade ”det folkliga upproret” i Libyen har ännu en gång misslyckats fullständigt. Den ”fria” västvärlden som bombade landet i smulor och skapade det mänskliga helvetet i Libyen har misslyckats – precis som i Irak och i Syrien. Västvärldens terror mot folken i Mellanöstern har slutat i ännu ett monumentalt fiasko. Libyens folk är äntligen på väg att få fred.

HUR AGERAR TERRORISTSTATERNA I VÄST?

De har insett att de håller på att förlora kontrollen över Afrikas viktigaste oljeresurs. Den Libyska oljan är av extremt fin kvalitet. Ännu en gång har den förljugna västvärlden satsat på fel häst. Det blir fältmarskalken Khalifa Haftar som tar över rodret i Libyen.

Libyen liknar världen – ett totalt kaos i väst medan ordning brer ut sig i öst. Folk vill ha fred och Haftars exempel har fått massor av inflytelserika klaner att sluta upp på hans sida. Den väststödda regeringen i Tripoli är ett sjukt skämt. Många CIA-tillsatta ledare ( ”premiärministrar”)  har redan hoppat av. Sarraj har lämnats kvar i Tripoli – till olika milisers stora förvåning. Resten av den västvänliga regeringen hade flytt. Terror råder i västra Libyen medan ordningen återställs i öst. Miliserna i Tripoli lever på människosmuggling. I östra Libyen går barn i skolor, trafiken fungerar och NATO:s sönderbombade samhällen och städer renoveras.

Libyens olja är det enda som  bekymrar psykopaterna i väst men de har redan förlorat den. Segrare är det Libyska folket och de länder som hjälpt till att hela landet – Egypten, Förenade Arabemiraten, Ryssland och Kina i första hand. Italien och Frankrike och Storbritannien svänger nu snabbt – men detta falskspel kom för sent.

Förlusten av Libyens olja är en storkatastrof för väst men en enorm seger för Egyptens folk. Extremt fin olja från Libyen kommer att säkra Egyptens behov av olja under mycket lång tid. Frankrike, Italien och Turkiet har missat den ”historiska chansen” – den libyska oljan. Naturligtvis spelas korten försiktigt – men det blir som jag skriver. De neokonservativa politikerna i USA är chockade.

God Natt förljugna väst – God Morgon öst.

Mordors rike är på väg i graven. EU och USA och herrefolkets valuta Dollarn kraschar. Vad gör folken i EU med alla CIA:s femtekolonner i sina respektive länder ? Denna kolonn har styrt och ställt i decennier. De är alla övertygade om att de stridit på den goda sidan. Men sanningen är att de alla är känslokalla tomma skal – tvättäkta psykopater.

De har absolut ingen självkännedom. De organiserar masslakter av folk utan att reagera känslomässigt. De organiserar massor av politiska mord utan att reagera. Problemet är att vi själva har blivit offer för Mordors effektiva hjärntvätt. Vi har själva valt våra politiker. Det var vi i Sverige som valde de politiker som önskade sig att vårt land skulle delta i NATO:s alla krig. Vi är alla medskyldiga till katastrofen.

Vi är så fruktansvärt förljugna att vi inte ens ställer oss frågan om varför flyktingströmmarna dränker hela EU. Vi är enkelt enkelt kortslutna i hjärnan. Ingen psykolog kommer någonsin att kunna förklara fenomenet. Kanske är det trots allt vår flockmentalitet som förklarar vårt märkliga beteende? Framtiden kanske kan förklara.

SNART VAKNAR HELA VÄSTVÄRLDEN UPP I VERKLIGHETEN.

Det går åt helvetet med buller och bång i väst, men vad gör väl det? En ny värld väntar bakom dörren – en värld där en ny diplomati tar över. ”Inget land har rätt att lägga sig i några andra länders inre angelägenheter”. Det är raka motsatsen till Mordors rikes diplomati – att lägga sig i alla andra länders inre angelägenheter.

Tänk så många människor i väst som ställde upp helhjärtat för ondskans rike.

De kommer att tystna – men de kommer aldrig att be om förlåtelse. Sådan är nämligen ondskans natur.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Se mer om dubbelspelet Mellan USA och MellanÖstern i denna källa:

Trump’s “Muslim ban”: Israeli strategic plans to “remake the Middle East” from 2001 and before targeted the same countries

Se meer om President Trump as Peace Maker in today’s
Peace Philosophers Blog: www.peace.se/blog/ of March 28, 2017

Det här inlägget postades i Brage, Maktmissbruk, politik, Trump, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *