”Diagnosbarn” bli inte betrodda av sociala myndigheter

 

Är det så här illa i Sverige? Väljer Socialen ut de svagaste i samhället, förföljer, stalkar, och förvränger diagnosen för sin personliga vinst i den kommunala människohandeln? Är det endast de starkaste mödrarna som står pall för Socialens attacker?

En välskrivet brev från en flitig anonym läsare av Filosofens blogg vill jag gärna publicera här utan förkortning:

För säkerhets skull, för att förbättra ytterligare sina chanser i de antihumana socialisternas domstolar, förvaltningsrätten, IVO, DO, Skolinspektionen, JO, åklagarnyndigheten, polisen mfl., så gör Socialen allt och lyckas med att belägga barnen och föräldrarna med falska ”diagnoser, just innan de organiserar tvångsomhändertagande med LVU, eller efter LVU, för att barnen med föräldrarna inte ska se ”trovärdga” ut, utan se ”labila” och ” ”skyldiga” ut? När de börjar tvångsmedicineras, då naturligtvis, människornas hälsa förstörs av det och då det finns nästan ingen återvändo från LVU. Inte många lyckas att ta sig ut från djävulska socialernas (i samarbete med vissa pengagiriga på Bup, skolsköterskornas, anställdas på HVB, fritidsledarnas, skolanställdas, polisernas samt övriga av socialförvaltningarnas samarbetspartners skapad ond cirkel.

De barn som lyckas klara sig fråndenna onda LVU-cirkel, är de barn och föräldrar som hade tur med att träffa trevliga och psykiskt/mentalt stabila och friska skolanställda, normala grannar, trevliga fritidsledare, sköterska eller andra kommunanställda och liknande ärliga/barmhärtiga personer som inte går på i ledbnd med socialen. Eftersom socialen stalkar (jaktterm för att förfölja ett byte): de ringer och besöker alla platser och personer där det finns barnens och föräldrarnas adress registrerat eller personnummer. Därför föräldrarnas arbetsgivarna, alla på barnens aktiviteter, på dagis, skolor, grannar, även på Komvux, Folkhögskolan, kyrkan, banken, FK, Arbetsförmedlingen , Kronofogden, polisen, alla kommunanställda även från Fritidsförvaltningen, klassens föräldrar och klasskamrader, alla bli kontaktade av socialen och tar del av elaka komprometterande rykten och skvaller som socialen sprider och instruktioner, om vad de ska göra för att observera sina utpekade/utvalda ”brottslingar”.

Därför när plötsligt på en vecka fritidsledarna , dagisanställd, skolanställda, pianolärare, skolsköterskan, någon granne eller på vårdcentralen etc, börjar kränka, skrika och håna föräldrar och barnen i stället för att säga ”hej” och klasskamrader som var vänliga, fryser plötsligt ut barnet, så det är tecken på att socialernas bulldozer har varit här. De alla som förstör nu föräldrarnas och barnens liv, ska få feta bonusar och liknande. Därefter socialen kan skriva in: konstigt nog, att på en vecka barnet blev utfryst både på skolan och inte välkommen på barnaktiviteter. Det finns många trevliga kommunanställda, men de går inte emot mobbning, även om de ser vad som pågår med elev och vet vad det handlar om. Därför vinner oftast de elaka socialernas samarbetspartner.

Efter sådan förtals och utmobbningskampanj socialen börjar ställa ”diagnoser” och därefter tvinger barnen till BUP och föräldrarna- till psykiatri, även om ingen av dem har gjort någott konstigt eller elakt.
Därefter det hänger på BUP och psykiatri personalens och lite av föräldrarnas vilja, om de alla ska få ”riktiga diagnoser”. Om föräldrar eller barnen inte håller för de där psykiska påfrestningar, så är det kört för dem. Och det bli LVU tvång mm utan återvändo med riktiga psykiska sjukdomar, missbruk, hjärtinfarkt, allvarliga sjukdomar, anorexi, död eller självdestruktivitet, självmord som följd.

Vad ska man göra för att överleva socialernas och deras psykiskt sjuka samarbetspartners på kommuner och på myndigheterna stalkning, mobbning, förtal och psykiska trakasserier? Man ska inte ta dem på allvar och på så sätt man ska kunna analysera dem och förstå vad de egentligen sysslar med. Om du set till exempel, att socialen eller nån skolsköterska, fröken eller liknande berättar dummheter om dig till alla, dvs.förtalar och sprider elaka rykten om dig eller om dina barn på olika sätt, skriftligt eller muntligt, bakom ryggen eller på annat sätt, då vänta inte, utan polisanmäl denna person och socialen för ryktesspridning / mened, om de trakasserar dina barn på skolan- för ofredande. Dra dig inte in i djävulska hjulet, där du försöker motbevisa deras lögner och kränkningar. Eftersom de gör allt, för att kunna ställa en ”diagnos” på dig eller dina barn. Även om de har varken kompetens eller rätt göra sådant, socialernas ”diagnoser” tagna från luften och baserade på deras egen orealistiska fantasi tas på allvar av flera övriga kommunanställda, av tjänstemän, polisen och många andra.

Nästan alla barnen som bli LVU tvångsomhändertagna av socialen eller som förbereds till det, får ”psykiska diagnoser”, utan att de gjort något utan var vanliga människor. Efter diagnoser och medicineringen följer domstolsbeslut till socialernas fördel i 99 proc. av fall.

Vi läser idag följande artikel, om hur åklagarna och nämndemän behandlar folket med ”diagnoser”, som till exempel är utsatta exempelvis för pedofili på fosterhem , HVB, BUP, av någon karatelärare eller liknande.

aftonbladet.se
Diagnosbarn misstrodda brottsoffer

BROTT. Barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar ses som mindre trovärdiga av rättsväsendet, skriver Dagens Juridik.
– Från förövarnas perspektiv är det lägre risk att bli upptäckta och straffade om de förgriper sig på de här barnen, säger Katrin Lainpelto som ligger bakom de nya forskningsresultaten.

— Risken för att barnen blir utsatta för brott som våld och övergrepp är, enligt internationell forskning, tre till fyra gånger högre än för barn utan diagnoser som exempelvis autism eller ADHD. Trots det är det en låg andel av övergreppen som hamnar i domstol.

Vid de fall som faktiskt leder till åtal frias gärningsmännen oftare, enligt Katrin Lainpeltos granskning av 286 svenska domar. Fjorton av dem rörde brott mot barn med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning.
TT
28 september 2015

Det här inlägget postades i LVU, Maktmissbruk, Pengar, politik. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till ”Diagnosbarn” bli inte betrodda av sociala myndigheter

 1. Ove Svidén skriver:

  Vad mera är, genom att ge en ’svår diagnos’ kan de som tjänar på tvångsomhändertagandet med LVU, öka statens bidrag till den kommun, myndighet eller delägare i det familjehem, eller HVB-hem, där barnet blir omhändertaget, snarare än vårdat. Fult spel bakom kulisserna. Många allvarliga jävsituationer beskrivna i brevet ovan gör den kommunala människohandeln till en lönsam storindustri i landet där de i tysthet samverkande myndighetspesonerna sluppit ansvarstagandet sedan 1976.

 2. Mirza Ramic skriver:

  Kosta Wallin till ‎Riksföreningen mot tvångsomhändertagningar av barn i Sverige
  15 min ·
  Nu närmar sig offensiven! Nu… bör vi hjälpa varandra! Vi skall vissa att vi ICKE ÄR slummen… vi är MÄNNISKORNA som vårt samhälle så innerligen har längtat efter! Åtminstone VÅRA BARN och BARNBARN!
  Om icke lagen ger oss den demokratiska rätten, DÅ TAR VI OSS DEN RÄTTEN! Det är det demokratiska väggen eller?
  Vi skall klä av domstolarna… deras myndighetskorruption… vi skall klä av Socialtjänsten, med deras okunskap… Vi skall klä av lögner, manipulationen… det som staten vill höra, vill se! Vi skall vara starka… vi är föräldrar och närstående till 36000 BARN. Kan ni tänka er: 36 000 BARN! Åsa Regnér skall ställa sig i en direktsändning och försvara sig mot mig: Hur är det möjligt? Hur kan SS existera ens idag… i Sverige!?
  De kan fängsla mig… ja, då har lyckats de. Kommer ihåg den tiden det inte ens kommunistiska diktaturen, KGB eller STASI lyckades med mig! Vilken kredit BLIR DET FÖR SVERIGE, för Svenska staten! De lyckades med det inte ens 60-70- eller 80 talets diktaturer lyckades med! Den kampen mot mig kan bara leda till förödelse! Vittne till VAPEN FÖRSÄLJNING av SVENSKA STATEN genom TREDJE LAND TILL två aktivt stridande parter: IRAN – IRAK (våren 1980!), vid deras bord, vem kommer ihåg det? Jag gör det och det räcker!
  Men som jag tidigare påpekade – jag har tyvärr ingen förflutna – jag är bara en som har föds 19xx i staden xxx. Hur uppmuntrande är det tror ni? Jag har påbörjat något… och jag kommer icke att sluta. Ingen STAT skrämmer mig till detta. Men jag… utan er är INGEN och kommer aldrig vara någon, så fungerar ett samhälle tyvärr. Tillsammans är vi starka, var och en… är vi bara droppe i havet!
  Jag är antagligen hot mot rikets säkerhet!? För att jag kämpar för en annan människa? Korruption, enda upp i FN sekretariat, det vet vi ju alla! Men vi ÄR MÄNNISKOR, och har skyldigheten att försvara MÄNNISKANS EXISTENS, enligt samma korrupta FNs stadgar! Det är klart att jag är potentiell hot! Vad annars?
  Jag har icke vald det kriget! Krig ÄR våldsamt! Jag vill icke välta på en förskönad ordning! NI, POLITISKA SKICKET, tvingar mig och alla oss till det! Jag vill icke kriga, vet att det icke vill ni heller! Vi vill bara ta hand om det som är Mänskliga rättigheten, ta hand om våra BARN och BARNBARN! Vem vill nu kriga – icke jag! Men pröva icke mina kunskaper och mina färdigheter! Det ÄR konsekvenser ni BÖR TA! Mitt erbjudande KVARSTÅR Åsa Regnér och Stefan Löfven! Nu är ni i min skottlinje, annars skulle det vara någon annan, det förstår ni väl! DIREKT SEND TV DEBAT jag och NI!
  Ingen politisk färg… bara MÄNNISKAN i CENTRUM i SYNNERHET BARN!

 3. Socialen gör barnoffer till "diagnosbarn" skriver:

  Det är snarare så att socialtjänsternas främsta metoder som de organiserar ihop genom påringning till diverse skolanställda eller andra ”ansvariga för barnavården/utbildning/träning), när de beslutar göra barntvångstagande LVU på något obekvämt barn är att göra ett friskt barn till ”diagnosbarn”.

  Obekväma barnen: av kommunanställda felbehandlade mobbningsoffer på dagisar, skolor, vårdcentralen eller fritidsaktiviteter, vars föräldrar klagar på felbehandling, mobbning, diskriminering eller brott inom kommunal verksamhet. Då ringer de berörda brottsliga anställda till socialtjänsten. Även nån släktning till polisen, HSB ordförande, från karateklubben, från kulturskolan och likn. korrupta och hänsynslösa, pengagiriga eller hämbdlystna personer ringer till socialen och anmäler. Det kan börja redan på barnavårdscentralen, före innan barnet födds, om moder klagar på främlingsfientlig behandling. Olika förtal skrivs i ”vårdjournaler” som följer efter barnfamilj till vårdcentralen, tandvården, dagis, skolor. Påringning av socialen och deras komprometterande ryktesdpridning på alla möjliga ställerna.
  Det bli så att såsnart barnfamilj stöter på nån dumihuvud anställd på skolan, Hen ringer direkt till socialen.

  Socialtjänsten provocerar fram ”diagnoser” och jobbar hårt för att friska problemfria barnen ska få dem, om barnen är mobbningsoffer, till exempel.
  Därefter ingen ska tro på ”diagnosbarn”: varken nästa socialtant, domstol, polis eller fröken. Samma sak gäller föräldrar. I samband med LVU de kan få också diagnoser.
  Det är en gammal nacistisk och kommunistisk /socialistisk metod. Alla övriga tjänstemän har för uppgift och brukar inte ifrågasätta socialtjänsternas ”diagnoser”, därför de brukar utföra socialtjänsternas order: LVU tvång mot barnen och fria pedofiler eller barnmisshandlare på skolorna, dagisar, vårdcentralen, fritidsaktiviteter, HVB, fosterhem, ålderdomshem, överallt där på olika institutioner.

  Pedofiler, extremsocialister,rasister och barnmisshandlare kan få jobba på så sätt i flera år inom kommunen och landstinget, före innan de stöter på någon ”viktig barnfamilj” som har kontakter inom polisen och kommunen själv.

 4. Socialistisk medborgarförnedring skriver:

  Nästan alla socialisternas anställda på olika myndigheter och kommuner behandlar vanliga medborgare just på dettta sättet: förnedrar, hotar, hånar och uppvisar
  sin övermakt. De gör bara sitt jobb på regeringens och kommunpolitikernas uppdrag.
  Det syns särskild utomhus, när de gör det offentligt, inte bakom stängda dörrar.
  Dagens artikel om en sorts av statliga anställda: kontrollanter.

  Resenärerna vittnar om kontrollanternas hot

  Resenärer vittnar om aggressivt bemötande, hot och våld från biljettkontrollanterna. Klago­målen mot kontrollanterna fortsätter att öka kraftigt. Hittills i år har SL fått in fler klagomål än under hela förra året. Här är några exempel på synpunkterna till SL.

  Våldsam kontrollant: 11 maj, Sollentuna
  Kund vill framföra klagomål mot en kontrollant som varit både otrevlig och våldsam. Kontrollanten såg inte någon biljett på mammans kort trots att hon insisterade på att ha lagt kortet mot läsaren när hon gick på. Kontrollanten blir då väldigt otrevlig och vägrade att lyssna på vad resenären sa. Systern försökte hjälpa mamman vilket gjorde kontrollanten ännu argare och han knuffade systern och armbågade henne på halsen. Mamman blev så upprörd och rädd av situationen att hon svimmade.

  Tilläggsavgift trots giltig biljett: 10 mars, Årstaberg
  Jag köpte en sms-biljett från Årstaberg som var godkänd i biljettspärren. I Sundbyberg kom en kontrollant och biljetten var då inte godkänd. Kontrollanten skrev ut en faktura. Sedan kollade jag i biljettspärren och där var den godkänd. Så biljetten var godkänd i spärren i Årstaberg och i Sundbyberg men inte av kontrollantens utrustning. Kontrollanten hänvisade mig till Klarna och Klarna hänvisar mig till SL kundtjänst.

  Kontrollen filmar resenärer: 28 augusti, Saltsjöbanan
  Biljettkontrollen filmade resenärer på Saltsjöbanan. Kund frågade varför och fick ett hånfullt svar att ”ring till trygghetscentralen om du har problem med det”. Kund anser att man bör uppge varför detta sker i det fall att man filmar.

  Oskyldigt anklagad: 6 mars, Liljeholmen
  Ombord på bussen kom en kontrollant, som med hög röst och anklagande tonfall hävdade att resenären inte hade betalat. Resenären sa att han visst hade det men att kupongerna nu hade gått ut, och kontrollanten skulle undersöka det. Efter en stund återvände kontrollanten till resenären och viskade att han hade rätt.

  Obehagligt bemötande: 27 augusti, Torsvikstorget
  Kunden kände sig kränkt och orimligt behandlad när hon åkte med bussen och hade löst en biljett med sin reskassa som pensionär. Ett helt gäng kontrollerade hennes biljett och begärde hennes id-kort för att bekräfta att hon är över 65. Hon upplevde beteendet väldigt obehagligt. Hon hade inte med sig id-kort då hon skulle gå till ett gym och kontrollanten bad om hennes personnummer i stället.

  Kontrollanten rotade i plånboken: 27 augusti, Hötorget
  Kunden åkte med Tvärbanan mot Alvik. Kunden hade tagit fel kort och reste för reducerat pris i stället för helt pris. När det blev biljettkontroll i tåget saknade kunden sin legitimation. Biljettkontrollanten tog då kundens plånbok från honom och började rota runt efter legitimation. Kunden tycker det kändes väldigt obehagligt att kontrollanten tog plånboken utan lov.

  Spärr gav grönt utan biljett: 23 juni, Spånga
  Resenären passerade automatspärren på Centralen och kortläsaren gav som vanligt grön signal och spärren öppnades. Vid Karlberg kontrollerades hans biljett och kontrollanten hävdade att han inte hade någon aktiv biljett på kortet. Resenären är säker på att han fick grön signal av spärren och vill inte betala sin tilläggsavgift. Resenären tycker att kontrollanten var otrevlig och hetsig.

  Dottern hade ju sitt student-id med sig: 14 september, SL
  Min dotter fastnade i en kontroll, med giltig biljett och student-id enligt konstens alla regler, men det dög inte för kontrollanten som gav min dotter en bot på 1 200 kronor. Det här är inte rätt eftersom hon är student och kunde bevisa det samt hade en giltig färdhandling.

  Kund kände sig hotad: 18 juni, Jakobsberg
  Kundens dotter, som är en tjej på 20 år, blev avvisad från bussen då hon saknade giltig biljett, hon fick en böteslapp. Pappan pratade med dottern och upplevde henne som helt förstörd. Hon berättade att hon hade känt sig mer eller mindre hotad av kontrollanterna, de ska ha sagt till henne något i stil med: ”att de aldrig mer ville se henne på bussen, om det skulle inträffa skulle det bli högre böter”.

  Biljettkontrollant hotfull: 3 september, Slussen
  Tre stycken biljettkontrollanter drog ut ung kille som skulle ha trampat på en kontrollants fot. En av kontrollanterna blev hotfull mot den unga killen, de drog sedan ut honom från tåget vid hållplatsen Slussen. Flera andra som ringde in reagerade starkt och tycker kontrollanterna gick över gränsen.

  Resenären varnas: 13 mars, Södertälje
  Kontrollanten pratar med kunden och säger ”Det är sista dagen för din biljett, du måste köpa en ny imorgon”. Kund svarar att han vet om det då han åker varje dag och får till svar från kontrollanten ”Jag varnar dig du måste köpa en ny biljett i morgon, du måste lyssna på mig annars kommer jag kasta av dig som en hund från tåget”. Kund förstår inte varför denna kontrollant betedde sig som han gjorde.

  Dottern hann aldrig blippa: 4 september, Saltsjöbanan
  Min dotter har reskassa, men hon hann aldrig blippa sitt kort hos en konduktör innan kontrollanterna kom och bötfällde henne. Trots detta fick hon böter.
  DN

 5. Dolda och öppna diktaturer har alltid sina medlöpare, som ansluter sig till förtryckarna. Osäkra människor, som likt de minsta hundarna skäller högst. Endast i diktaturer är de farliga, då de i friska samhällen snabbt tas ned på jorden.

 6. Mirza Ramic skriver:

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153486354893387&set=gm.1072665066084490&type=3

  Peter Woods ‎Riksföreningen mot tvångsomhändertagningar av barn i Sverige
  Hur tror ni eftervärlden kommer säga om dagens socialtjänst och dess hantlangare?

 7. Socialtjänsternas insatser för Sveriges barn skriver:

  Socialtjänsten är skyldiga att dokumentera inverkan av deras insatser (enligt Sol eller LVU lag). De skulle dokumentera hur deras insatser påverkade barnens/ungdomarnas liv. Men socialen dokumenterar inte dålig och negativ påverkan som deras insatser gör i ungarnas liv. De dokumenterar helt enkelt inte, att deras stalkning och psykiskt trakasseri av barnen på skolor förstör och stör ungarnas socialliv och skolgång. De dokumenterar inte att tidigare glad , frisk och framgångsrik unge ha blivit diagnosbelagt och drogad sjukling som inte längre vill gå varken till skolan, aktiviteter eller har nån kompis eller släktning att umgås med eller började utveckla anoreksi- och det är typisk inverkan på svenska ungarnas liv och skolgång av socialtjänsternas insats som de gör med nuvarande lagar Sol eller LVU.

 8. Socialtjänsternas insatser för Sveriges barn skriver:

  Det finns stora likheter mellan Sveriges och Rumäniens kommunanställdas /socialtjänsternas/HVB/fosterhemmets/barnhemmets insatser för barn och ungdomar.
  Vi kan se flera video om det, youtube Rumänska barnhemsbarn. Socialtjänster och HVB / barnhemsanställda gjorde sådär till romska barnen :de gjorde friska barnen till krymolingar och diagnosbelagde dem sen,och därefter i 18års ålder de alla gjorda till diagnosbelagda,drogade,handikappade , våldtagna, misshandlade och sjuka barnen, de som överlevde rumänska LVU och HVB,kördes ut till särskilda hem för handikappade vuxna. Med motiveringen : barnen är sjuka och diagnosbelagda. Inte ett ord om hur de ha blivit sådär,just efter att socialtjänsten och HVB med övriga kommunanställda började göra insatser enligt rumänska Sol och sen LVU som följd, när barnens liv blev förstört pga . socialtjänsternas Sol insatser: psykisk misshandel och grov stalkning/terrorisering. De svenska LVU tvångsomhändertagna eller stalkade enligt Sol friska och intelligenta barnen körs ut hemifrån och omgörs av svenska kommunanställda till misslyckade och till sjuklingar (även om i mildare grad, än i Rumänien,men med samma rumänska metoder).
  Det är det orsak att socialtjänster skriver inget positivt om barnen och om föräldrar , när de börjar skriva sina ”ärender enligt Sol”! Eftersom då man ska kunna ju jämföra hur barnen och familjer hade det INNAN socialtjänsternas ingripade och innan insatser!!
  När barnen bli förstörda pga.socialtjänsternas ingripande och pga. deras Sol eller LVU insatser, då det ska se ut i socialernas dokumentation, som om det är barnens och familjens ”fel”, att det ha blivit så. Socialerna skriver ALDRIG i sins påbörjade politiska ärender mot någon barnfamilj, att : barnen helt friska, glada,i hemmet allt är normalt, ingen missbruk eller psykiskt sjukdom, bra elever, föräldrar jobbar eller klarar sig , alla går till barnaktiviteter, barnen svarar på socialernas frågor och det framgick att det finns ingen misshandel heller och att fröken ljugit och gjorde falsk anmälan till socialen, därför att mamma klagade på mobbning i klassen och på frökens otrevligbeteende mot barnet- detta som är realitet.Utan socialen börjar sina ärender: det kom lärarens orosanmälan att hon misstänker att barnet far illa i hemmet, därför att det ser ledsen ut på skolan. Därför vi misstänker att mamma måste slå barnet.” Att det finns inga fakta, till exempel, blåmärken eller barnets utsaga, det skrivs inte i socialernas ärende. Därefter det börjar helvete för barnet på skolan pga. socialernas psykningar både på skolan, på telefon,med brec och stalkning hemma. Oavbrutet. Vem mår bra av socialernas insatser? Svaret: psykopater anställda på sociaötjänsten. De väntar på tills barnet bli rädd att gå till skolan, så att de kan skriva: socialt nerbrytande beteende . Sen tvinga till BUP, lägga på nån diagnos, börja medicinera, förstöra skolgång, hälsan, socialliv enligt Lag Sol och sen tvångsomhänderta enligt Lag LVU. I fosterfamilj eller på HVB det kommer droger, riktig psykisk sjukdom, skolan avslutas aldrig. Socialen tar sig också på föräldrar och kan belägga dem med diagnoser, såsom ”paranoja” eller ”depression”, om de kämpar för att hjälpa sitt barn. Då inga domstolar ska ta dem på allvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *