Från ärlig kristen svensk till en smart DecemberÖverenskommelse för de invigda få

 

Ett ärligt kristet svensk samhälle har förvandlats till en korrupt materialistisk/ateistisk/ smart utomparlamentarisk DecemberÖverenskommelse (DÖ) inom tre generationer. Hur gick det till? Varför? Jo, för att åstadkomma en allians för invigda partipolitikers trygga välfärd. Och allt detta har skett i ett litet land Sverige med en dold Kommun-istisk Junta långt bortom det som Sovjetväldets ideologer någonsin vågade pröva eller hann med, innan det Systemet föll som ett korthus, 1991.

Hjalmar Branting drömde om en Ekonomisk demokrati i tre Socialdemokratiska steg:

1. Först Rösträtt för alla män och kvinnor: Så skulle Sverige slippa revolution enligt Marx och Engels Kommunistiska Manifest  (Bokens utgivning 1848 bekostades av Baron Rothschilds för att skapa den stora geopolitiska motsättning som skulle få igång de stora lönsamma krigen).

2. Det andra steget var en parlamentarisk maktfördelning mellan partier i allmäna val. (Hjalmarssons, Erlanders, Hedlunds och Ohlins debatter i Vasaparken illustrerade den Svenska Demokratins höjdpunkt på 1950-talet innan media hade förstått sin roll som politikens redaktörer, och innan TV hade fått utveckla och producera sin jämlikande kraft)

3. Olof Palme och LO i ohelig allians, samt framför allt Sveriges mäktigaste kommunalnämndsordförande/statsminister Göran Perssson, försenade sen Brantings tredje steg en generation extra, genom att söka närma sig en Totalitär Demokrati av Öststatsmodell för att ge oss en rejäl formsvacka med den djärva idén om LöntagarOrganisationsStyrda och ägda företag, Enhetsskola för alla i ett medialt järngrepp av en samordnade Propagandakanal: SVT/Pravda som portionerar ut sanningen i vanebildade former för den välfärds-törstande befolkningen i TV-soffan.

Varför diskuterades inte detta viktiga i Den Svenska Blandekonomiska Modellen under åren omkring 1990: med Berlinmurens Fall, Sovjet-Unionens Kollaps och EU-Kommissionens kränkande försök att förbjuda svenskt snus….

Sanningen är väl att den Svenska Blandekonomiska Modellen ger ett falskt sken internationellt, av att fortfarande fungera väl! Inget parti har något ofördelaktigt att rapportera eller debattera. DecemberÖverenskommelsen (DÖ) lamslog svensken med häpnad och ett stillsamt accepterande, av att vi som land kan avstå vår demokratiska frihet i två samkörda mandatperioder. Alla Riksdagsledamöter mår bra av att DÖ, ty signalen är ju: sitt stilla i båten, gör inga djärva utspel för väljarnas bästa, så kan du personligen få de eftertraktade pensionsförmånerna efter den riggade maktväxlingen vid halvtid. Lyd makten från Partiledaren och dennes Topp-Junta av invigda i Torpet. Der Fürer denkt für Uns. Ledaren tänker åt oss, som redan Hitlers propagandaminister Josef Goebbels formulerade det.

Men ingen hade räknat med den förbannade svensken, den Svenska Vårens svårmod och riskerna för ett lagom oblodig statskupp/inbördeskrig som lockade fram en handlingskraftig President för den Kungliga Republiken Sverige, via ett oväntat och kraftfullt Andligt Uppvaknande, som tar fart i dessa dagar.

Presidentens främsta uppgift är: Att med klurigt klös ta det ansvar som hennes myndigheter har sluppit genom smarta belöningar, dold bonus och fallskärmar för att avleda folkets sunda förnuft, goda omdöme och nedsolkade samvete.

Filosofera dig Fri…
(Om du klickar på ordet ’Om’ under porträttet ovan så förstår du lite mer)

Det här inlägget postades i Framtid, Maktmissbruk, politik, Tro, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Från ärlig kristen svensk till en smart DecemberÖverenskommelse för de invigda få

 1. Socialister och deras kommunanställda ljuger om deras humanistiska intentioner skriver:

  Vi läser idag om socialisternas och deras anställdas verkliga handlingar gentemot flyktningar. Och svenska socialistpolitikernas(tjänstemannens,kommunanställdas) handlingar ser ut mycket mer rasistiskt och omänskligt än deras kritiserade Hungerns politikernas handlingar . Sveriges DÖ regering med tjänstemän lurar svenska folket och omvärlden om att Sverige välkomnar flyktningar. I själva verket, det är vanliga svenskar – volontärer som utför allt jobb för att välkomna och varna flyktningar.
  Svensk polis och kommunanställda är bara bra att misdhandla , hota och golva net barnen och att utvisa flyktningar.
  Sedan förra veckan har Stockholms kommun tagit emot flyktingar på Centralstationen. Men nu börjar volontärerna bli trötta och kritiserar myndigheterna för att de inte bistår med mer hjälp.
  – De ordnar inte boende eller transporter, vatten eller mat, det är bara frivilliga organisationer som gör det, säger volontären Agnes Stuber.
  Volontärer och organisationer har ställt upp matbord och lämnat kläder, mat och vattenflaskor. Dagligen är det ungefär 40-50 personer på plats och hjälper till.
  Nu, nästan två veckor senare, börjar volontärerna bli trötta och slitna – men framför allt besvikna över att inte få mer hjälp från myndigheterna.
  Agnes Stuber, 26, från Stockholm, är medlem i organisationen Allt åt Alla och säger så här:
  – Det behövs akut hjälp eftersom det kommer nytt folk hela tiden, det behövs boende och transport, eftersom många vill åka vidare, säger Agnes Stuber och fortsätter:
  – Jag har varit på Centralen och sett att det är några med gula västar från exempelvis Migrationsverket, men de ordnar inte boende eller transporter, vatten eller mat, det är bara frivilliga organisationer som gör det.
  ”Vi är där varje dag”
  Volontären Sabina Lajiq, 26, som har varit med sedan tisdagen förra veckan, vittnar om samma sak:
  – Vi försöker ordna med logistiken, hjälper med tolkar, ordnar jurister, ordnar transport och platser där de kan sova. Folk står bara och väntar på information, säger Sabina Lajiq.
  Men Migrationsverket håller inte med om kritiken.
  – Det är inte sant att vi inte är där. Vi är där varje dag från klockan 06 fram till klockan 24 eller efter 24 om det är tågförseningar. Det är många timmar, sju dagar i veckan och vi står på perrongen tillsammans med socialtjänst och polis, säger Veronika Lindstrand Kant, regionchef för Migrationsverket i Stockholm.
  Hjälper de som söker asyl
  De menar att det inte är deras uppgift att bistå med mat och vatten.
  – Migrationsverket uppdrag är att hjälpa de som vill söka asyl och se till att de kommer till ett boende så fort som möjligt, säger Veronika Lindstrand Kant.
  Agnes Stuber tycker att Migrationsverket måste vara mer närvarande och lägga mer resurser där det behövs.
  – Skulle alla volontärer lämna Centralen så tror jag att det skulle bli kaos. Folk kommer till Stockholm och vet inte vad de ska göra och har ingenstans att bo. Det är märkligt att man exempelvis inte fixar transport med statliga medel så att de inte fastnar här.
  Tar hand om ensamkommande barn
  Socialförvaltningen har också fått motta en del kritik men Veronica Wolgast Karlberg, tf avdelningschef på Socialförvaltningen, tror att det beror på att många inte riktigt har koll på vilken myndighet det är som tar hand om vad.
  – Vi på socialtjänsten tar hand om ensamkommande barn och vi finns på Centralen och har varit där sedan förra onsdagen. Migrationsverket tar hand om vuxna flyktingar och de finns också på Centralen, säger Veronica Wolgast Karlberg och fortsätter:
  – Många säger att kommunen inte gör något men vi jobbar dygnet runt och tar hand om 60-70 barn per dygn och placerar dem på hem. Vi är med från första till sista tåget som kommer.
  Behövs experthjälp
  Sabina Lajiq säger också att det, utöver myndighetspersonal, även behövs experthjälp.
  – Det är fantastiska personer som är där och hjälper till men vi är inga experter och vi hanterar det som vanliga människor. Det behövs experthjälp som kan ta hand om folk som kommer från krigsdrabbade länder och fortsätter:
  – Vi kan inte säkra tryggheten för de som kommer, och speciellt barnen, vi vet inte vilka de åker i väg med. Det är ingen hållbar situation.
  Av Magda Omerspahic
  Publicerad 18 sep 2015 20:46

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *