Krig och Fred: Årsskiftet 2015-16 blir en vändpunkt!

Det som nu händer går så snabbt att man måste googla fram information den ”senaste timmen”, enligt Brage Norin:
!!!USA är desperat!!!

Ryssland hade tur – det planerade storkriget mot Ryssland har skjutits upp tills vidare. Putin blev världshjälte när han krossade ISIS styrkor i Syrien på några veckor. Ingen rysk politiker har fått vara med om en så enastående politisk framgång som Putin. Putin hyllas nu i stora delar av världen. Hetsen mot Ryssland har kommit av sig i flera länder i den s k ”fria Västvärlden” – till och med i Sverige.

EU hade tur – attacken med biologiska vapen för att skapa storkaos inom EU, har skjutits upp tills vidare. Det gick inte att skapa kaos i hela EU genom masskjutningar i Paris. En fingerad ”ISIS-attack” med kemiska vapen i EU är inte sannolik. Men en attack mot vattenförsörjningen i storstäder i EU med biologiska vapen, har den digniteten att kunna skaka om EU i sina grundvalar. Även detta terrorprojekt har skjutits upp tills vidare.

ISIS blev lösningen – ett världskrig mot ISIS – ett påhittat krig ”proxy war” – mot en terrorgrupp som skapats av CIA!!!

Den stenrika amerikanska eliten – Wall Streets ”banksters” – har ruinerat USA:s folk färdigt. Det finns knappt en blodsdroppe kvar. Landet är satt i en astronomisk konkurs. Girighetens likmaskar måste finna ett nytt värdträd för att överleva – EU. Men för att lyckas med kuppen måste EU skakas om rejält. Detta måste ske snarast möjligt. Det är nu det måste ske – eljest blir det för sent.

USA har drabbats av en serie strategiska förluster på kort tid. Indien är en amerikansk politisk megaförlust. Iran är en annan megaförlust. Irak är en ren amerikansk mardröm. Syrien är snabbt på väg att bli nästa stormfiasko för CIA. Det amerikanska romarriket sönderfaller allt snabbare. Endast ett stort kaos i EU kan rädda de ”banksters” som stal allt i USA och lämnade folket att svälta ihjäl. EU måste införlivas i Wall Streets diktatur. Men kriget mot ISIS – är inte väl genomtänkt- Det är en desperat nödlösning. Det blir det sista misstaget i CIA:s historia.

Den nu utsedda huvudfienden ISIS är ett verk av USA, Saudiarabien, Turkiet, Qatar och Israel. CIA har hållit i alla trådar. Uppbyggnaden av ISIS har varit det största projekt som CIA arbetat med i hela USA:s historia. Det var ett enormt arbete med specialagenter från alla håll och kanter. Totalkostnaden handlar om hundratals miljarder blodsdollar. Men detta spelar ingen roll – för det är bara papper som sedelpressarna spyr ut i luften. Systemet håller till dess att dollarn kollapsar. Detta vet terrorns arbetsgivare CIA. Galningarna i Pentagon måste vara totalt avskärmade från verkligheten. Generalerna verkar leva i någon slags kriminell våldskultur.

USA gör nu en sista militär storsatsning. Vansinnesprojektet kan bara förverkligas så länge dollarn fungerar som valuta. Hela jorden ska nedlusas med amerikanska militära baser. Den amerikanska ekonomin blir en ren krigsekonomi. USA blir ett land i krigstillstånd och EU måste stiga ombord.

Varenda amerikansk agent ropar nu samtidigt – vi måste kriga mot ISIS. Obama vädjar även till Sverige. Det är viktigt att få med det ”snälla landet” i norr. Kom med oss i den stora striden mot terrorn i världen vädjar han – den terror som CIA byggt upp. Det är så sjukt att man blir stum.

Låt mig citera The New York Times:

The US Defense Department (DOD) is preparing to expand its global network of military bases by establishing a new “string” of bases in countries stretching from Africa to East Asia, unnamed Pentagon officials told the New York Times Wednesday.

Alla amerikanska presidenter platsar inte på listan av historiens värsta krigsförbrytare. Franklin Roosevelt yttrade sig i sitt årliga tal till nationen under 1930-talets stora depression – ”Det enda vi behöver vara rädda för är själva rädslan” – “The only thing we have to fear is fear itself.” Det är precis det som Roosevelt varnade för, som det nu storsatsas på – rädsla.

CIA piskar, och piskar och piskar – och alla agenter i ”allierade” länder ropar unisont med i den värsta skrämselkampanj som skådats i modern tid. Hatets pisk-orkester inleddes mot Putin men ropen kom av sig. Carl Bildt bräkte på ovanligt länge. Till slut tystnade hat-orkestern. Sedan var det Syriens president Assads tur. Det sjukaste yttrandet av någon amerikansk president någonsin stod Obama för. Han kallade Assad för en barnamördare. Jag som är buddist i själen rös till genom hela min kropp. Vilken fruktansvärd skam för de färgade i världen. Hur kan någon människa falla så djupt ner i avgrunden?

NÅ – HUR GÅR DET?

Tro mig – det går åt helvetet för alla krigets krafter. Ekonomin är på väg att krascha i land efter land i södra Europa. Inte ens ett underverk kan stoppa detta skeende. Greklands ekonomi kollapsar först. Länder med rena knarkekonomier i Sydamerika står på tur. Den grekiska statskonkursen inleder en dominoeffekt som inte kan stoppas. Bara ett par veckor efter Greklands konkurs slår de amerikanska bankerna igen och förklarar – ”Bank Holiday”. Sedan utbryter ett totalt plundringskaos, som snabbt eskalerar till ett förödande inbördeskrig i USA. Imperiet går under. Exakt så går det. ”The financial Cliff” är inte mitt påhitt. En serie av ekonomer – varav flera mottagit ”Sveriges Riksbanks pris i ekonomisk vetenskap till Alfred Nobels minne” – har länge varnat för den kommande finansiella härdsmältan. Nu är den snart här.

Social oro kommer att prägla EU under ett helt årtionde efter dollarns fall. Det blir liknande utrensningar som efter Hitlerregimens fall 1945. Tysklands leveranser av stridsgaser till Saddam Husseins regim kan inte sopas under mattan. Bomberna i Londons tunnelbanor inte heller. Sprängningarna i mars 2004 i pendeltågen i Madrid måste också upp till ytan. Attentaten genomfördes den 11/3 – exakt 911 dagar efter 9/11-attackerna i New York 2001. De sjuka galningarna som i samarbete med CIA höll i trådarna för det vidriga attentatet tyckte att detta var spetsfundigt. Så fungerar sjuka hjärnor. Alla vet att muslimska unga pojkar var ansvariga för att placera ut paketen med bomber – som sedan exploderade via elektroniska fjärrutlösningar – men vem hade konstruerat de tekniskt avancerade bomberna? Under en följd av år kommer rättsprocesserna att skapa or i Västeuropa.

Den nya värld vi vaknar upp i är en mycket bättre värld. I morgondagens värld blir Tyskland det ekonomiska lokomotivet i Västeuropa. För första gången i mänsklighetens historia får vi njuta av världsfred. När USA faller blir det nästan automatiskt fred i världen. En överraskande sidoeffekt blir att knarkets farsot äntligen börjar ebba ut. Det är så mycket vi kan se fram emot. Det amerikanska romarrikets fall blir mänsklighetens största glädjeämne under detta århundrade. Vad som helst kan hända. Ondskans krafter är desperata. Men deras tid är snart ute. Detta kan vi vara absolut säkra på. Det är någonting som vi verkligen kan se fram emot.

Med glädje i sinnet: Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Det här inlägget postades i Framtid, Maktmissbruk, Pengar, politik, Sagan om en bättre värld. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *