DEN NYA SIDENVÄGEN ÄR MÄNSKLIGHETENS STÖRSTA BYGGPROJEKT – STÖRRE ÄN KINESISKA MUREN

Brage:  DEN KINESISKA MUREN ÄR OFATTBAR!
Pyramiderna i Egypten, Taj Mahal i Indien, Machu Picchu i Peru – alla är fantastiska storverk. Men den kinesiska muren är så väldig att man blir stum. När kineserna bygger verkar de kunna bygga precis vad som helst. Jag är helt förstummad.

Jag har jobbat i Kina under cirka 10 år – med start 1999. Jag såg de sista åsnorna som tidigt på morgonen drog vagnar fullastade med tegel in till Peking. Sedan tog tvåcylindriga traktorer över. De kom i oändliga rader. Milslånga lastbilskolonner överlastade med kol gjorde vägarna svårframkomliga. Snart tog fyrfiliga järnvägar över koltransporterna. Med lok fram och bak transporterade enorma tågset fram bränslet till kolkraftverken. Jag har sett Peking byggas om på nolltid. Samma exposion har jag fått bevittna i Hohhot i Inre Mongoliet. Jag är bländad av Kinas kapacitet.

HISTORIENS STÖRSTA INFRASTRUKTURPROJEKT – DEN NYA SIDENVÄGEN.
Kinas framgångssaga har smittat av sig i hela Asien. Ingen kan formulera ord som beskriver vad som nu sker i Asien, Flera miljarder människor har börjat marschera i takt. Hela Asien håller på att explodera. ”One Belt – One Road” är det kinesiska namnet på det sanslösa projektet – den nya sidenvägen. Projektet är större än den kinesiska muren..

DET BERÖR ALLT. Pärlband av hamnar växer fram för framtidens fartygstransporter i Asien. Pärlband av nya flygplatser byggs. Massor av järnvägar för höghastighetståg byggs på rekordtid. Massor av nya gruvor startas för produktionen av råvaror som behövs inom metallindustrin. Kinas industriella mega-kapacitet i kombination med Ryssland oändliga energiresurser gör hela detta enorma projekt möjligt. Irans väldiga olje- och naturgastillgångar är en annan nyckelfaktor.

Det långsiktiga syftet är att förena folken i Europa och Asien i en gemensam jättemarknad. Tre fjärdedelar av jordens mineral- och energitillgångar finns på denna stora sammanhängande landmassa. Det ”Eurasiatiska århundradet”  har startat. Det amerikanska århundradet är över.

De förbannade krigshetsande svinen på Wall Street – liksom alla deras sinnessjuka krigshetsare i EU – lever i en svunnen tid. Drömmen om ett amerikanskt världsherravälde har redan kollapsat. En fredlig värld i öst växer fram med stormfart. Om inte EU slutar upp med den CIA-styrda krigshetsen skadas EU svårt.

Vi borde spärra in alla krigshetsare och ställa en enda fråga till dem  – varför strömmar miljoner flyktingar in i EU? . De krigshetsare oligarkerna får inte släppas ut igen förrän de svarar rätt: Det är på grund av alla de krig och inbördeskrig som CIA organiserar i världen. De länder som lydigt ställt upp måste rensas från ansvariga politiker. Krigshetsare är faktiskt massmördare. Det är den nakna sanningen.

Tack och lov – krigspsykosen i EU verkar äntligen släppa. USA:s försök att avskärma EU från öst håller på att misslyckas. Land efter land i EU är på väg att bryta med krigshetsarna i Pentagon. Vi måste fatta – det finns inga kommunister mer i öst. Det finns bara kapitalister som vill lyckas med sin business. Politiska makthavare av alla slag önskar välfärd i sina länder. Detta stärker makthavarnas positioner. Det är i öst precis som det är i väst – förutom att väst driver alla krig och inbördeskrig i nästan hela världen. Mordors rike USA drivs av sionisternas mål – krigets fasa överallt på jorden.

DET ÄR I DETTA PERSPEKTIV VALET AV TRUMP MÅSTE ANALYSERAS.
Sionismens krigshysteriska falang i USA – de neokonservativa – måste krossas. Mänsklighetens värsta fiender är koncentrerade på Wall Street, inom den amerikanska militären, inom landets säkerhetstjänster – inom USA:s ”militärindustriella komplex”. Dessa mänskliga odjur måste stoppas. Samma mörka krafter finns i varenda land i hela ”den fria demokratiska världen”.

Husbondens röst i Sverige Aftonbladet går i spetsen för ett gammalt rysshat som är från en svunnen tid. Världen har förändrats. Stalin styr inte Ryssland – det är Putin. Putin är idag troligen den mest respekterade människan i världen. Putin kommer i framtiden att få Nobels Fredspris – när den norska Nobelkommittén har renats från CIA:s språkrör.

Jag VET att Trump är USA:s sista chans. Jag är ledsen för att han kom in för sent. Jag suckar djupt. Det är i USA den stora striden väntar. Där finna de verkliga hjältarna. Sverige är tomt på hjältar. Vi vandrar omkring som enögda cykloper som drabbats av starr. Vi är förblindade av Mordors hjärntvätt.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

Det här inlägget postades i Energi, Framtid, Maktmissbruk, Pengar, politik, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *