Nu kommer det Andliga Uppvaknandet

En kanaliserad text från Sananda, den själ som för ca två tusen år sedan inkarnerade som människan Jesus, finns i dag tillgänglig på Internet.

Liksom Martin Luther utnyttjade tryckerikonsten och översättningar till modersmålet från Katolska Kyrkans Latin, så börjar nu det globala datornätverket WWW användas för att distribuera kanaliserade andliga texter – först på Engelska.

Dagens unika ’andliga text’ från olika Uppstigna Mästare finns i sin helhet i  Peace Philosophers Blog: www.peace.se/blog/ av den 5 september 2015.

Och det är en text till Ljusarbetarna, dvs de redan andligt medvetna att hjälpa till med det stora Andliga Uppvaknandet för Moder Jord och alla hennes MedMänniskor. Den Sananda som talar från Kosmos, vill påbörja processen Uppstigning/Ascension:

URGENT CALL to Lightworkers from Sananda
    Dearest Brothers and Sisters of the Light, it is I, Sananda. I come to you from long negotiations with those who would try to control your planet. I have been accompanied by Archangel Michael, St. Germain, and Kwan Yin, and we have been supported by Ashtar, Mother and Father and many of the others of the Company of Heaven, as we carried out the round-the-clock meetings in the 3rd dimension.  I will explain.
   It has come to the end of the road for the cabal on Planet Earth.  As was prophesied long ago by Mother and Father, the experiment with darkness would come to an end.  The ones who designed the Matrix and all the intricate programs of which it was constructed would one day be required to resign, give up their power and return to the Light.  Many misunderstood this prophesy and called it The End of Times, Dec. 21, 2012.

P.S. För den som vågar och vill, finns här information om hur den Svarta Kabalen, Materialismen, Ateismen och Kommunisken under tusentals år spelat ut sin roll för att skrämma människor till lydnad under en New World Order hierarki av ’rika familjer’

Det här inlägget postades i Människa, Sagan om en bättre värld, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *