A Royal Republic? A decade test for Sweden? Yes we can!

 

En djärv President eller en motvillig kung? Låt oss pröva båda!

Behöver Sverige någon som styr landet också, eller räcker det med en parlamentarisk lekstuga i regi av en enväldig Public Service: SVT/ Pravda, som serverar/producerar det som är sant och riktigt för den samlade svenska mediakåren: MSM?

Är det det effektiva kuppförsvaret som gör att den kvästa svensken inte vågar diskutera frågan om styrelseskicket utan att riskera att anklagas som politisk inkorrekt revolutionär inför ett alltmer korrupt politikerskrå som glömt att de är förtroendevalda.

Since Marquis W. Childs’ book: SWEDEN, The Middle Way, published by Faber & Faber Ltd, London in 1936, Sweden has been regarded as a peaceful island with a frozen geopolitical land-link with Siberia. We swedes have not even understood ourselves that we are involved on a century long civil war! So when the German Magazine Der Spiegel in 1983 had a feature article: Kindergulag in Sozial Staat Schweden, we could in our racist alien perspective not even absorb the critique. So to see the smart state system to provide pedophiles and sex abusers with underage children to play sex with, as a prison camp, Soviet style, was an impossibility for the silly swedes /Dumme Schweden, to even consider. Sweden per definition is a generation ahead of the world in social engineering. Sweden’s Race Biological Institute made us an Icon of racial purity, that helped prevent our country to be invaded by Hitler.

But by now the United Nations criticize Swedish misuse of its Child Protective Services, its Administrative Courts and furthermore, the European Council plan a thorough investigation in the matter of a smart: Profitable Municipal Kidnapping in Sweden
(Ove Svidén’s book is available at both Amazon.com and adlibris.com)

In the last couple of years, male moslem youngsters have been recommended do come to Sweden as refugees and immigrants with an Arabic Instruction Manual from George Soros in hand, of how to seduce Swedish women to become mothers in a mixed marriage. This is a smart move to get Sweden engaged from the very start of a USA/CIA Racist World War III fomented in Europe? Was NATO even the accomplice behind the professional Airport/Metro terror in Brussels?

How do we handle such an outrageous international attack as the above, upon the Swedish Middle Way approach? Lämna landet lagom i fred!

Can we test Sweden as a Peaceful New World Order Royal Republic?
Yes We can!

Genom att skapa ett ledarskap mellan en Representativ Monark/ Drottning och en Ansvarstagande President?
Ja, då kan vi efter valet 2018 in parlamentariska diskussioner pröva vilka befogenheter presidenten lämpligen bör få.
Så att vi efter fyra års prövning i god ordning, eventuellt kan besluta om en ändring av statsskicket med en grundlagsändring.

Alternativet kan bli ett blodigt inbördeskrig!?!
Ty det politiska myndighetsförtrycket i den totalitära demokratin börjar bli outhärdligt för medborgare i snabb andlig medvetandehöjning!

Thank You Jesus/Sananda, back with a Christ Consciousness for us all.

Det här inlägget postades i Framtid, LVU, Maktmissbruk, politik, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till A Royal Republic? A decade test for Sweden? Yes we can!

 1. Ove Svidén skriver:

  Bästa Kung Carl XVI Gustaf; Gratulerar på 70-årsdagen!

  Ditt valspråk: ’För Sverige i Tiden’ har burit dig väl över decennierna. Du Behövs!

  Som tex när Regeringen bad om hjälp när Sveriges Utrikesminister gjort ett mindre väl genomtänkt utspel mot Saudiarabien. Då kunde den professionella diplomatin på kunglig nivå hantera fadäsen.

  På liknande sätt hoppas jag att en framtida President kan landsförvisa de värsta politiska rötäggen, för att så fräscha upp den Kungliga Republiken Sverige. I nuläget kan vi med avgångsvederlag i miljonklassen bli fast med de mest korrupta i den totalitära demokratin, styrda med fast hand från PartiJuntan i maktpyramidens tillfälliga topp!

 2. Kungahusets moraliska värderingar liknar Regeringens skriver:

  SKB Sweden AB är prinsessan Sofias nya hemliga bolag.
  I styrelsen sitter hennes pappa och lillasyster.

  När Aftonbladet ringer hovet är det ingen på informationsavdelningen som känner till företaget trots att det har slottet som postadress.
  Det nya aktiebolaget bildades i november i fjol. Två personer utgör styrelsen: prinsessan Sofias pappa Erik Hellqvist är ledamot och lillasystern Sara Hellqvist är suppleant.
  Prinsessan Sofia förekommer inte i registreringshandlingarna, men bolagets adress är H.M. Konungens Hovförvaltning Kungl. Slottet.

  Ingen information
  När Aftonbladet kontaktar hovet är det först ingen som känner till det nystartade bolaget.
  – Bolaget SKB Sverige? Vad är det? säger informationssekreterare Ulrika Näsholm.
  – SKB Sverige AB, vilket bolag syftar du på då? Jag får fråga inåt, om vi har information om det, säger Daniel Urso, pressekreterare.
  Informationschef Margareta Thorgren hänvisar till Jan Lindman, chef för ekonomiavdelningen på Hovstaterna. Han säger i sin tur att han inte har någon information om det, utan ber att få kontrollera med hovets jurist och sedan återkomma.

  När han ringer tillbaka har han ”läst på”.
  – Detta är ett alldeles nystartat aktiebolag. Det är precis som du säger att styrelsen utgörs av Erik och Sara Hellqvist.
  Ägs av prinsessan
  Enligt Jan Lindman är det prinsessan Sofia som äger bolaget.
  – Men traditionen hos oss har varit att en kunglig person inte ska sitta i styrelsen för ett bolag, eller ha vad man kallar för organansvar.
  Vad bolaget ska ägna sig åt är det ingen som kan svara på, men i handlingarna som skickats till Bolagsverket nämns flera verksamhetsområden:
  Konsultverksamhet inom ledarskap och affärsutveckling.
  Försäljning inom textil- och konfektionsbranschen.
  Förvaltning av fast och lös egendom, samt därmed förenlig verksamhet.
  ”Passivt ägande”
  Enligt Jan Lindman ska en kunglig person vara neutral och obunden i förhållande till olika delar av samhället.
  – Vi vill inte att man ska utsättas för att misstänkas för att inte vara neutral. Man ska stå obunden till olika intressen. Det är vår bedömning att det är viktigt att en kunglig person är obunden.
  Äger Sofia hundra procent av aktierna?
  – Mig veterligen, ja.
  Kan man säga att hon är neutral som ägare?
  – Det är som ett passivt ägande.
  Men det är på hennes initiativ som bolaget startats?
  – Ja, hon har diskuterat med oss hur man lämpligen gör det här och då har vi rekommenderat henne att göra på det här sättet.
  Varför ville hon starta bolaget?
  – Om man skulle vilja investera i något bolag som inte är noterat eller, för att dra parallell till designverksamhet som prinsen gör: något annat där man utnyttjar sin kreativa förmåga, så vill vi att man ska kunna göra detta utan att själv vara involverad i bolagets kommersiella verksamhet.
  Vad står SKB för (SKB är prinsessan Sofia Kristina Bernadottes initialer, reds. anm.)
  – Det vet jag faktiskt inte.

  Systern tyst
  När Aftonbladet når systern Sara Hellqvist vill hon inte säga något om bolaget.
  – Jag kan tyvärr inte kommentera det, jag hänvisar till Jan Lindman vid hovet.
  Aftonbladet har även bett om en kommentar från prinsessan Sofia.
  Joakim Nergelius, professor i konstitutionell rätt vid Örebro universitet, anser att bildandet av bolaget är märkligt.
  – Jag tycker det låter egendomligt. Man blir förvånad.
  ”Ska inte gynnas”
  Enligt Nergelius är grundlagen luddig, men principen tydlig: kungligheter ska inte sitta i eller äga bolag.
  – Det kan påverka deras objektivitet och oberoende. Då kan de gynna vissa bolag där de har intressen. Det ligger i sakens natur att de inte ska ta några ovidkommande hänsyn, och vissa bolag ska inte kunna få favörer genom att kungligheter gör reklam och promotar deras verksamhet.
  Nergelius poängterar att regelverket är oklart.
  – Kanske har man vid hovet tänkt att detta upplägg ska fungera bättre än ett styrelseuppdrag i ett bolag. Men man måste fråga sig om en prinsessa bör ägna sig åt ”konsultverksamhet inom ledarskap och affärsutveckling”. Det låter märkligt.
  Prinsessan Madeleine kritiserades 2014 för sina dubbla roller, då hon gått in som delägare och vice ordförande i maken Chris O’Neills bolag, som sysslar med betalningar och investeringar.
  Prins Daniel lämnade styrelseuppdragen i sina bolag inför giftermålet med prinsessan Victoria 2010. Han står dock kvar som delägare.

 3. En politiker erkänner: Makt korrumperar skriver:

  Socialdemokrater har suttit så pass länge i makten, att de, många av deras chefer och anställda tvingas till korruption, brott och tystnad samt att tysta alla kritiker från utanför, med hjälp från deras kommunanställda och andra anställda på alla myndigheter. Därför försvinner offentliga tjänster för vanliga medborgare och reserveras till korrupta nätverk. På Kommuner och myndigheter anställningar går till de korrupta, deras släktningar och kompisar. På detta sättet människor förstörs psykiskt, moraliskt och börjar hålla på med olika sorts brottlsighet som inkluderar makt och pengar, även om det förstör andra människornas liv. Sådana kommunanställda som polisen, skolanställda, inom socialtjänsten, förskolor, vården som måste utföra korrupta politiska uppdrag håller inte ut och sjukskriver sig massvist i Sverige. Andra kommunanställda och tjänstemän bli allvarligt psykiskt störda, de glömmer ansvarsfrihet, moraliska värderingar, mänsklighet , empati och bara utför maktgalna och korrupta chefernas order. Man döljer på högt nivå med alla medel att Sverige är kanske bland de mest korrupta länder i EU, genom att förneka och förminska korruptionen i Sverige, genom att kalla korruption för ”vänskapskorruption” eller andra namn och genom att beskriva ständigt i tidningarna ”om stor korruption i andra länder”.

  Sundström på hemligt möte: ”Makt korrumperar”
  Anders Sundström, som nyligen sparkades från Swedbank SWED A 0.00%, var S-minister under Tobleroneaffären 1995. SvD har läst tidigare hemliga protokoll från Socialdemokraternas VU-möten där han attackerar medier och talar om korruption.
  – Vissa förstörs fortare, andra senare, säger Sundström på mötet.
  Det är mitt i drevet mot Mona Sahlin. Tusen artiklar har skrivits om Tobleroneaffären på en månad hösten 1995.
  SvD har nu tagit del av tidigare hemliga protokoll från Socialdemokraternas verkställande utskott, där S-toppar och ministrar, bakom stängda dörrar, diskuterar partiets framtid och krishanterar.
  Näringslivstoppen och före detta politikern Anders Sundström sparkades nyligen som styrelseordförande i Swedbank, i mars 2016. Förtroendet saknades efter avslöjanden om att två av bankens högsta tjänstemän ägnat sig åt vidlyftiga fastighetsaffärer vid sidan av bankjobbet. Dessutom hade Sundström åkt gratis med skogsjätten SCA:s SCA B -0.44% privatjet.
  Under Tobleroneaffären 1995 var han socialdemokratisk arbetsmarknadsminister.
  Och han är rasande på medierna denna höst, visar de hittills okända VU-protokollen, som nu har offentliggjorts och lästs av SvD. Under mötet i S-högkvarteret på Sveavägen 68 den 10 november 1995, samma dag som Mona Sahlin meddelar att hon lämnar regeringen, för han ett resonemang om makt och korruption.
  Jag hör till dem som brukar säga att makt korrumperar.
  ”Jag har, tycker jag, under ganska många år levt med och träffat människor som lever med makt. Det finns tre typer av grupper som gör det; det är vi, det är företagsledningarna och det är journalisterna. Det är tre utpräglade maktgrupper. Alla dessa tre grupper avtrubbas. En del förstörs. Vissa förstörs fortare, andra senare”, säger Anders Sundström inför bland annat statsminister Ingvar Carlsson, socialminister Ingela Thalén och Mona Sahlin.
  Han fortsätter sitt långa utlägg och verkar mena att det tar längre tid innan politiker korrumperas jämfört med de andra maktgrupperna:
  ”Jag hör till dem som brukar säga att makt korrumperar. Men vi politiker har en väldig fördel, för vi granskas hela tiden, så vi stoppar åtminstone 20 år längre än de som aldrig granskas. Företagsledarna granskas lite grann, men journalisterna granskas aldrig. Detta kan man faktiskt säga – och stå för – för det vet de också är sant.”
  Anders Sundström slutade som minister 1998. Knappt 20 år senare får han gå som styrelseordförande i Swedbank.
  Läs SvD:s reportage Tobleroneaffären inifrån i sin helhet här, som en del av SvD:s Premium-material.

  VU-protokoll offentliggörs efter 20 år
  Socialdemokraternas protokoll från verkställande utskottet och partistyrelsen offentliggörs kontinuerligt efter 20 år och finns då tillgängliga på Arbetarrörelsens arkiv.
  Förra fredagen fattades partistyrelsen beslut om att offentliggöra protokollen från 1995, som SvD har läst igenom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *