Fantastiskt, Presidenter börjar be om förlåtelse!

Tack Brage för att jag tidigt får del av dina djärva inlägg.
Genom att återge dem på min Filosofens blogg, så har jag dubblerat antalet besökare per dag från ca 40 till 80 under senaste veckorna!

FILIPPINERNAS PRESIDENT DUTERTE BER ÖDMJUKT PUTIN OM FÖRLÅTELSE.

Dutertes möte med Putin vid sidan av det nyss avslutade Apec-mötet i Peru var rörande. Kulturen i öst är så annorlunda. Filippinerna har länge varit en amerikansk koloni. Duterte sörjer helt öppet inför Putin över sitt lands historia.  Västvärlden häpnar över Dutertes uppträdande. Väst kan inte förstå. En president som ber om förlåtelse från djupet av sitt hjärta. Han framför sina landsmäns sorg över landets förflutna. Putin var inte förberedd inför ett så märkligt möte. Mötet filmades och kan ses på YouTube.

TURKIETS PRESIDENT BAD PUTIN OM FÖRLÅTELSE FÖR NEDSKJUTNINGEN AV ETT RYSKT FLYGPLAN.

Erdogan gör detta uppriktigt. Han förklarar att de ansvariga för detta terrordåd nu sitter fängslade. Samma piloter deltog nämligen i militärkuppen i Turkiet som misslyckades. Erdogan ber Ryssland om förlåtelse och han ber även den familj som förlorade sin son om förlåtelse. Något liknande har sällan inträffat. Erdogan ursäktar sig med att han inte hade full kontroll över militären – ”den var nedsmutsad” av CIA-agenter.

TURKIET OCH FILIPPINERNA ÄR INTE VILKA STATER SOM HELST.

USA har förlorat två ”nyckelallierade” – en i Mellanöstern och en i Sydostasien. Alla geopolitiska experter häpnar. Man måste vara politiskt blind om man inte förstår att USA har drabbats av två utrikespolitiska megakatastrofer. Men dessa amerikanska förluster är bara toppen på ett isberg. På en enda ”historisk sekund” håller jorden på att förändras. USA är på väg att förlora världen. Ett historiskt scenskifte är nära förestående.

EN EXTREMT OBEHAGLIG SANNING SKAKAR MORDORS RIKE.

Att ISIS är CIA:s skapelse vet nu hela den sanna världen. ISIS är den förljugna världens verk. Uppbyggnaden av ISIS var CIA:s största projekt efter andra världskriget. Nästan hela världen vet idag att det var Saudiarabien, Qatar och Israel som under CIA:s ledning skapade ”den största legoarmén i modern tid” – ISIS. Även Turkiet var indragen i denna operation – före den misslyckade militärkuppen. CIA var spindeln i nätet. Skapelsen av ISIS blev också den dyraste operationen i CIA:s efterkrigshistoria. Alla har fått beskåda vem som räddade det syriska folket från det helvete som CIA:s legoarme skapade i Syrien – det var Putin.

Många länder i den ”fria världen” deltog i den förljugna ”kampen mot terrorn” i Syrien. I själva verket satsade den sjuka västvärlden på att med ISIS hjälp krossa den syriska regimen. Hur mycket den prostituerade pressen i väst än ljuger, är sanningen på väg att segra. Många miljoner människor har börjat vända sig till oberoende medier på nätet. Där sipprar sanningen fram. Faktum är att det är flera miljarder människor i världen idag förstår att ISIS var CIA:s verk. Trumps påstående att ISIS var ett verk av Obama och Hillary har påverkat det amerikanska folket djupt. Hans otroliga – men sanna uttalande – kommer att gå till historien.

USA ”SKET FÖR NÄRA VÄGEN”.

Nu darrar Wall Streets giriga psykopater. Nu darrar de neokonservativa sionistiska krafterna i USA. Nu darrar imperiets säkerhetstjänster. USA:s oundvikliga fall skrämmer makteliten i landet. USA:s fall skrämmer EU:s ledning. USA:s fall skrämmer hela den förljugna ”fria” världen.  ”Vem ska nu skydda oss för ryssen” – skriver den prostituerade pressen i EU. Pressen har blivit helgalen och borde få mental vård.

Varken Ryssland eller Kina har krig på agendan. Bägge stormakterna har fredlig samexistens på agendan – inte krig. Det absolut mest kontraproduktiva som kan tänkas i öst är krig. De har ett enda hägrande mål – att industrialisera hela Asien och samarbeta med Europa. Vi lever redan i det ”eurasiatiska århundradet”. En fredlig värld växer sig allt starkare i öst. Europa och öst hör samman. Så har det varit i många århundraden och så kommer det att bli igen.

VILKEN SENSATION! Presidenter börjar be om förlåtelse – i Nelson Mandelas anda.

En bättre värld är på väg. IMF-s terror är på väg att brytas. Inte ett enda land i världen har räddats av IMF:s ”lån”. Alla har blivit offer för den giriga eliten på Wall Street. Det ruvar en fruktansvärd hämnd i många fattiga länder i världen. Människorna i massor av länder hatar den amerikanska utpressningspolitiken som skett i IMF:s regi. Grekerna ruinerades av Wall Streets banker. Detta vet varenda grek. Italiens folk får snart vara med om ett lite annorlunda bokslut. Italiens banker har ruinerats av landets egen maffia. Tysklands banker som drunknat under s k derivat – ruinerades också av Wall Street. Det tyska folket börjar äntligen fatta. Världen är i uppror.

Det jäser i hela världen. Sanningens jäst har fått ”den stora världsdegen” att börja jäsa. Äntligen börjar folk i väst förstå att Wall Streets vampyrer själva har skapat USA:s öde – The Fiscal Cliff. Den stenrika ”eliten” stal för mycket. De fattiga blev för många. Mordors rike har blivit en kvarnsten runt halsen på EU. USA drar med oss i avgrunden om vi inte bryter banden med fallande imperiet i väst så fort som möjligt.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Det här inlägget postades i Framtid, Maktmissbruk, Pengar, politik, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *