Ä N T L I G E N  –  2016  S K E R   D E T

Mänskligheten är snart befriad från Wall Streets terror – en ny värld föds.

VISSELBLÅSARNA KOMMER SNART ATT STÖTA I SINA BASUNER – EN EFTER EN.
Vårt elektroniska samhälle gav sanningen ett vapen som lögnen inte kan värja sig emot – miljoner lagrade kommunikationer som inte en enda människa kan ifrågasätta. Wikileaks var bara pionjärer. Många grupper av ”sanningens hackare” förbereder sig noga. Visselblåsare växer nu upp som svampar ur jorden. Det läcker som ett såll. Extremt obehaglig information sammanställs och görs i ordning av många sanningens spioner. Dessa har äntligen börjat samarbeta. 
* Sanningen om det mest fasansfulla terrordådet i USA:s historia kommer att avslöjas – terrorattacken i New York 2001.
* Sanningen om sprängningarna i Madrids pendeltåg 2004 kommer också att avslöjas.
* Sanningen om sprängningarna i Londons tunnelbanor 2005 kommer att slå ner som en bomb.
* Sanningen om CIA:s jätteprojekt ISIS i Syrien, är en annan extremt obehaglig sanning som kommer att avslöjas.
* Tiotals andra fasansfulla sanningar – som kommer att skaka världen – är på väg
 
Sanningen om FED:s försök att genom SWIFT-systemet ta makten över världsekonomin – sanningen om hur terrorgruppen ”Boka Harem” (eller vad det nu heter) – sanningen om dubbelagenterna Usama och Obama – en hel serie av chockerande sanningar kommer att avslöjas. Det plötsligt uppblossande kriget mellan sanning och lögn är som ett fältslag.  Jag vet att många omskakande sanningar är på väg. Tro mig – jag VET det med ett hundra procents säkerhet.
 
Kaos är ondskans mål. 
Afghanistan, Ukraina, Libyen, Syrien – flyktingströmmarna som ska skapa kaos i Västeuropa är redan ett faktum. Massor av folk som samarbetade med väst i Afghanistan flyr nu hals över huvud. Miljoner flyr från CIA:s krig i Syrien. Alla medel är tillåtna. Nedskjutningar av civila flygplan ingår i försöket att sprida kaos. Det ryska flygplan som störtade i Sinai var det senaste illdådet. German Airwings öde i de franska Alperna var ett annat. Det flygplan från Malaysia som sköts ner över östra Ukraina var ännu ett av CIA:s massmord. Det Malaysiska flygplan som sköts ner över havet på väg till Peking, var ytterligare ett illdåd utfört av CIA. Det börjar regna ner civila flygplan från himlen.
 
Människans huvudfiende ”det militärindustriella komplexet” kommer att störtas i graven.
Över hela jordens yta vaknar folk upp ur sin djupsömn och börjar se klart. Miljoner vaknar. Sanningens hjältar strider överallt. Inom FED (USA:s Centralbank) och inom IMF pågår striden för fullt. Wall Streets kuppmakare möter hårt motstånd även på hemmaplan. Nätet har snabbt blivit till en jättelik krigszon. Allt går så fort.
Trippelalliansen Kina, Ryssland  och Indien förändrar nu världen snabbt – så snabbt att nästa ingen kan hänga med. Bara mellan åren 2003 och 2013 ökade Kina sin andel av världsproduktionen av rostfria stål från drygt 4 procent till över 50 procent. Även Indien exploderar industriellt. Inom något år är Indien världens näst största tillverkare av rostfria stål. Öst hinner ikapp väst på nolltid – och öst går förbi. När flera miljarder människor i öst börjar dra åt samma håll – då förändras världen mycket snabbt.
 
USA STÖRTAR UTFÖR ”THE FINANCIAL CLIFF” REDAN NÄSTA ÅR 2016. 
USA:s upplösning går så fort att vår hjärna inte hinner hänga med. Förlusten av Ryssland var Wall Streets största förlust i historien. Kina bröt sig loss från USA:s grepp på nolltid. Detta var en megaförlust för Wall Streets banksters. Förlusten av Indien var en enorm amerikansk katastrof. Iran var nästa storkatastrof. Nu väntar ett nytt misslyckande. Hela den gigantiska operationen för att avsätta Assads regim och tillsätta en amerikansk marionettregim i Syrien har misslyckats.
Ett totalt kaos har drabbat USA:s finansgangsters. Ett sista försök att destabilisera EU återstår att pröva. Girighetens likmaskar söker desperat ett nytt värdträd. Allt blod i USA är redan utsuget till sista droppen. Pensionssystemet och alla sociala försäkringssystem äger nästan bara amerikanska skuldväxlar. Pengarna har redan stulits av Wall Streets banksters. Katastrofen är enorm. Den är helt ofattbar. Ett inbördeskrig är på gång. 2015 tändes krutdurken. Överallt ökar våldet i USA. Rädslan börjar gripa de giriga som stal allt och lämnade folket att svälta ihjäl. Paniken är nära på Wall Street.
Nästa år – 2016 – exploderar USA i ett fasansfullt storskaligt inbördeskrig.
Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Jag bara VET att det inte finns någon återvändo. USA:s öde verkar förutbestämt. EU kommer att drabbas fruktansvärt, men det är ingenting jämfört med vad som kommer att drabba det amerikanska folket. Det amerikanska imperiet faller mitt framför ögonen.
Hur kunde det gå så fort? När sedelpressarna släpptes lösa inleddes den oundvikliga dollarkollapsen. Mubarak som byggde Mellanösterns största tortyrcentral blev ägare till över 400 miljarder dollar. Europeiska banker var tvungna att acceptera faktum och placera hans förmögenheter. Klanen Mubarak blev en av världens rikaste familjer. Hela flygplanslaster med dollar flögs till Irak. Korruptionen exploderade. Precis samma sak hände i Afghanistan. Herresätena i Kabul växte upp som svampar efter regnet av dollar. Idag är tiotusentals personer i hela den ”fria världen” mutade med blodsdollar. Nästan alla viktiga massmedia i Västvärlden är helt i Wall Streets händer. Oj så många som fallit för mammon.
HÖR OCH HÄPNA – ÄNDA NER TILL FOTSULORNA – ONDSKANS IMPERIUM FALLER 2016.
Minst ett tusen kalla fakta pekar åt samma håll – det amerikanska romarriket faller nästa år. Fallet inleds i södra Europa. Grekland ställer in betalningarna. De vägrar att sälja ut hundratusentals hem för arbetslösa familjer som inte kan betala sina lån – och kasta ut dem på gatan. Grekland kapitulerar inte för finanselitens likmaskar på Wall Street. Bara några veckor efter den grekiska statskonkursen förlamas hela västvärlden av den finansiella härdsmältan. Nästan alla kunniga ekonomer i väst förstod att stupet var oundvikligt. Vi blev varnade.
Det blir kolsvart före gryningen. Men en ny bättre värld väntar bakom dörren. Det amerikanska imperiets fall blir detta århundrades i särklass mest glädjande händelse. Vi får äntligen ringa ut de tusenåriga krigens helvete från jordens alla håll och kanter. Oj vad jag längtar.
Med stor glädje önskar jag eder alla – ETT MYCKET GOTT NYTT ÅR 2016
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.
 
Det här inlägget postades i Framtid, Maktmissbruk, Pengar, politik, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ä N T L I G E N  –  2016  S K E R   D E T

 1. Patient är i centrum i sjukvården 2016 skriver:

  Tydligen livet i Sverige ändras 2016,inte bara i USA.2016 lär vara intressant år.
  Det går bara bra i olika slags vård och i skolan, om patienter, elever och föräldrar befinner sig är i centrum och får efterfrågade tjänster. Men i socialistiska systemet det är olika slags statliga tjänstemän som är i centrum och de tycker om att göra olika tvångsåtgärder mot medborgare, därför kommunanställda och andra socialisternas tjänstemän behöver inte anstränga sig för att ge bra tjänster, utan bara kan få ge sken att de ”jobbar”, genom att göra vad som helst och strunta i vad människorna efterfrågar. Socialisternas tjänstemän fortfarande inte behöver ansvara för sina onda handlingar varken gentemot barnen eller gentemot vuxna. Särskild familjer utsatta, eftersom tjänstemän kan få hota familjer med socialtjänster när som helst, om de inte får sin vilja fram eller får kritik.
  Efter att olika slags socialister är borta från makten, 2016, tjänstemanneansvaret införs i Sverige och medborgare får bättre tjänster, barnen, föräldrar och andra vanliga medborgare far inte illa pga. socialen, vårdpersonalen, skolanställdas, Skolinspektionen, IVO, JO, DO och andra socialisternas tjänstemän.
  ivrädd, förtvivlad och totalt utmattad efter år av nattvak valde mamman att följa sin intuition.

  Text: Margot Granvik

  När läkarna satte in en epilepsimedicin fick 2-åringen alla sorters epileptiska anfall och för att han inte skulle skada sig när han krampade fick han börja ha hjälm på huvudet.

  Med kost, reiki och homeopati botade hon sonen från något som läkarna sa var genetiskt och ”obotligt”.

  Från två svåra epilepsidiagnoser till ett EEG helt fritt från epileptisk aktivitet. Vendela Burton gick mot läkarna och vann tillbaka sin son från en kanske livslång medicinering. Som treåring skulle han årligen ta 1 095 tabletter och 7,7 liter flytande medicin, utan att det hade någon effekt. Vendela valde en annan väg.
  – Det har varit en fruktansvärd kamp! Så sammanfattar Vendela Burton åren efter sommaren 2012, den sommar när sonen, som var extremt hyperaktiv sedan ett halvår tillbaka, dessutom fick epilepsi. Det var en epilepsi som sällan visade sig som synliga anfall, och då endast med korta episoder av små nickningar, blinkningar och skakningar. Men i hjärnan pågick en konstant epileptisk aktivitet som ”kidnappade” hjärnan och påverkade sonen på alla möjliga sätt.
  Sonen fick diagnosen CSWS-syndrom.
  ”Den här typen av epilepsi måste behandlas aggressivt på grund av att det pågår en i stort sett konstant epileptisk aktivitet i hjärnan hela tiden. Det är inte epilepsianfallen som är mest skadliga, utan den ständiga aktiviteten. Om den inte behandlas leder den till svår påverkan på hans hälsa och utveckling.”
  Det var den motivering Vendela Burton fick av sonens läkare. Och sedan skickades hon hem med en medicin som sonen skulle ta.
  Efter att Vendela mot sin vilja och skrämd av sjukvårdens ord började medicinera sin son blev han inte alls bättre utan tvärtom mycket sämre. En mardröm med täta besök på akuten började. Vendela Burton fick inget gehör för sina frågor och protester.
  Sjukvården satte in ännu en medicin. Och en till. Och sedan ytterligare en till. Totalt skulle Vendela Burton ge sonen fem olika epilepsimediciner. Utöver det skulle hon ge kramplösande medicin vid anfall som inte slutade av sig själv. Fast i praktiken handlade det inte om att GE. Det handlade om att hitta sätt att tvinga i en hyperaktiv tvååring fem olika mediciner två gånger om dagen. Han tvärvägrade.
  – Jag försökte få hjälp från sjukvården. Hur skulle jag överhuvudtaget få i honom medicinerna? De sa att det är mycket viktigt att jag ser till att få i honom medicinerna även om jag får gå till ytterligheter. Det hände att jag nästan fick sitta på honom för att få i honom medicinerna och vi grät bägge två vid dessa tillfällen.
  När sonen fick sin diagnos var Vendela Burton höggravid och levde i en svår relation. Trots det bar hon sin tvååring på axlarna när han själv inte klarade av att gå för att han var för trött eller för hyperaktiv för att fungera. Snart tog hon ensam hand om ett spädbarn och en svårt sjuk och hyperaktiv tvååring.
  – Varje gång vi kom in på akuten höjde man doserna på medicinerna. Men trots det försvann inte den epileptiska aktiviteten. Varje nytt EEG visade variationer på samma aggressiva epileptiska aktivitet som tidigare, eller ännu mer aktivitet.
  – Epilepsimedicinerna gjorde honom sjukare. Efter den första epilepsimedicinen började han få droppattacker och flera andra former av anfall, ibland flera gånger i timmen, dag och natt. Det blev ett dygnet runt helvete. Han slutade äta och han tappade balansen. Hans motorik och språk blev påverkat. Jag vaknade på nätterna av att han spydde på mig i sömnen.
  – Till och med hans tånaglar förändrades. De såg ut som vågiga skidbackar och på frågan om varför svarade en läkare att det förmodligen var genetiskt. Det var samma svar som jag fick på alla mina frågor; allt var genetiskt.
  – Varje gång jag pratade med epilepsisjuksköterskan eller neurologen försökte jag fråga om det verkligen var rimligt att ge mediciner som gjorde honom sämre men de svarade bara att så här måste man enligt deras erfarenhet behandla den här typen av epilepsi.
  – Jag bad dem göra fler undersökningar och ta reda på vad som kunde ha orsakat hyperaktiviteten och epilepsin. De hade tagit en del prover men inte hittat någon orsak. Sjukvården sa då att det var genetiskt betingat. Jag fick också höra att skattebetalarna inte skulle uppskatta att sjukvården använde skattepengar hursomhelst.
  – Jag ställde även frågor kring mina misstankar om gluten och mjölk. Jag tog upp kvicksilverförgiftning och vacciner. Jag pratade i månader om att det kunde bero på möglet i lägenheten vi bodde i. Läkaren svarade alltid att inget av detta kunde vara orsaken. Ändå var det så att de epileptiska anfallen började strax efter att vi flyttat in i en ny lägenhet som visade sig ha mögel.
  – Lillebror föddes i den lägenheten och han kräktes tills han var 1,5 år och sov nästan dygnet runt utan att läkarna kunde förklara varför. Det var ju inget fel på honom.
  Lägenheten sanerades hösten 2013 och Vendela Burton fick senare höra av en saneringsexpert att sönernas hälsa mycket väl kunnat påverkas av möglet.
  Kontakterna med sjukvården fungerade inte alls som Vendela Burton hade önskat. Några tillfredställande svar fick hon inte. Mest upplevde hon att hon pratades tillrätta. Hon blev också skrämd av den information hon fick.
  När hon våren 2013 fick ett intyg från läkaren för att ansöka om vårdbidrag såg hon plötsligt att sonen fått ytterligare en diagnos: Doose syndrom.
  – Jag frågade epilepsisjuksköterskan om vad detta var för diagnos och hon svarade att hon inte förstod varför läkaren skrivit så, det var ju inte den diagnos min son hade. Hon visste inte varför det stod så i intyget.
  – När jag började undersöka vad Doose stod för så såg jag att det var en hemskt allvarlig diagnos! Men snart insåg jag att det fanns paralleller mellan biverkningarna från den första medicinen och symptomen man baserade diagnosen på.
  Inte heller nu fick Vendela Burton något gehör för sina undringar och protester. Det hon fick var en hjälm som skulle skydda sonen från fallskador vid anfall. Den fick sitta på hela dagarna.
  Nätterna fortsatte att vara en mardröm. När sonen väl somnade var sömnen rastlös. När som helst kunde han ställa sig upp i sängen och kasta sig mot väggen eller ur sängen. Det gick inte en natt utan att hon väcktes en eller två eller tre gånger. Eller fler. Vendela blev allt tröttare och rasade i vikt.
  – Min sons anfall hördes inte mycket och han rörde sig knappt ens vid stora anfall så jag vande mig därför snabbt vid att vakna om han andades annorlunda, bet ihop tänderna eller om det rann saliv ur munnen på honom.
  Vendela Burton tillbringade varje möjlig vaken stund med att söka svar. Mest googlade hon på nätterna under täcket. På nätet fick hon kontakt med andra föräldrar med barn som reagerat på vaccinationer. Hon kände igen mycket. Hon fortsatte söka.
  Hon började även använda reiki-healing som hon arbetat med när hon bodde i Australien.
  – I Australien ingår kvalitetssäkrad reiki-healing i den vanliga sjukvården. Jag är en av få som är behörig för Reiki 4 certifikat.
  – Tidigare hade min son inte tillåtit mig men nu fick jag plötsligt lägga min hand på hans hjärta. Jag gjorde det morgon och kväll och han som aldrig kunnat ligga stilla en sekund blev blickstilla och sög åt sig. När jag ville ta bort handen så tog han tag i den och höll den kvar.
  Detta var i slutet på sommaren 2013. Anfallen upphörde och Vendela kunde ta av sonen hjälmen. Lägenheten sanerades och då upptäcktes mögel dolt under golvmattan i båda sovrummen. Trots löfte från bostadsbolaget analyserades aldrig vilka ämnen som orsakat möglet under linoleummattorna.
  Trött på att be om hjälp som hon aldrig fick satsade Vendela Burton i början av 2014 på att lära sig vad som behövdes för att försöka läka sig själv och sina barn. Hon utbildade sig till diplomerad kostrådgivare och instruktör i mindfulness. Med den erhållna kunskapen satte hon ut gluten och mjölk ur kosten och ordnade så att sonen fick gluten- och mjölkfri mat på dagis.
  I samma veva hittade hon artiklar och berättelser om hur homeopatisk behandling botat negativa reaktioner av vaccinationer på internet, och hon fick ett tips om en duktig svensk homeopat. Hon ringde men fick nej. i Sverige får homeopater inte behandla barn under 8 år, och de får aldrig behandla epilepsi. Så vad göra? Söka hjälpen utomlands?
  – Jag talade om för sjukvården att jag skulle söka homeopatisk hjälp utomlands. De svarade att eftersom jag sökte utomlands kunde de inte hindra mig. De hade mycket liten kunskap om homeopati och trodde att det handlade om naturmedicin.
  – Jag kontaktade samma homeopat igen. Jag bad för min sons liv. Till slut fick jag komma. Jag gick upp mitt i natten, väckte sonen, bar ner honom till bilen och vi åkte. Det en lång resa och jag var dödstrött när vi kom fram. Det blev kaos på mottagningen. Han kunde inte vara still och for runt och rev och slet i allt. Jag var helt slut, kunde knappt tänka, tala och hålla reda på honom på samma gång.
  Men Vendela och sonen tog sig hem igen. Med sig hade de homeopatiska läkemedel.
  – Efter ett intag av det homeopatiska läkemedlet fick han en kraftig reaktion, precis som homeopaten berättat kunde hända.
  Vendela Burton började nu trappa ut epilepsimedicinerna. Hon hade länge ifrågasatt varför sonen skulle ha dem då de inte tog bort den epileptiska aktiviteten, vilket enligt sjukvården var hela syftet med att ge dem.
  – Jag var jätterädd! Men något drev mig. Jag började trappa ut epilepsimedicinerna, jag följde helt min intuition. På två veckor hade jag trappat ut huvudmedicinen, den som gav de värsta biverkningarna. Men ingenting hände och anfallen kom inte tillbaka. Han började sova igen. I stället för att fara runt i sängen i två timmar innan han kunde somna började han somna direkt. Och han sov hela natten. Nästa sak som hände var att han började äta.
  Hon fick också positiv feedback från dagiset.
  – De tyckte direkt att han blev gladare och lugnare. Och de berättade också att han börjat äta.
  Vid nästa läkarbesök hade Vendela helt trappat ut två av fem epilepsimediciner och halverat dosen av en tredje.
  – Där satt neurologen, lite stöddig, beredd att tala mig tillrätta. Han förklarade sin bedömning av min sons diagnos och hur detta skulle behandlas. Nästa steg var kortisonsprutor och ketogen kost. När det blev dags för honom att notera medicinstatus så sa jag som det var. Då blev han alldeles blek. Och helt tyst.
  – Jag berättade att sonen mådde bättre och bättre ju mer jag tog bort. Jag sade att de hade hotat med att han skulle bli sämre, men att det inte alls stämde. Jag berättade också att jag satt in homeopatisk behandling på honom och att jag också behandlade honom med kost och reiki.
  Neurologen rådde Vendela att öka på en medicin hon halverat dosen av för att skydda mot stora anfall som i värsta fall kan ge svåra hjärnskador.
  – Jag gjorde det. Men samtidigt fortsatte jag att sätta ut en annan medicin tills enbart den man bett mig höja igen var kvar. Till sist tog jag bort den med. Fortfarande blev han inte sämre.
  Sedan den 7 juli 2014 har Vendela Burtons son inte fått några epilepsimediciner överhuvudtaget.
  – Den 29 oktober 2014 gjorde vi ett nytt EEG. Det var helt rent. Där fanns inte ett spår kvar av epileptisk aktivitet vare sig under vakenhet eller sömn.
  – En del av hyperaktiviteten är kvar men den är inte alls lika extrem. Vi har saker kvar att behandla med homeopatiska läkemedel. Men epilepsin är borta. Och tånaglarna är helt normala igen.
  – Han har gjort framsteg hela sommaren. Jag tänker på den dagen då han för första gången ritade en sol. Vi skrattade, grät och kramades. Eller den morgonen han vaknade och sa en mening på 13 ord. När vi tidigare var hos logopeden pratade han i 3-4 ords meningar.
  I november 2014 träffade Vendela Burton sonens läkare igen.
  – Jag åker in och tänker att han kommer att säga att jag gjort ett fantastiskt jobb. Men läkaren har mage att börja antyda att det är deras epilepsimediciner som gjort sonen frisk. Eller att det hela rörde sig om ett spontant läkande. Jag blev rasande: ”Här har jag slitit, så slutkörd att jag ibland tänkt att nu dör jag. Också har du mage att påstå att det här är din förtjänst!”, sa jag.
  – Innan jag gick ut vände jag mig om i dörröppningen och frågade hur många års utbildning läkaren hade. Han svarade att han hållit på med detta i 25 år. Då sa jag: ”Du, jag har googlat under täcket i två år och det var JAG som gjorde honom frisk från epilepsin, inte ni.” Ilskan bryter igenom tröttheten när Vendela Burton berättar.
  – Min sons läkare och sjuksköterska är goda människor men de är låsta i sjukvårdens förhållningssätt och sin egen utbildning. De tror på det de gör och de får inte tänka själva. Men det är dags att sjukvården och staten börjar lyssna på människor. Vi måste få rätt att söka den hjälp som vi anser är bäst för oss själva och våra barn.
  Var du aldrig rädd för att sjukvården skulle anmäla till socialtjänsten?
  – Nej jag har haft kontakt med socialtjänsten ända sedan sonen blev sjuk av den första medicinen och jag desperat behövde avlastning. Jag var utmattad och helt förtvivlad och jag bad dem ordna så att jag skulle få återhämta mig. Men jag har inte fått någon hjälp som fungerat.
  – Till slut efter år av trassel sa jag åt socialtjänsten att de bara tog min energi och avslutade kontakten med dem. Innan dess meddelade jag att jag trappade ut all medicin och behandlade med kost, reiki och homeopati.
  – Nu efteråt har jag sett i journalerna att de kontaktade sjukvården och sa att sjukvården måste anmäla om de upplevde att jag skadade min son genom att inte ge medicinerna.
  Vad var det som fick dig att orka gå emot läkarna och också riskera att få socialtjänsten på dig?
  – Min intuition. Det kan inte vara rätt att vi ger barn en massa gifter, som både vacciner och mediciner faktiskt är. Dessutom var läkaren ärlig nog att tala om att de inte kan bota utan enbart dämpa symtom vid epilepsi. Men trots alla sex mediciner så dämpades inte symtomen. Tvärtom, han blev ju bara sjukare. Av medicinerna fick han ju massa nya anfallstyper och beteendepåverkan. Det var ju total katastrof.
  – Enligt sjukvården var det så här sjukdomsförloppet såg ut enligt de diagnoser han fått. De sa att det var en mycket svårbehandlad epilepsi som kanske kunde minska eller vända något i puberteten, alltså om tio års tid. Tänk dig själv hur skadad min son hade varit om detta fått pågå i tio år till.
  Något som Vendela Burton ägnat mycket tid åt i sina efterforskningar är att förstå vad som satte igång först hyperaktiviteten och sedan epilepsin.
  – Han föddes frisk och normal. Vi bodde då i Australien. Där vaccineras bebisar när de är två, fyra och sex månader mot rotavirus. Vid nio månade hade han invagination, vilket innebär att en del av tunntarmen trycks in i tjocktarmen. Det var nära ögat för honom. Jag har sedan läst att invagination är en biverkan från rotavirus vaccinet.
  – När han var 12 månader fick han mpr-vaccinet mot mässling, påssjuka och röda hund. Det var tre månader innan vi flyttade tillbaka till Sverige. Jag tror att sprutan bidrog. När vi kom till Sverige hamnade jag i en dålig relation som innebar extrem stress för mig och min son. En stress av den kalibern kan påverka hela immunförsvaret.
  – Stressen blev inte mindre av att vi bollades runt överallt och av att ingen ville ta ansvar för att ge oss hjälp.
  – Det är förfärligt att man inte lyssnar på mammor och vad de kan om sina barn. Först när jag hade utbildat mig till kostrådgivare började de lyssna på mig när det gällde gluten och mjölk.
  – Det är fullkomligt vansinne att barn under åtta år inte får behandlas med homeopati i Sverige. Vad vill de? Att föräldrar ska åka utomlands? Hur ska vi kunna bedöma vilken vård vi kan få där? Hur ska vi ha råd? Hur ska vi orka?
  – Hade homeopaten inte tagit emot oss hade vi inte suttit här idag med ett rent EEG. Det är dags att förändra svensk lagstiftning. Homeopaten räddade livet på oss, utan den homeopatiska behandlingen hade vi gått under. Och för detta skulle homeopaten kunna få fängelse. Vansinne!
  Text: Margot Granvik

 2. Tack för denna fantastiska artikel som på varje rad bekräftar vad jag själv tror/vet kommer att hända 2016, liksom övriga 3200 medlemmar i vår grupp ”Uppvaknandet 2015 Namaste” på facebook. Men det är ju alltid trevligt med bekräftelse från fler håll. Gruppen har funnits sedan 2012 och byter snart namn igen för fjärde och kanske sista gången nu.

  Anledningen till att jag hittade hit var att jag fick hem Oves bok om LVU som jag köpt hos Bokus och rekommenderat i många LVU-grupper på fb, dit jag även länkat några artiklar från denna blogg. Så tack för boken och tack för denna webbplats som jag kommer att återkomma till många gånger framöver. Titta gärna till hemsidan jag gjort åt familjen.

  Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag er båda, Ove och Brage!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *