Vad har våra fyrtiotalister betytt för Sverige?

Tack Claes Elfsberg för programmet om de svenska fyrtiotalisterna

Köttberget checkar ut är väl en onödigt provocerande titel på ett MYCKET bra TV-program om Fyrtiotalisternas motiv och inflytande på det svenska samhället. Som trettiotalist känner jag igen mig och mina tre yngre bröder. Född 1937 i en skara av fem pojkar födda mellan 1934 och 1944 känner jag igen mig i allt. Professionellt sammanfogat, redigerat och klippt med humor. Man ser att Claes Elfsberg inte bara är ett moget nyhetsankare för uppgiften. Nej, mycket mer än så:

Claes kan bli en svensk David Frost eller Dan Rathers? En som lockar ut kunskapen ur dem han intervjuar, på ett sådant charmigt sätt att de som levererar sin sanning, känner sig stolta över att kunna medverka till att en hittills dold insikt kan delas med tittarna!

Tänk vilken lärare Claes kan bli på en ny framtida Journalisthögskola? Kommunikationsminister Olof Palme tillsatte ju på sin tid en karismatisk Kommunist som rektor för att leda den dåvarande vänstervridna media-inskolningen av svenska folket.

Som Claes Elfsberg Emeritus, hoppas jag se Dig medverka vid bla den djärva bevakningen av Landningen på Moder Jord, av Den Galaktiska Federationens Starship New Jerusalem! (http://www.peace.se/blog/2015/07/26/ashtar-command-of-starship-new-jerusalem/ )

Väl bevakad och uppföljd, kan händelsen bli en vändpunkt i Israel/Palestinakonflikten samtidigt som Katolska Kyrkan får sig en tankeställare om att religionens budskap inte stämmer överens med Jesus/Sananda egen kanaliserade självbiografi, publicerad för snart två år sedan! ( se mer: http://www.whoneedslight.org/jesus-sananda/ )

Eller, varför kan inte denna mogna Claes Emeritus på TV4, även få hjälpa till med att inviga Sverige som en Kunglig Republik, genom att senare bevaka och referera Presidentens Invigningstal vid sidan av Drottning Victoria? (Dvs, när den motvillige monarken valt att pensionera sig, som varje annan svensk har rätt till, efter många års plikttroget arbete: För Sverige I Tiden)

När Noa landade med sina båtflyktingar blev han informerad om att människans livstid nu efter Atlantis-Tsunamin skulle begränsas till 120 år. Claes, Du har fortfarande mycket kvar att att ta itu med, och ge med Dig av! Lycka till med det fortsatta livet på TV4 …

Framtidshälsningar från Filosofen Ove,
World Peace Foundation: www.peace.se
Filosofens blogg: www.peace.se/blogg/
Peace Philosophers Blog: http://www.peace.se/blog

Det här inlägget postades i Framtid, politik, Sagan om en bättre värld, Tro, UFO, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *