Brages juli-dröm 2016: VÄNDPUNKTEN

MÄNSKLIGHETENS STÖRSTA GLÄDJESTUND NÄRMAR SIG MED STORMSTEG

MORDORS RIKE KOLLAPSAR

Nästan ingen ser fallet. Vi är inte vakna. Blodsdollarn går i graven. De tomma mänskliga skal som styrde Mordor i årtionden försöker nu fly undan och gömma sig. De har stulit allt som kunde stjälas. De har mördat överallt på planetens yta där demokrati spirat. Varje stat i Mordors imperium har ruinerats. Alla stater som tvingats ansluta sig till ondskans imperium pumpades fulla med skuldväxlar – statsobligationer och andra papper som nu helt plötsligt blivit luft.

Deutsche Bank användes som sopstation för amerikanska skuldväxlar. Saudiarabiens prinsar är dränkta upp över öronen av värdelösa dasspapper. Fullständigt kaos har brutit ut i den ”fria världen”. Kina, Ryssland, Iran och många andra stater hann med att sälja obligationerna i tid. Men det hann inte Saudiarabien – de började sälja för sent. Hela västvärlden är i upplösning.

Land efter land efter land är på väg i statskonkurs. Korrumperade politiker och ekonomisk maffia allierade sig med Wall Streets finansvampyrer. Statskassorna tömdes en efter en. Försöken att bygga fungerande välfärdsstater slogs i spillror. Först ut i konkurs var Grekland. Italien faller härnäst. Lavinen är redan igång.

DEN HISTORISKA VÄNDPUNKTEN

De ekonomiska gangsters som har makten i USA hade Rysslands väldiga naturegendomar i sin hand. De ryska oligarkerna skulle få dela bytet med Wall Street. Allt var klappat och klart. Men någonting märkligt hände. Ett politiskt supergeni blev Rysslands president. Som genom ett mirakel lyckades Putin rädda landet undan katastrofen. Hade Ryssland fallit hade Kinas öde varit beseglat. Putin kommer att gå till historien som Rysslands största politiker genom tiderna.

ALLIANSEN SOM I ETT SLAG FÖRÄNDRAR VÄRLDEN – RYSSLAND OCH KINA

Vänorter i tusental, utbyte av studenter i tiotusental, utökad handel inom alla områden, dollarn överges i handeln mellan länderna, samarbete inom alla samhällsområden, samarbete inom rymdforskningen – precis allt berörs. Till och med tekniken för dockning i rymden harmonieras. Ekonomiska jätteprojekt knyter nu samman 1,5 miljarder människor. Men detta är inte nog.

Indien, Pakistan och många asiatiska ”stans” knyts nu till framtidens viktigaste marknad ”Eurasia”. Europa och Asien smälter samman. Konflikten om Kashmir och dispyterna mellan Indien och Kina om vissa gränsområden har sopats under mattan. Ryssland ofantliga resurser av fossila bränslen knyter långsamt men säkert samman Asien och Europa. Planetens största landmassa återförenas igen. Den nya sidenvägen är mänsklighetens största industriella satsning någonsin.

Denna historiska process sker samtidigt som CIA:s projekt EU eroderar sönder och USA störtas in i ett fasansfullt inbördeskrig. Varför ser så få skeendet? Den s k ”fria västvärlden” – den förljugna västvärlden – går i graven och solen går upp i öst.

INGEN KAN FÖRSTÅ VARFÖR ALLT GICK SÅ FORT

Ingen kan förklara de rader av misstag som de tomma mänskliga skal som styr USA har begått. De hade klarat sig betydligt längre om de inte valt konfrontationens väg. Wall Streets finansvampyrer har slut på blod att livnära sig på. Ondskans rike kollapsar mitt framför våra ögon. Rasmussen och Bildt syns fortfarande på barrikaderna, men snart flyr de också. Mordors rike och alla deras allierade faller utför stupet. Deras öde var givet på förhand.

Nu har jag skrivit av mig mina drömmar ännu en gång.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Det här inlägget postades i Framtid, Maktmissbruk, Pengar, politik, Sagan om en bättre värld, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *