Maria och Nelly Umarova blir 18 år den 26 januari 2016

Skärholmens Stadsdelsförvaltning skall därför lämna tillbaka sitt lukrativa byte från tvångsomhändertagandet inför sin skolklass den 16  december 2010, till den kränkta modern Natalia Petrova efter fem års frihetsberövande av tvillingsystrarna Maria och Nelly Umarova, enligt Lagen om Vård av Unga, LVU.

Ett år efter UpprättelseCeremonin i Stockholms Statshus, där Riksdagens Talman Per Westerberg sade förlåt, och aldrig mer igen, så inledde alltså Skärholmens Edsvurna sociala/ekonomiska myndigheter sin Lönsamma Kommunala Människohandel.

Den 26 januari 2016 upphör den rätten för de korrupta inom Socialförvaltningen, Polisen, Tingsrätten, Förvaltningsdomstolarna och Läkarkåren som sett fram emot möjligheten att göra lönsamma medicinska/ psykologiska/ sociala experiment på sina utsedda offer. Ja mer än så: de mest samvetslösa kan se de LVU-drabbade ensamkommande flyktingbarnen som potentiella organdonatorer av njurar och hjärtan. Branschen för reservdelsmänniskor är mycket lukrativ. (Hundraåringen David Rockefeller sade för ett år sedan att han kände sig uppfräschad efter sin sjätte hjärttransplantation. Kom ett eller flera av dessa hjärtan från svenska LVU-tvångsomhändertagna barn?)

Absolut tystnadsplikt har iakttagits av en sjuklöver av politiska partier som senare ingick i DecemberÖverenskommelsen 2014. ’Man’ kom ju överens över blockgränsen om lönsamheten i att avblåsa demokratin under två hela mandatperioder, till fördel för ett överenskommet maktskifte vid halvtid. (Observera även att: Två mandatperioder garanterar livslång välbetald förtidspension för alla lydiga DÖ-ingar i KnapptryckarKompaniet).

När Sverige sent omsider vågade sig att bli medlem i EU, tillät European Council, som en eftergift, att vi fick behålla landets system av förvaltnings-domstolar med partipolitiska nämndemän. ( Det har sagts mig att en nämndeman kan köpas för 500 kr för att i en skenrättegång förorda en förlängning av ett LVU Tvångsomhändertagande. Samma LVU-beslut kan ge kommunen en bruttointäkt från staten på mellan 27 och 47 tusen kronor per månad, beroende på vilket Landsting som beslutat nivåerna. Allt för att förvirra fienden, det svenska folket)

Under åren t.o.m. 1994 har Sverige fällts ett tjugotal gånger i Europadomstolen. Särskilt många domar, omkring femton, har slagit fast brott mot art.6 i konventionen, kränkning av rätten till ”en rättvis och offentlig förhandling inom skälig tid och inför en oavhängig och opartisk domstol som upprättats enligt lag”. (källa: SVERIGES GRUNDLAGAR OCH RIKSDAGSORDNINGEN, 1999)

Sverige har en flitig och tålmodig befolkning som betalar sina skatter. Vi är ett rikt land. Regeringar både från vänster och höger har med skattemedel kunnat betala böterna från EU under tystnad inför sin befolkning, för att sedan fortsätta som vanligt och med traditionell svensk konsensus och förhalning låta bli att ändra på de felaktigheter som råder i det svenska systemet, och som vi blivit ålagda att rätta till.

Men som sagt, om inte Skärholmens Stadsdelsförvaltning nu lämnar tillbaks Maria och Nelly till sin starka mor Natalia kommer Europeiska rådet European Council att med kraft kunna verkställa den undersökning av Situationen i Sverige som Europeiska Rådets fem oavsättliga domare föreslog redan vid nyåret 2013: ”Efter att ha granskat Romernas utsatta situation i Europa under fem år, är det nu dags för att granska de sociala missförhållandena i Sverige.” Den tidigare premiärministern i Polen, Donald Tusk, blev den 1 december 2014 ordförande för Europeiska rådet. Han kan visa sig vara den som har de hårda nypor som behövs, för att få stopp på den så in i Norden Lönsamma Kommunala Människohanden. (NKMR, Nordiska Kommittén för Mänskliga Rättigheter har bevisen för detta, noggrant bokfört och lätt sökbart på sin hemsida)

De edsvurna i Skärholmen föreslås tyst och snabbt avsluta sin mångmiljonverksamhet från sitt smarta missbruk av LVU/HVB-Systemet. För att nu rädda ansiktet mot Europa och slippa juridiska efterspel, i form av böter, fängelse eller landsförvisning, rekommenderas nu kommunala förvaltningar att strimla eller bränna sina komprommeterande arkivhandlingar!  (Den Socionom-utbildade Civilekonomen Calle Lind (fingerat namn) kan nu se sina ansträngningar hotade av att förmedla tonårsflickor till Vatikanens rika pedofiler som frekventerar HVB-semesteranläggningen på Malta. Ni noterade väl Påven Franciskus erkännande i juli 2014 att det finns åtta tusen pedofiler bland präster, biskopar och Kardinaler i Katolska Kyrkan?)

Välkomna hem till mor Natalia, modiga Nelly och Maria!

P.S. Jerzy Donus, kan du föreviga händelserna ovan med dina professionella videofilmer på Facebook?

Skärholmen kan komma att bli vändpunkten. Blir Skärholmen den första kommunen i Norden som uppfyller FN:s Barnkonvention och gör: det som är bäst för barnen. PR-värdet av detta och det goda samvetet kan uppväga de extrainkomster vissa företagsamma socialsekreterare kunde få ut med sin flerfaldiga befattning att ha rätten att avge en orosanmälan, verkställa ett traumatiserande tvångsomhändertagande tillsammans med Polisens Transporttjänst, och föra barnen till ett HVB-hem organiserat av en sexmissbrukande ägare till det lönsamma Hemmet för Vård och Boende.

P.P.S. Och glöm nu inte att många socialsekreterare själva är delägare i de HVB-hem dit de har rätten att skicka de LVU-drabbade!

P.P.P.S. Mary som blivit tvångsomhändertagen på en nu nedlagd kombinerad Hästgård och HVB i Sösdala, noterade att det var en strid ström av polisbilar som frekventerade etablissemanget. Stamkunder till en ritt på en ADHD-över-medicinerad ungdom? Har Poliser tillgång till underåriga ungdomar som en tröst och bonus för sitt krävande jobb?

Oh, du sköna nya värld av ateistiskt/materialistiska njutningar utan dömande präster.  Bästa Doktorn, har ni något effektiv medicin mot mitt gnagande samvete och plågade själ utan kontakt med en kosmisk andlig idévärld?

Eller annorlunda uttryckt: Kära Jesus / Sananda,
nu är det dags för Dig att visa dig igen för samtidens förvirrade människor.

Let the Ashtar Command Starships New Jerusalem land on Mother Earth/ GAIA!

Det här inlägget postades i LVU, Maktmissbruk, Pengar, politik, Tro, UFO, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *