Storebror har hetsat till krig, länge nog nu!

VERKLIG POLITIK SKER OFTA UNDER BORDET

17.10.2015 12:06

 POLITIK FÖR ALLMÄNHETEN ÄR ALLTID VÄLREGISSERAD TEATER.
Kina gillar inte nedskjutningen av Malaysian Airlines Flight 370..Den kinesiska säkerhetstjänsten och Kinas politiker är chockade. Denna händelse förändrade Kinas hållning till USA över en natt. Nedskjutningen var ett av den amerikanska militärens största misstag i modern tid. Denna enskilda händelse har fått stora historiska konsekvenser.
I den förljugna västvärlden försvann bara planet i blotta intet. Det drog iväg spårlöst över Stilla Havet helt osynligt – så märkligt.
Ryssland gillar inte nedskjutningen av Malaysian Airlines  MH17 över östra Ukraina. Rysslands politiska ledning blev chockad. Men CIA:s planer kom av sig. Det gick inte att anklaga Putin för nedskjutningen. De svarta lådorna avlyssnades först i Moskva och sändes därefter till London – troligen med den färdiga uppspelningen av vad som sades i cockpit strax före nedskjutningen. Väst tystnade på en gång. Över en natt upphörde angreppen mot Putin.
Tyskland gillar inte att Germanwings Airbus A320 störtades i de franska alperna. Andrepiloten konverterade till islam efter att tio gånger (!) besökt Israel under det senaste året.
Hela den tyska säkerhetstjänsten vet. Många tyska toppolitiker vet också. Ingen människa som inte har släkt i Israel eller som studerar i Israel eller som samarbetar med israeliska företag – besöker Israel tio gånger på ett enda år. Det dröjde innan andrepiloten vågade ta steget, men efter rätt medicinering klarade han det. Total tystnad råder i Tyskland – frågan är tabubelagd.
Tyskland gillar inte den amerikanska attacken mot den tyska bilindustrin. I massmedia framställs amerikanska myndigheter som miljömedvetna. Ingenting på denna jord är mera lögnaktigt. Rubb och stubb av alla multinationella företag ljuger och fifflar. Det är ingen skillnad mellan textilföretag, chokladtillverkare, bananföretag eller bilindustrier. Även svenska multinationella företag är skurkar. Papperstillverkaren Stora Enso driver en lika förljugen och falskföretagsreklam som alla andra. Vi låter oss luras av massmedias notoriska lögner – att amerikanska miljömyndigheter skyddar oss mot fiffel. Vilken billig underhållning – vilket supertrams.
VARFÖR DESSA VARNINGAR TILL TYSKLAND?
Därför att Tyskland måste rätta in sig i CIA:s led. Men den tyska exportindustrin inte har något val. Tyskland måste vända sig österut. Detta vill USA till varje pris undvika.  Tyskland måste varnas – men attackerna är kontraproduktiva. CIA:s illdåd påskyndar skeendet. Tyskland väljer snart väg. Italien väljer snart också väg. Frankrike likaså. Tro mig – Frankrike exploderar snart i antiamerikanska stämningar.
Det kinesiska undret sprider sig till hela Asien. ”Den nya sidenvägen” är hela mänsklighetens största industriella
satsning någonsin. Ett EU som isolerar sig från öst leder till Tysklands och Västeuropas sotdöd. Fler och fler av Europas toppolitiker vaknar upp i verkligheten. Nu går processen snabbt.  USA tappar snart greppet över Europa.
Under lång tid har nästan hela västvärlden bombat IS ställningar i Syrien. Australien har också  gått med. Men IS har bara växt sig starkare – trots dessa bombningar. Bombningarna har varit ett spel för gallerierna. Nu när även Ryssland medverkar i kampen mot IS förändras läget på några veckor. Kina vill inte heller att Syrien störtas in i kaos. Inte ännu ett Libyen – det räcker. Kina ställer upp för den ryska politiken. CIA:s planer för Syrien har med andra ord redan havererat.
Under de senaste fem månaderna har vapenförsäljningen i USA slagit nya rekord. Folket beväpnar sig. Närmare hälften av alla privatägda vapen i världen finns i USA. Den amerikanska kraschen blir våldsam. ”The financial cliff” är nära. Obotlig optimism är bra men tyvärr är det dags att kasta bort skygglapparna. Det blir kolsvart före gryningen.
När den sista militära supermakten går i graven föds en ny värld. De stora krigens tid är förbi. Diplomatins tidevarv är på väg. Snart får vi ringa ut de tusenåriga krigens helvete på jorden. Då får vi i Sverige ta en skål och sjunga Abbas låt ”Det finns inga soldater mer”. Det ser jag fram emot.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Ämne: VERKLIG POLITIK SKER OFTA UNDER BORDET

Kollapsen av New World Order

Ove Svidén, World Peace Foundation | 24.10.2015

Tack Brage Norin, för din viktiga, djärva Tankesmedja.

Nu är kollapsen nära för både den Svenska Modellens ateistiska materialism, och för den västerländska kapitalismens krigshets.

En ny fredligare världsbild, en VärldsGemenskap, väntar bakom hörnet:
A Peaceful New World Order is being created, soon to be revealed!

Det här inlägget postades i Framtid, Maktmissbruk, Pengar, politik, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *