Människan och Tiden

Människan, Tidens Dimension och de kanaliserade budskapen från Andliga Mästare:

Livet lär människan lagen om orsak-verkan under sina ca hundra år som materialist i en inkarnerad kropp.
Själen samlar in livets lärdomar om vilja, känslor och tankar, för att hjälpa oss välja och stötta nästa liv i kedjan.
De andliga Mästarna lever sina liv borom Tidens Dimension. De kan ge oss långsiktiga råd och idéer för våra kommande liv…
… under överinseende av en Skapare som skapar idéerna för sina Kosmiska Civilisationer i tiden, och med tiden….
Se tex det här exemplet från förra veckans Kanaliserade Andliga Budskap:
The slight delay around Easter is over and the funds are moving forward again.  This cat-and-mouse game of stop/start is related to the concern of the ancient families and royals over the sudden way that the oligarchs strike and how they too often disregard whatever they have agreed to. This wariness is thus reflected in the odd way funds have moved over the past few weeks.  We have sincerely questioned these tactics and suggested alternative methods for countering this continued distrust of the way this process is to conclude.  In any case, you are to eventually receive your initial funds and are to see the downfall of the rulers who compose their many defacto regimes.  In fact, let it be known that the farcical false flags in both Paris and Brussels are just ways used by the dark to show that its days of manipulating you are not over.  As long as their puppet governments rule, you can expect even more attempts to scare you. Fortunately, the new American Republic proposed by NESARA is quite close to actual fruition. There are still a few kinks left to work out and a stronger set of agreements to be put in place.
Är du nyfiken på mer Kanaliserade Andliga Budskap, sök då gärna på: www.peace.se/blog
Vill du veta mer om idén: NESARA sök på det ordet på Peace Philosophers Blog: www.peace.se/blog:
In 1998 A 250 page document known as the National Economic Security and Reformation Act (NESARA) was authored (from 1993 – 1998) by then Members of Congress including: Barack Obama,Bernie Sanders, Barbara Boxer, Harry Reid, Charlie Rangel, Maxine Waters, Nancy … Continue reading 
Inlägget om NESARA den 18 oktober, 2014 ger en helt ny bild av händelserna i New York, den 11 september 2001, eller hur?
Vad mera är, artikeln beskriver ett nytt ärligt bank-system utan ränta på ränta: Medborgarlön till alla med ett högre andligt medvetandetillstånd?
Det här inlägget postades i Framtid, Människa, Pengar, Tro, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *