A Peaceful New World Order Ahead?

Från New World Order till Fredlig VärldsGemenskap!

”Vid slutet av medeltiden ägde Katolska Kyrkan/ Vatikanen trettio procent av marken i hela Europa.” Vilket starkt insiktsfullt uttalande! Vem kunde göra det? Redan då!

År 1689 skickades William av Oranien med en liten styrka av krigare att ta över kungariket England. Fem år senare fick bankmännen bakom kuppen bilda Bank of England, utan att ägarna till banken behövde avslöja sina namn! Med 1,25 miljoner Pund i guld som säkerhet fick BoE rätten att låna ut tio gånger mer än vad banken hade som säkerhet i sitt valv.

Så började NWO, en New World Order som kom att förvaltas a tretton edsvurna finansfamiljer som tävlade sinsemellan om vem som var den allra rikaste. Detta skapade långsiktig stabilitet, som även tillät att köpta medlöpare längre ned i hierarkin kunde ansluta med löftet: total tystnad om existensen av de tretton i toppen, som satt med viktig insiderinformation om kommande börsrörelser.

För något eller några sekler sen, kan denna lista av finansfamiljer ha varit giltig:

Rothschild (Bauer i Tyskland or Bower i England/USA)
Bruce
Cavendish (Kennedy)
De Medici
Hanover
Habsburg
Krupp
Plantagenet
Rockefeller (fd. Rockenfelder, utvandrad från Tyskland)
Romanov
Sinclair (St. Clair)
Warburg (del Banco)
Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)

Bankfamiljer och kungliga namn blandas ovan med sikte att låta det dolda kapitalet växa med ränta på ränta under generationernas gång. Tre procents ränta per år fördubblar ett kapital på tjugofyra år, och tiofaldigar det på 78 år, som ett matematiskt exempel visar. Tsar Peters, Drottning Victorias, Rockefellers arvingar, och kanske även Kejsarens av Kina dolda guld kan alltså bilda bas för nya familjedynastier och bankirverksamheter genom att överleva några århundraden eller årtusende.

I Sagan om Kung Peng beskriver jag en sådan tillväxtidé med tanken att Sokrates skulle lämnat över sin tre gram tunga vigselring  av guld till sin lärljunge Platon, så att denne kunde sätta in guldet på ett nummerkonto i Schweiz med 3% ränta. Vid tiden för franska revolutionen skulle ringen kunna vara värd ett guldklot av jordens storlek. Tänka sig!

Och i dagens pengavärde motsvarar Sokrates vigselring med 3% ränta på ränta, inte mindre än ca tusen guldklot av jordens storlek! Tänk nu även på att dagens globala pengasystem runt petrodollarn är skapat på dessa smarta principer för det korrupta bankväsendet?

Hela den hemska Sagan om Kung Peng och de lönsamma krigens årtusende, hittar du lätt på Internet på adressen:  www.peace.se/?p=29

Jag skrev sagan i början av år 2002 till David Rockefeller som en första läsare, när jag, som varit energiprognos-ansvarig på Volvo i tio år, insåg att han måste ställa om världens fordon och fartyg med petroleum som en primär bränsleform. Patriarken erkände (genom ombud) att min saga om pengaväldets inneboende tillväxt-möjligheter stämde med det historiska skeendet under senaste hundratals åren.

Det skall nu bli intressant att se om kollapsen av NWO, New World Order, som börjar efter falskspelet 9/11 där mänskligheten lurades tro att terrorister flög in i de två tvillingtornen i WTC, New York med två kapade civilflygplan, så att tre skyskrapor kollapsade (med: controlled demolition).

Är kanske mitt, säg tjugonde brev till finansfamiljernas ledare: Open letter to the Mean Monarchs of Monetary Means, en bättre beskrivning av händelseförloppet än vad Hollywood åstadkommit och med vad TV-mediets fejkade klippning lyckats förmedla?
Se efter själv i: www.peace.se/?p=254

Filosoferar Ove Svidén som hovnarr, i mogen och långsiktig frikostighet.

Det här inlägget postades i Energi, Maktmissbruk, Pengar, politik, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *