Romarriket föll år 475. ISIS, USA och Finanseliten faller i år!

ISIS faller nu men FÖRST MÅSTE ALEPPO SKÄRAS AV FRÅN ALLA TURKISKA VAPENLEVERANSER säger framtidsforskaren Brage Norin i dag:

Hela den Syriska gränsen mot Turkiet måste befrias från ISIS och al NUSRA:s  legosoldater liksom från massor av andra beväpnade krigargrupper. Alla turkiska transportleder måste skäras av – eljest blir det inte fred.
Detta räknar den syriska armen i samarbete med kurdiska styrkor och ryskt flygunderstöd vara klara med den 1:a mars. Sannolikt tvingas de instängda krigarna i Aleppo att ge upp. (ISIS soldater kommer däremot att strida ”to the bitter end”). Syriens president Assad och Putin verkar övertygade om att de militära operationerna i denna del av Syrien är över den 1:a mars.
Därefter blir det vapenvila. Putin har nu en historisk chans att skapa fred i Syrien. Propagandavinsten för Ryssland och Putin – på precis alla plan – är astronomisk.  Miljoner flyktingar kan återvända till sitt hemland.
USA BLEV SCHACKMATT – PÅ ETT ENDA SCHACKDRAG.
Putin meddelade snällt i FN att Ryssland också skulle ställa upp och hjälpa USA att bekämpa ISIS. Dra inni helvetet vilken chock. Putin bombade sönder tiotusentals ammunitionsförråd, träningsläger, artilleriställningar, bränsledepåer, underjordiska bunkers för sammansättning av avancerade vapensystem, fältsjukhus och kilometerlånga konvojer av oljetransportfordon – som fraktade stulen Irakisk och Syrisk olja till Turkiet och via havet till Israel. Rubb och stubb bombades i smulor på tre månader efter några tusen flyguppdrag. 
Enligt officiella amerikanska rapporter hade USA:s stridsflyg genomfört över 40 000 stridsuppdrag i kampen mot ISIS – innan Putin började hjälpa till i kampen mot terrorgruppen. Problemet var bara att under hela den enorma CIA-operationen ”kriget mot terrorn” – växte sig ISIS allt starkare i provins efter provins i både Irak och Syrien. Dagligen visades USA:s kamp mot terroristerna i den svenska Televisionen.
DEN NAKNA SANNINGEN
Ett enormt förberedelsearbete för att störta Syriens folkvalda president och tillsätta en amerikanska marionettregim i Damaskus krossades på nolltid. CIA:s största satsning under efterkrigstiden som kostade astronomiska pengar och krävde tusentals olika experter och som tog år att genomföra – misslyckades TOTALT – på några månader!!!
 
DET LUKTAR SKIT FRÅN FÖRLJUGNA VÄSTVÄRLDEN
Den spya av lögner som publicerats av Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet och nästan alla andra tidningar kan fylla en hel sjö med lögnernas frätande magsafter. Vilken pervers värld vi lever i. Det är så sjukt att det är svårt att andas om man vill andas sanningens luft.
DEN ENKLA SANNINGEN.
Uråldriga klankulturer är naturligtvis fulla av sociala spänningar. Indianerna rökte fredspipa och förhandlade fram olika uppgörelser. Gamla visa personer medlade fred. Precis alla vet detta. I Mellanöstern härskar liknande kulturer.
Att vräka in vapen i klankulturer är precis som att kasta syra i ansiktet på hela folket. Alla förstår detta. DET VAR CIA SOM ORGANISERADE BLODBADET. Det var CIA som höll i trådarna för hela krigsplaneringen. USA bär ansvaret för det enorma mänskliga lidandet – ett vidrigt folkmord. Stackars de miljoner barn som inte förstår någonting. De djävulens svin till journalister som så noga undviker sanningen är medskyldiga till blodbadet. När sanningens värld återuppstår i den så kallade ”fria västvärlden”, måste dessa svin ställas till ansvar. Det lär bli många chefredaktörer på de åtalades bänk. Fy fan så sjukt Sverige är.
En fred i Syrien redan den 1:a mars i år vore en himmelsk present. Västvärldens försök att stödja CIA:s massmord i Syrien måste avslöjas. Please – använd nätet och sprid sanningen. Nätet är ett litet fönster öppet för sanningen.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.
_____

KANADA ÄR OCKSÅ TÖMT PÅ GULD – MEN DETTA GULD STALS INTE.

Back in 1965, Canada had 1,023 tons of gold reserves but by 1985 it only held 500 tons. As part of a central bank scheme to damp the price of gold against the dollar, Canada kept selling along with other banks. Throughout the 1990s up to 2002, Canada kept selling. And now it holds only 1.7 tons.

* The US says it has 8,000+ tons, but no one has seen it since the 1950s… and “if no one has seen it in over 60 years it’s not there”. Fort Knox is empty – Fort Nix.

FED HAR GENOMFÖRT HISTORIENS STÖRSTA STÖLD – DE HAR TÖMT HELA FORT KNOX.

Bevisen räcker för en fällande dom. Ingen försvarsadvokat i världen klarar av att förneka faktum. USA har tagit på sig officiellt att förvara många andra länders guldreserver – bl a 1 500 ton tyskt guld. Tyskland begjorde 2012 att få tillbaka cirka hälften av sitt guld som förvarades i USA. Bara fem ton återlämnades till Tyskland. Alla återlämnade guldtackor var gjutna 2013. Både amerikanska politiker som utsetts att inspektera guldet har nekats tillträde till Fort Nix – liksom tyska parlamentariker som bara begjorde att besiktiga det tyska guldet som förvarades i USA.

Precis allt guld är stulet – både det amerikanska guldet och allt guld som andra stater har låtit USA förvara.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Romarriket föll år 475. ISIS, USA och Finanseliten faller i år!

  1. Ove Svidén skriver:

    På 1950-talet köpte även Sverige guld för att det som det då hette, stabilisera dollarns värde. I jämn takt, tacka efter guldtacka i flygkaptenens kabinväska överfördes vinsterna från den av andra världskriget oskadade svenska exportindustrin med de reguljära SAS DC-6:orna från Bromma flygplats till Idlewild utanför New York.

    Frågan är nu var finns den svenska guldreserven nu? Har den försvunnit ned i den finansiella elitens fickor? Kommer Sverige nu att vakna upp? Kommer vi snart att förstå att NATO inte var till för att försvara Europas demokratier. NATO var till för att försvara den korrupta finanseliten på finanspyramidens högsta plan under Vatikanen, Bank of England, Rothschild, Rockefellers och de andra finansiella småpåvarna …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *