Lönsam Kommunal Människohandel och DÖ

Här ett exempel hur ett ensamkommande barn skickas i väg till det välorganiserade LVU/HVB-Systemet i Sverige av sina släktingar för att tjäna pengar åt sin familj i Afrika:

Se det brutalt avslöjande, tre minuter långa videoinslaget i SVTPlay:
http://www.svtplay.se/klipp/3549032/hamila-vittnar-om-manniskohandel

P.S. DecemberÖverenskommelsen: DÖ, fungerar fortfarande  väl åt Knapptrykarkompaniets hantlangare i Sveriges Riksdag. DÖ skapades inte av regeringen. Den fixades bakom kulisserna av HSB: Han Som Bestämmer på Torpet. Alla sju partier måste mutas till tystnad för att hjälpa till med att skapa en ny underklass av slavarbetare utan rättigheter.

Det grymt smarta LVU/HVB-Systemet är nu som klippt och skuret för en flod av invandrare utan människovärde eller mänskliga rättigheter.

Skenrättegångarna, i de svenska förvaltningsdomstolarna är inte till för människor. De är till för Den Dolda Maktens Män: pedofiler, sexmissbrukande HVB-hemsföreståndare, tvivelaktiga adoptionsbyråer och organhandeln med stulna reservdelar samt deras specifika behov av tvångsomhändertagna barn ’att leka’ med. Systemet byggdes upp av femtio års materialistiskt och ateistiskt Socialdemokratiskt Maktinnehav. Geijer-affären var ett misslyckat första försök till pedofilring i Sverige på ministernivå!

Efter bara åtta år vid makten kunde nu senast Fräcka Fredrik och hans Filippa förfina falskspelet, med de ensamkommande ’underåriga’ frustrerade männen som skickats hit med en instruktionsbok av finans-kabalens fulaste fisk: Georges Soros. Allt för att själva kunna hinna stoppa så mycket pengar som möjligt i egen ficka under tiden kvar vid makten.

Knapptryckarkompaniet styr det smarta Landet Lagom. DecemberÖvernskommelsen påbjuder största möjliga tystnad av sina medlemmar. DÖ förenar sju partier, som alla har det gemensamt att de gick bakåt i allmänna valen 2014. Har DÖ någon framtid?

Kungamakten, Regeringen och Riksdagen under DÖ är mest till för syns skull:

En sliten neutral fasad för att vår toppstyrda demokrati ska uppfattas som en Europeisk rättsstat.

Det här inlägget postades i LVU, Maktmissbruk, Pengar, politik. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Lönsam Kommunal Människohandel och DÖ

 1. via Ove Svidén skriver:

  12 aug 2016 kl. 01:15 skrev Sigrid Aronsson :

  Hej Ove,
  Du vet væl att David Icke talar om detta också, och att han antagligen var først om det. Jag har också læst tre bøcker från en insider satanist victim survivor. Han blev också utnyttjad som barn.
  Tænk att detta pågår också i Sverige? Det ær førbanne mig i hela værlden! Eller i varje fall i hela Europa och USA.

  Så hær skrev jag på din blogg. Jag hoppas du tycker det ær bra. Ifall det ær något du inte riktigt tycker ær så bra, så kan jag ændra på det.
  Det værsta ær att nær man kommer med sanningen så får man så få ”likes” och kommentarer, som de inte kan konfrontera det och kaske ær resonabla också, och de som skriver bara en massa skit får massor med gensvar och blir bekræftade hur bra de ær hela tiden. Det ær førbanne mig orættvist! Men en dag så kommer sanningen ut, så vi ger inte upp. Eller hur?

  På bloggen:

  ”Trettio tusen barn? Varje år? Jag har undrat ifall myndigheterna också i Sverige stjæl barn från kærleksfulla, bra, normala førældrar, precis som i England. Jag visste inte att pedofiler kunde utnyttja det i Sverige. Det var svårt att hitta något om det online, så jag ær verkligen glad att denna blog finns. Folk vet inget om det och eftersom det inte diskuteras så blir de resonabla og vill inte tro på det. Många tror på det som de hela tiden sett och hørt om, och det som vissa personer vill gømma blir det inte talt om i skolan eller på TV, så dærfør kan detta fortsætta, som folk helst inte vill vakna upp och inte vill se ondska – och som de inte kan konfrontera det.
  Det att vara resonabel tillhør dem som inte ær særskilt smarta och betyder att personen ser något som ær ologiskt, mærkligt eller hemskt och sen før att dæmpa sin egen oro, ændrar personen på det och får det att verka som något ganska normalt. Detta ær suppressivt, d v s undertryckande, eftersom personen låter ondska fortsætta. (Suppressive reasonableness). Det ær en slags attityd som tillhør dem som inte ær særskilt intelligenta och tyværr ær det vældigt vanligt. Så vi får fortsætta och hitta dem som inte ær resonabla.
  Så jag har tidigare lyssnat på Richie Allen Show som talar om detta:
  http://richieallen.podomatic.com/
  Dessa datum har radioprogram på Engelska om detta æmne: ”child abuse, forced adoption – Britains best kept dirty secret.
  Tor 30 Juni, 2016
  Tor 14 Juni
  Tis 31 Maj
  Ons 18 Maj
  Søn 15 Maj
  Tor 12 Maj
  Tor 28 April
  Tis 26 April
  Ons 9 Mars (+7 Mars)”

  Hilsen,
  Sigrid

 2. Ove Svidén skriver:

  Lönsam Kommunal Människohandel även i USA
  Postat på Filosofens blogg den 1 juli, 2016 av Ove Svidén

  Som ni kan se av detta inlägg så är de svenska LVU/HVB systemet
  en avbild av det amerikanska systemet att kidnappa barn från
  fungerande familjer för att förbättra lönsamheten i Kommunerna.

  How Child Abuse Laws Were Written To Help Balance State And County Budgets
  Posted on June 24, 2015 by State of the Nation

  SOTN Editor’s Note:
  The following exposé imparts much needed understanding about why the nation’s child abuse laws are in shambles. These laws are so irrational and fly in the face of common sense so often that there had to be a hidden agenda. Well, what is presented below is a big piece of that covert plan to use child abuse as a revenue-producing government operation.

 3. Ove Svidén skriver:

  LVU, Lagen om Vård av Ungdom missbrukas.
  Se mer i ett anonymt välskrivet inlägg för mer än ett år sedan:

  Skrota LVU !!!
  Postat på Filosofens blogg den 13 mars, 2015 via Ove Svidén
  Sist men inte minst, ta bort LVU – Lagen om vård av unga –
  och fokusera på frivilliga insatser. Det som idag kallas frivilliga insatser under SoL,
  är ju ”frivilliga” under hot om att annars bli LVU-tvångsomhändertagen!

  Så här skriver en LVU-drabbad som tröttnat på Socialens lönsamma LVU/HVB-System:

  Ekonomiskt utsatta föräldrar utan nätverk riskerar att förlora sina barn eftersom de inte har resurser att betala jurister och slåss mot systemet. Att vara fattig eller ha fel ”stamtavla” betyder inte att du inte är en bra förälder eller att du inte älskar ditt barn, eller att ditt barn ska tas bort och placeras med främlingar.

  Alla föräldrar är kapabla att göra misstag och att göra ett misstag betyder inte dina barn ska avlägsnas från hemmet. Även om hemmet inte är perfekt, så är det i hemmet med föräldrar och syskon som barnet har sin trygghet och det är där ett barn är säkrast och där de vill vara. …. osv

 4. Mirza Ramic skriver:

  Att staten Sverige satsar pengar på fattiga familjer alla barn blir i trygghet, men Sverige är byggt på maffia metodik där maffia prioriteras så att barns trygghet förloras …

  Sverige satsar upp till 100,000 per barn att krossa barns trygghet =100,000 som går rakt i terroristernas fickor medan föräldrar stannar utan barn och all hjälp i pengar

  DET BEVISAR VILKEN SJUK REGERING SVERIGE HAR: BEVIS ATT SOCIALDEMOKRATER ÄR HJÄRNTVÄTT MASKIN SOM JOBBAR FÖR ORGANISERAD MAFFIA SOM SER PÅ MÄNNISKOR SOM DJUR TILL SALU

 5. Jolo skriver:

  Oavsett vilket politiskt styre som råder i vårt land så när det gäller omhändertagande enligt LVU och SOL är det politisk katastrof som mer å mer och ännu mer har formats till totalitärt styre.. Berätta för oss vilket vilka politiker eller institutioner som har lyckats ändra på dessa totala övergrepp på familj-konstellationen. Metoderna är välkända, man mörkar i media och hotar genom att totalt vända barnen mot föräldrarna. En hjärntvättsmetod som är känd och använts av just totalitära regimer.
  Det hjälper ej längre med sociala internet media som t.ex Facebook eller föreningsaktiviteter o.dyl Dessutom protester och skrivelser till politiker å institutioner kastas i papperskorgen då de ignoreras och förvärrar mer för de föräldrar som lägger ner energier på detta, här använder man just principen att istället vända barnen mot föräldrarna och med dom mest utstuderade metoder ser till att barnen inte under några omständigheter får ha någon kontakt med mor eller far, man isolerar dom fullständigt mot släkt å tidigare vänner… Förutom detta så använder man barnen inte sällan till att delta i politiska ungdomsaktiviter eller tvättar dom så hårt att de slutligen ser socialsekreterare som förebilder.
  Men.. metoderna är många med förfärligt oetiska metoder som har använts och som pågår i nutid. Något större måste till för att få ett totalt stopp på de vidriga metoder som använts. Självklart som amen i kyrkan så vittnar metoderna om att politiker och tjänstemän inom de berörda institutionerna bär skuld till dessa missförhållande och framför allt antingen är psykopater, deltar i en masspsykos genom kamraderi där man kliar varandra på ryggen och tycker att ” vi mår så bra” för att dom inte förstår hur dåligt dom faktiskt mår.
  När Demokratin är satt ur spel och metoderna blir så farliga att man slår sönder familjer och därigenom ett helt land så måste något större till och vilka metoder finns då kvar när allt annat är uttömt ?

 6. Mirza Ramic skriver:

  Jolo problem är inte i politiker som aldrig har organiserad sig mot satanism i socialtjänsten. Problemet är att om inte folk vaknar upp mot satanism, så kommer det att omvandla Sverige till ett inbördeskrig.

  Frågan är vill Sveriges regering vara drivkraften för inbördeskrig med sin ansvarslösa politik mot familjers integritet ?????????????

 7. Mirza Ramic skriver:

  En enda video kan visa Sveriges misstag i politik =misstag eller arrogans mot familj integritet som är grund för mänskliga rättigheter och framgångsrik land .
  https://www.youtube.com/watch?v=pyfmMGSw0_o

 8. Mirza Ramic skriver:

  MIN TVILLING-SYSTER DOG UTAN ATT FÅ MIN KRAM FRÅN SVERIGE
  https://www.youtube.com/watch?v=ozB54vHP9Bc

 9. Forskning inom sociala ämnen skriver:

  De ärenden om LVU eller mobbning som kommunanställda är skyldiga till, skickas till olika forskare inom psykiatri och sociala ämnen. Det finns stora forskningsinstitut på Karolinska och RFSU organisation etc.. Det kan vara, att de där LVU grejar beställningsvaran från Forskningsinstitutet. Kommunanställda har kriterier för vilka barn de ska välja. Det finns en till fenomen i Sverige som kommunanställda är skyldiga till att skicka ärender för till forskare: Mobbning av barnen på dagis och skolorna. Flera föräldrar vittnar om hur kommunanställda liksom särbehandlar deras barn negativ inför hela klassen\barngrupp: Låter inte barnen vara med på pyssel, på skolutflykter, undanhåller föräldrarna information om klassaktiviteter, hindrar barnen att ha kompisar på skolan, etc. Därefter de konstaterar att föräldrar börjar klaga på det och att sådana utpekade barnen bli mobbningsoffer i klassen. De förbereder ärende liksom, som på beställning. Därefter kopplas socialen etc in. Alltid samma scenario. Det finns olika sådana modeller.

 10. Mirza Ramic skriver:

  Det finns en till fenomen i Sverige som kommunanställda är skyldiga till att skicka ärender för till forskare =BEVIS ATT SVENSK STATEN ÄR KONDOM PÅ FJÄRRKONTROLL STYRNING
  MENGELE FRÅN GRAV STYR SVERIGES KONDOM KOMMUNER

 11. Jolo skriver:

  När föräldrarna har fråntagets sina barn av socialen , vad blir det senare när livet går mot sitt slut. Barnen som då blivit så indoktrinerade att de aldrig ägnar tankar till sina bio-föräldrar. Jaha, vadå vända sig till soss för att få hjälp när dom i ansiktet kastar ”du har ju barnen som kan hjälpa dig !”

  Som gammal blir du alltså även då totalt förödmjukat med dina sista dagar i livet eftersom ingen hjälp finns längre i detta totalt ofelbara land. Ingen som slår larm när det går åt-helvete och personalen inom sjukvården hemtjänsten låser in dig och du får torka bort i undernäring liggandes plågande i avföring och urin som bränner sönder din kropp. En verklighet som man blundar för och som är så barbariskt skrämmande att politiker och media vill inte ta del utav det. Istället vill detta land framstå som ett föregångsland och man fintar bort dessa allvarlig kränkningar genom bl.a politiskt styrd media å utrikiskt fingerpekande åt andra stater som inte lever upp till begrepp som mänskliga rättigheter. Man ser inte skogen för träden. Mer hårresande är att dessa metoder som politikerna ställer sig bakom är kontraproduktivt ur synvinkeln ” vem vågar konsumera och bli produktiv- kreativ i ett totalitärt land med metoder som dessa ?”

  Förslagsvis avskaffa skatten för föräldrar retroaktivt och nutid som genomgått dessa processer av statens misshandel ledande till brott mot mänskliga rättigheter.
  Tro dessutom inte att det är enbart utrikesfödda eller ensamkommande barn som omhändertas, Nä tvärtom är det lika många om inte fler svenskfödda barn och föräldrar som drabbas och värre är att om du är svensk är du inget värd och som oftast en del utav en splittrad och segregerad tillvaro där dina fäder är sönderslagna.

  Så När vi drabbade blivit så sönderslagna och inte längre har något att förlora vad kvarstår då när politiker- media -institutioner – sjukvård – socialen -tjänstemän ignorerar- blundar och deltar ? ? Tja vad kommer det att bli av detta förljugna misshandlade land där misshandel och brott mot mänskliga rättigheter kallas förgångsland.

  En högst personlig reflektion är diktatorn Nicolae Ceaușescu och andra diktatorer är av samma kaliber som de svenska politikerna oavsett politisk färg. I en diktatur råder rädslans mekanismer och i landet Sverige vi bor i är rädslan ännu större då dessa frågor aldrig kommer fram i ljuset och på agendan, för hur många föräldrar och barn staten har misshandlat, mördat och gjort fruktansvärda social- psykologiska – medicinska- experiment på. Det självgoda självutnämnda Sverige som aldrig erkänt sina brott mot medborgarna

 12. Mirza Ramic skriver:

  Sveriges hantering av vårdnadsärenden bryter mot Artikel 12 i Konventionen om de mänskliga rättigheterna och många andra artiklar i Konventionen om de m/r

 13. Socialnämndens samarbete med Migrationsverket inom barnhandel skriver:

  Åttaårigt flyktingbarn får inte förenas med sina föräldrar
  Ett åttaårigt ensamkommande flyktingbarn har just fått ett beslut från Migrationsverket efter att regeringen införde de nya skärpta asylreglerna. Barnet får tillfälligt uppehållstillstånd i ett år – men får inte återförenas med sina föräldrar.
  Det är juristen Viktor Banke, som företräder åttaåringen, som på Twitter larmat om vad han anser är omänsklig behandling av ett litet barn.
  Banke beskriver åttaåringens vånda, magontet och saknaden. ”Åtta år. Så liten, med ledsna vackra ögon och sin familj utom räckhåll för en lugnande kram”.
  Till DN säger Viktor Banke att han tycker att regeringen borde införa undantag för så små barn.
  – En sak som slår en när man tar del av Migrationsverkets beslut är att regering och riksdag inte beslutade om några undantag. Man hade kunnat besluta om åldersgränser, 10 eller 12 år, när det är uppenbart att det blir så här, säger han.
  Banke poängterar att hela syftet med regeringens undantagslagar och nya migrationspolitik är att hindra så många asylsökande som möjligt, och även deras anhöriga, från att komma till Sverige.
  – Även om de flesta ensamkommande flyktingbarn naturligtvis är äldre – de flesta är tonåringar – så händer det att så här små barn kommer, och det kommer att fortsätta att hända.
  Av sekretesskäl vill Banke inte berätta så mycket om åttaåringen, mer än att barnet kommer från Irak, och att familjen flydde undan terrorgruppen IS och kriget, till Turkiet.
  Åttaåringen fördes sedan till Sverige efter att ha följts till en flygplats eller en tågstation av föräldrarna.
  Nu bor barnet i ett familjehem.

 14. Socialsekreterare: pengagirig även i häktet skriver:

  Som de flesta kommunalanställda, inkl. de från Socialnämnden, är denna socialsekretetare psykiskt störd och pengagagirig. Nyligen genomgick hon en psyk.untersökning och det blev känt att hon har en allvarlig psykisk störning. Det är Sveriges kommunanställd, socialsekretetare som har massor av vänner, fick flera affärspartner, bl.annat på Kommuner, anställdes på olika tjänster på olika Kommuner, som socialsekretetare och för arbete med barnen, hon tvångsbortförde tusentals barn hemifrån med lag LVU, och var mycket rik….sådana här offentligt anställda har vi i Sverige, pga. korruption.

  Kvinnan sökte bidrag i häktet – fick avslag
  Publicerad 20 okt 2016 kl 21.32

  41-åringen som misstänks för sommarstugemordet har sökt häktesbidrag på 90 kronor i veckan.
  Men hon nekades – eftersom Kriminalvården upptäckte att hon redan hade hundratals kronor i kontanter.
  – Förmodligen är det här pengar som hon hade på sig när hon greps, säger Amanda Hikes 41-åringens advokat.
  Sedan början av september har den 41-åriga kvinnan och hennes 18-årige pojkvän suttit häktade som misstänkta för mordet på hennes pappa och mordförsöket på hennes mamma, i sommarstugan söder om Arboga den 3 augusti.
  På bara några dagar bytte 41-åringen miljö – från semesterbyn och solen i Thailand till den karga cellens få kvadratmeter på Uppsalahäktet.

  Häkteskiosk med det nödvändigaste
  Men veckorna som inlåst har även orsakat en total omsvängning i ekonomiska levnadsvanor. Det som går att göra av med pengar på är att handla i häkteskiosken.
  – Där finns det nödvändigaste: lite godis, tidningar och tobak, säger Pernilla Vikström som är chef för häktet i Uppsala.

  Det är ingen kiosk med butikslokal, utan ambulerande. De intagna skriver en lista på varorna som de önskar köpa och två gånger i veckan kommer kiosken förbi och levererar.
  Vilken typ av priser är det?
  – Jag skulle väl säga att det är ungefär Pressbyrån-priser, säger Pernilla Vikström.

  Nekades häktesbidrag – hade redan pengar
  Och på Uppsalahäktet är det bara kontanter som gäller.
  – Det vanligaste är att anhöriga ger kontanter till människor som sitter häktade, säger Amanda Hikes.

  Anhöriga kan posta pengar eller, som Kriminalvården föredrar, sätta in dem på ett häkteskonto från vilket de sedan kan tas ut och ges till den intagna.
  För att kunna handla i häkteskiosken så ansökte 41-åringen om häktesbidrag, en blygsam summa om 90 kronor i veckan, i mitten av september. Det visar handlingar som Expressen tagit del av.
  Men hon fick nobben.
  Enligt häktets förteckningar hade nämligen 41-åringen redan 750 kronor.

  Kan ha haft pengarna vid gripandet
  Amanda Hikes tror att kontanterna tror att det kan röra sig om pengar som kvinnan hade på sig när hon greps tillsammans med 18-årige pojkvännen på hotellrummet i norska Trondheim.
  Och att det kan ha dröjt innan hon kunde få loss dem.
  – Förmodligen är det så. Antagligen hade det blivit en fördröjning så att hon inte fått tillgång till de här pengarna ännu när hon har sökte häktesbidraget, säger Amanda Hikes.
  Johan Ronge
  johan.ronge@expressen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *