Det blir inget tredje världskrig!

 

Brage Norin:

”THERE WOUN´T BE A WORLD WAR III.”

Så kan man sammanfatta valet av Trump till ny president i USA.

 

FOLK EFTER FOLK BÖRJAR VAKNA UPP POLITISKT – TRUMPS SEGER FUNGERAR SOM EN KATALYSATOR.

Folket i Turkiet kan andas ut. Folket i Grekland jublar. Folket i Italien jublar. Folket i Frankrike jublar. Folket i Bulgarien jublar. Folket i Ungern jublar. Sist men inte minst – folket i Storbritannien börjar jubla. Den förljugna västvärldens massmedia är paralyserad. En massmedial förvirring utan like har uppkommit. Vad i helvete ska de skriva? CIA ger inga besked längre.

”THE NEW WORLD ORDER” har blivit nedslagen – men den är inte uträknad. Den planerade globala maktkuppen har ställts in tillfälligt. Wall Street – den stenrika ”eliten” – har fått ett svärdshugg rakt i hjärtat. Den så kallade globaliseringen är knockad – men den är bara uträknad till åtta.

Maktapparaten i USA är paralyserad av inre motsättningar. Ett inbördeskrig har brutit ut inom FBI och CIA. Militärapparaten i Pentagon är djupt splittrat. En serie av historiska misslyckanden av den amerikanska utrikespolitiken har skapat kaos hos den verkliga makten – ”de som bestämmer”. Imperiet faller sönder bit för bit överallt i världen. Detta har utlöst paniken. Mordors rike skakas i sina grundvalar.

Turkiet har redan placerat hela CIA:s femtekolonn i landet i fängelse.  Filippinerna är på väg att bryta med USA – med absolut säkerhet. Egypten börjar frigöra sig från USA. Bulgarien och Ungern likaså. Utvecklingen i Frankrike exploderar – en sensation närmar sig. Marine le Pen blir landets nästa president. ”Five Star-rörelsen” i Italien har på nolltid blivit landets största politiska parti. Partiets popularitet rusar i höjden efter Trumps seger. Den 4:e december åker det sargade EU-projektet på en nådastöt. Italien röstar ”no”. DET LÅTER OFATTBART – men EU är dödsdömt.

PUTIN EN KOMMANDE FREDSPRISTAGARE.

Även Norska Nobelkommittén kommer att rensas från CIA-agenter. När denna städning är klar kommer Nobels Fredspris att utdelas till den ryske presidenten Vladimir Putin. Han är värd hela världens hyllning.

DEN FÖRLJUGNA FRIA VÄRLDEN FÖRSÖKTE KROSSA SYRIENS REGIM – MEN MISSLYCKADES.

ISIS är CIA:s största legoarmé i historien. Ungdomar från hela världen strömmade till. CIA:s geniala idé – Kalifatet – såg ut att bli framgångsrikt, men i sista stund gick det åt helvetet. Putin lovade plötsligt i FN att även Ryssland skulle ställa upp i kampen mot ISIS. Hela den fria demokratiska världen tystnade. Putin menade allvar.

Bara på ett enda år hade USA gjort närmare 40 000 stridsuppdrag (enligt egna rapporter) i kampen mot terrorn.

Dagligen fick vi i TV i den förljugna världen skåda USA:s kamp mot terrorn. Under denna period växte sig ISIS allt starkare i provins efter provins i både Irak och Syrien. Efter 3 000 ryska flyguppdrag var ISIS slagna i spillror. Mordors väldiga legoarmé i Syrien och Irak har krossats. Syriens folk och Iraks folk kan snart slippa den fasansfulla terror som CIA har organiserat i sina länder.

VILDDJURET ÄR SVÅRT SKADAT OCH RESER SIG ALDRIG MER.

Folk i hela världen har börjat hata Mordors rike – USA. Folken hatar Mordors alla krig. Folken reser sig mot de mänskliga skal som driver krigets agenda. De krigshetsande psykopaternas tid är snart över. En värld i fred står för dörren. 

Bara tanken att öst skulle börja kriga är sinnessjuk. Ska Kina eller Ryssland eller Indien – börja kriga? De storsatsar på historiens största industriella projekt någonsin – den nya sidenvägen. Denna gigantiska infrastruktursatsning kraftsamlar alla nationer i öst. Kinas enastående framgångssaga har smittat av sig i hela Asien. Alla folk i öst vill bygga upp sitt välstånd. Den som tror att länderna i öst vill kriga är hjärntvättad. Alla de som sprider dessa lögner tillhör Mordors krafter. Krig är det mest kontraproduktiva som tänkas kan i öst.

Den glädje som jag nu känner är så stor att jag inte finner ord. Jag visste det – Mordors onda krigarmaskin går under. Alla Mordors agenter i väst kommer att avslöjas. De kommer att försöka gömma sig men sanningen kommer att finna dem. 

De krafter som nu ingripit är icke av denna världen. Tro det eller ej – så är det.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/jag-tar-mig-en-stankare-och-firar-mordors-krigsplaner-har-stoppats/

Det här inlägget postades i Framtid, Maktmissbruk, Pengar, politik, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *