Guds Skaparen förbud mot Ränta på Ränta.

Snart ska människor vakna till insikt om var världens gömda pengar finns förvarade. Påven Franciskus vet, och om några veckor ska han tala om det inför FN.

Redan vid medeltidens slut ägde Katolska Kyrkan ca trettio procent av all mark i hela Europa. Med biktens hjälp, prästernas tystnadsplikt och avlatens möjlighet att ge syndernas förlåtelse har den väl organiserade Kristendomen lyckats lura av vilsna själar på Planeten sina jordegendomar och djupa skogar. Romarrikets lagar om äganderätt fördes vidare till Katolska Kyrkan och fungerade även när barbarer och vandaler övertog den korrupta överklassens Romarrike och dess fysiska tillgångar. Men Vatikanens monetära hemligheter har samtidens materialister ännu inte förstått.

Men med dagens Internet och World Wide Web kan människors medvetande förändras. Internetbanken avslöjar något för varje ansvarstagande husägare, vad som tidigare var fördolt i Bankernas allra hemligaste familjehemligheter. Kapital växer till sig med ränta på ränta. Om Platon hade fått uppgiften av sin lärare att sätta in Sokrates guldring i en skattefritt Bankkonto som ger tre procents 3% ränta per år i 2414 år, skulle guldringen i dag vara värd tusen klot av guld i jordklotets storlek!

Det var ovanstående bankmatematik som gjorde att Moses i sina skrifter kanaliserade från Gud Skaparen, förbjöds att agera som en ockrare och ta ut ränta på ränta från sina medmänniskor (2 MOS: 22.25). Det var Gudsord från Andevärlden: Att ge en pengaelit av tretton familjer en förtur till att äga hela världen med sin girighet, äganderätt och lönsamma krig som enda återhållande regulator skulle inte fungera i längden. Och det har nu den enda kvarvarande supermakten USA uppgiften att bevisa för hela världens alla medmänniskor i snabb medvetandeuppstigning.

Och vad mera är, Det är Internet-Engelskan som nu är språket som sammanfattar alla hitillsvarande religioner och kulturspråk med sina kanaliserade texter bortom kulturella och historiska låsningar. Det är dags att inse att   den gemensamma grundidén bakom Rothschilds Totalitära Kommunism och Rockefellers Totalitära Kapitalism, samt de tretton finansfamiljerna är en och densamma: Att lura av människor sina allra som mest långsiktiga besparingar!

Kom loss från Dina Förut Fattade Meningar, öppna dig för en kosmisk dialog av kunskap från själar med karmiska insikter från Guds Skaparen Eviga NU, som vill reinkarnera sig här på vår Moder Jord! (Se mer i Peace Philosophers Blog: www.peace.se/blog/)

Det är dags för den Gyllene Tidsåldern bortom egoismens och materialismens skamgrepp och ateismens temporära formsvacka.

Det här inlägget postades i Framtid, Pengar, politik, Sagan om en bättre värld, Tro, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Guds Skaparen förbud mot Ränta på Ränta.

 1. Materialisterna är uppfostrade av svensk feministisk/socialistisk skola skriver:

  Oändliga är både svenska socialisternas och nya moderaternas girighet.

  Reinfeldt tar ut fullt vederlag
  POLITIK. Förre statsministern Fredrik Reinfeldt tar ut fullt avgångsvederlag på 156 000 kronor i månaden samtidigt som hans företag drar in miljonintäkter, visare en granskning av SVT Nyheter.
  Genom Fredrik Reinfeldt AB erbjuder han tjänster som rådgivare och föreläsare. Enligt SVT Nyheters källor tar han 100 000 kronor för en timmes föreläsning. Nyligen gav han ut boken ”Halvvägs”.
  – Jag har absolut hållit några anföranden men det jag huvudsakligen har gjort är att jag har skrivit denna bok, säger han till SVT Nyheter.
  – Så här har jag resonerat, det är ett omställningsår och jag har varit glasklar med det. Jag har sagt i alla sammanhang att jag kommer använda det (avgångsvederlaget) fullt ut.
  TT
  13 september 2015 20:01

  • Ove Svidén skriver:

   Ja så är de maktgalna på högerkanten: Utnyttna makten så länge det går och för över så mycket som möjligt till klirr i de egna fickorna.
   Hur mycket av mutorna för att få in Carema på svenska vårdmarknaden tror ni hamnade i Kummunalrådets F. Reinfeldt fickor? Och var hamnade vinsterna från Telia- och Nuon-affärerena tror ni? Att gömma siffror i bokföringen är en av de lönsammaste konstformerna i ekonom-yrket. Och, för att ge illusionen av att ekonomi är en vetenskap, lyckades Rothschilds: Sveriges Riksbank med konststycket att smuggla in ett ’Ekonomi-Pris till Afred Nobels Minne’ i festligheterna i Statshuset den 10 December varje år!

   (Noterade ni den avsiktliga felstavningen: Statshuset på det som rätteligen heter Stockholms Stadshus?)

 2. Materialisterna med socialistiska normer /värderingar sitter i maktpositioner skriver:

  Här kan man läsa om nya svenskarnas kultur. Vilka ordförande och chefer antas till maktpositioner och får respekt och förtroende av arbetsgivare: Jo, Kommunen. De är personerna med rätt politisk retorik, rätta korrupta förhållanderna och med sjukt självförtroende, kallad för ”social kompetens” och ”nya normer och rätta värderingar”. Sådana personer på Kultur-Social- och Utbildningsförvaltningar kallar alla medborgare gemensamt för ”hen”, men inte för barnen, män , kvinnor, elever, medborgare. Det är egenskaper för att få vara någon slags chef på Kommunen och på dess socialdemokratiserade myndigheter.

  Kulturföreningens ordförande satte pengarna på egna kontot
  Eskilstuna
  Samtidigt som de medverkande ungdomarna i förra sommarens musikalföreställning ”Jekyll & Hyde” blev blåsta på sina löner – satte kulturföreningens ordförande drygt 80 000 kronor från föreningens bankkonto till sitt eget.
  Det framgår av konkursförvaltarens förvaltarberättelse som nu skickats till eko-åklagaren i Linköping. Den 10 september 2014 berättade Eskilstuna-Kuriren om att flera ungdomar som arbetat i anslutning till musikalförställningen i Stadsparken inte fått ut sina utlovade löner, trots att utbetalningsdatum var satt till 25 augusti. Samtliga hade vid upprepade tillfällen sökt kulturföreningens ordförande via Facebook, mejl och telefon, men inte fått svar.
  I början av oktober i fjol tog en av ungdomarna, en 19-åring som medverkat som musiker, saken i egna händer och begärde kommunen i konkurs vid Eskilstuna Tingsrätt för att kunna få ut pengar via den statliga lönegarantin.

  När konkursförvaltaren nu gått igenom kulturföreningens ekonomi visar det sig att ordföranden just den 25 augusti 2014 hade satt över 20 000 kronor från föreningskontot till sitt eget. Nästa dag, den 26 augusti, gjordes en ny överföring, nu på 15 500 kronor. Dagen före och efter Eskilstuna-Kurirens artikel i ämnet fördes ytterligare pengar, totalt 45 000 kronor, över till ordförandes privatkonto.
  Därutöver har föreningens kontantkassa på 24 000 kronor också tagits i anspråk av föreningens ordförande.
  ”Sammantaget har styrelseordföranden således under augusti och september 2014 erhållit betalningar från föreningen på 106 512 kr. Under perioden har i princip ingen annan fordringsägare erhållit betalt” skriver konkursförvaltaren som också gör bedömningen att föreningen var på obestånd redan i april 2014 då beslut togs om att genomföra en föreställning under sommaren.

  Enligt förvaltarberättelsen uppgår nu kulturföreningens skulder till medarbetare, leverantörer och skattemyndighet till drygt 1,2 miljoner kronor.
  Eskilstuna-Kuriren har förgäves sökt föreningens ordförande för en kommentar.

  EVA AXELSSON

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *