182 LVU-placerade barn och 21 tjänstebilar av märket BMW

Taby Kommun: Kapitel 3
Taby är byn där man systematiskt tar barn från fungerande familjer 

Den lilla borgerliga kommunen hade inte mindre än 182 tvångsomhändertagna barn utplacerade i sin egen kommun men även i avlägsna delar av grannkommunerna. En vaken invandrare hade noterat att kommunen ägde 21 st silvergrå tjänstebilar av märket BMW. Socialchefen hade själv en Audi TT i halvmiljonklassen som tjänstebil. Hon ville väl markera distans till de invigda socialsekreterarna i små BMW. Och för att förvirra de nyfikna använde socialchefen oftast en gammal rostig andrahandsbil när hon körde till sin fasta arbetsplats i Kommunen.

De visade sig att de garvade äldre invigda socialsekreterarna även var delägare i de bolag som förvaltade de privata HVB-hem dit LVU-barnen flyttades av Polisens Transporttjänst till nästa pedofil, sexmissbrukare, eller, förlåt lapsusen, de sk Vårdare som för några tusenlappar per dygn, sade sig hjälpa till i Hemmen för Vård och Boende enligt reklambladen. Det förklarar tjänstebilarna:  De investeringar man gjort i aningslösa barn som tvångsomhändertagits skulle så fort som möligt placeras så långt från sina lurade föräldrar som möjligt, så att de inte hade råd att varje vecka besöka samtliga sina älsklingar åtskilda från varandra med avsikt.

När den i hela länet ökända socialutredaren Marianne Brokvist (namnet fingerat) blev intervjuat av en fd elitsoldat och ’kund’ i socialtjänsten om sin delägarskap i ett privat HVB-hem var hennes aningslösa svar: Javisst är jag det, och vad är det för fel med det då?  Hon visste att Kommunledningen och förvaltningsdomstolarna skyddade hennes jäv-situation, fullt ut. Det är en av hemligheterna med, och de smarta systemfelen bakom den Lönsamma Kommunala Människohandeln.

När jag upptäckt detta falskspel i Taby kommun, gjorde jag en JO-anmälan. Den skickades per post med alla sina bilagor en måndag. Samma veckas fredag hade jag med vändande post fått ett avslag med paragrafhänvisningar i ärendet innan jag ens fått ett diarienummer för min anmälan?  Då anmälde jag JO för JK. (Och givetvis har jag ännu flera år efter, inte fått ett diarienummer från JO)

Ja som ni förstår så fick jag ett avböjande brev även från Justitiekanslern på oklanderlig byråkratiska som i min fria översättning sa: ’Tji fick du; Stick inte upp din djävel,’ eller något i den stilen …

Det här inlägget postades i LVU, Maktmissbruk, Pengar, politik. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till 182 LVU-placerade barn och 21 tjänstebilar av märket BMW

 1. IS's anställda behöver barnsexslavar skriver:

  Vi läser i dagens tidningar, att även tjänstemän inom IS är pedofiler. Man kan undra sig varför kommunanställda och tjänstemän är så pass ofta pedofiler. Kanske verkligen olika slags politikerna utövar satanism, för att uppnå sina politiska mål. Att så pass många IS krigare eller andra människor, särskild tjänstemän , är pedofila. Det betyder svart magi med sexritualer eller döda /plåga ihjäl barnen, ungefär vad som sker inom kommunalbarnhandel( i fosterfamiljer, HVB, LVU hem). Alla av socialtjänsternas åtgärder drabbade familjer kanske bör kontakta medium och motverka socialtanter och olika tjänstemän med vit magi. Rättsliga åtgärder mot socialen och mot andra kommunanställda är ju verkningslösa, då det är nåt som inte stämmer och är bortom sunt mänsklig förnunft.

 2. Mirza Ramic skriver:

  IS krigare/TERRORISTER/=Dagens socialtjänst i Sverige ,,,båda sidor kan gå hand i hand,med sin brutalitet och grundläggande fanatism ?

 3. Avslöjandet:vårdanställda har det roligt genom att plåga vårdtagare skriver:

  Det kommer nya fakta om varför barn och vuxna plågas i olika slags socialistiska vården i Sverige. Socialistiska offentliga tjänster fungerar inte på ett mänskligt sätt.
  Hot och våld mot psykiatripatienter
  VÅRD. Patienterna inom den psykiatriska vården i Malmö och Lund utsätts för våld, hot och bältas slentrianmässigt fast, enligt en granskning gjord av Sydsvenskan.
  Skötare vittnar om hur personalen provocerar fram reaktioner hos de intagna när de får tråkigt, som förevändning för att brotta ned dem.
  Tidningen har tagit del av medarbetarrapporter som varnar för betydande risker för patientsäkerheten, och för att personalens engagemang för sitt arbete är ”alarmerande lågt”.
  Enligt en överläkare lyder inte personalen instruktionerna.
  – Vi ordinerar behandlingar, men personalen följer inte det vi har sagt. De bryr sig inte om det, säger han till tidningen.
  Tidningen har pratat med en 55-årig kvinna som sökte hjälp när hon genomgick en livskris efter sin mans självmord. Hon ville komma i kontakt med en psykolog, men säger att hon i stället spändes fast med bälten i flera timmar innan hon släpptes.
  TT
  8 augusti 2015 11:20

 4. Mirza Ramic skriver:

  Kosta Wallin Socialtjänsten DEPORTERAR barn. Corells uttalande rättfärdigar socialtjänstens hantering, att vi inte samarbetar, att vi som är drabbade tillsammans med våra advokater är skurkarna. Sveriges regering gav klartecken till Socialtjänsten att fortsätta med deportering av barn via just Hans Corells insatser i Europadomstolen. VILKET SKÄMT… VILKEN SKAM… Ambassadören (fd) Hans Corell blev utnämnd till Årets FN-vän 2013 – SJÄLVKLART av det SVENSKA FN-förbundet! SKÄMS DU INTE Hans Corell? Det luktar BLOD om DINA händer…

 5. Mirza Ramic skriver:

  Profitörer som styr världen, oftast kriminella som handlar med andra människors liv,
  Sveriges politik skiftas i samma spår ?DOM VILL INTE HA TILLBAKA TJÄNSTEMANNA ANSVARET dom är oftast kriminella som handlar med andra människors liv…..

 6. På gatan är trevligare än på socialisternas barnhem skriver:

  Kanske det handlar om pedofili , droger eller barnmisshandel som upfostring på socialisternas barnhem? Man kan tro det, eftersom barnen är mer rädda att hamna på SiS , foster- HVB eller andra socialisternas barnhem, än att leva på gatan.
  Gatubarn bakom Stockholmsbrott

  BROTT. Stockholmspolisen har registrerat allt fler brott begångna av gatubarn. Gruppen är svårhjälpt och som sista utväg tvångsplaceras barnen på slutna ungdomshem.
  Mellan 2012 och 2014 har polisen i Stockholm registrerat 1 839 anmälningar om brott där de misstänkta är ”minderåriga utan permanent hemvist och vårdnadshavare i Sverige”. Antalet anmälningar har mer än fördubblats, från 377 till 817. Det framgår av en intern polisrapport som Dagens Nyheter har tagit del av.
  Men en stor del av ökningen beror enligt Patrik Ungsäter, chef för gränspolisen region Stockholm, också på att polisen börjat jobba mer mot gruppen. Misstankarna gäller framför allt narkotikabrott, men även stölder och våldsbrott.
  Gruppen anses svårhjälpt
  Just nu beräknas runt 200 gatubarn vistas i Stockholm, enligt Patrick Ungsäter. Även Göteborg känner av problematiken.
  – Något exakt antal har jag inte, men vi börjar märka mer av dem. Det är ett bekymmer, säger Ragnhild Eklund, enhetschef på socialjouren i Göteborg.
  Barnen kommer framför allt från länder i Nordafrika, och har kommit till Europa i hopp om ett bättre liv. De har små chanser att få asyl här och går i praktiken inte att avvisa på grund av hemländernas ovilja att ta emot dem. Många saknar också identitetshandlingar.
  Gruppen ses som svårhjälpt. Barnen misstror myndighetspersoner och när de får plats på hem för vård och boende lämnar de ofta boendet för att återvända till sitt destruktiva gatuliv.
  – Det är en svår grupp att haka fast i. De har lärt sig att klara sig själva. Om vi gör ett tvångsingripande kan det också i första läget kännas väldigt svårt; de upplever att deras frihet försvinner, säger Ragnhild Eklund.
  Ensamkommande låg andel
  Hittills i år har 139 ensamkommande barn tagits till slutna vårdhem som drivs av Statens Institutionsstyrelse (Sis). Det är lika många som under hela förra året. Över hälften är pojkar från Marocko, enligt DN.
  Behovet av Sis-platser för vård av unga har generellt ökat. Enligt uppgifter till TT kunde Sis förra året inte direkt erbjuda platser till alla ungdomar som socialtjänster runt om i landet ville ha placerade. Det var första gången det inträffade. Dagens 660 platser ska därför byggas ut med ungefär 50 till de kommande åren.
  Totalt under ett år passerar omkring 1 200 ungdomar igenom Sis. En väldigt låg andel av dem är dömda för brott men många har varit brottsaktiva och levt ett ”antisocialt och destruktivt” liv som samhället inte ser några andra lösningar på än att ta till tvång.

 7. Kommunanställdas samarbete för LVU tvångsomhändertagande skriver:

  Vi läser i tidningen,om hur socialtjänsten samarbetar med sköterskor,läkarna , domstolar och poliser, genom att tillsammans manipulera uppgifter,hota och ljuga till föräldrar och på så sätt tvinga sig fram till LVU tvångsomhändertagande av barn.
  Dömd för misshandel av tvillingar försatt på fri fot
  Publicerad 2015-09-17 17:41
  En tvillingpappa som i tingsrätten dömdes till fem års fängelse för misshandel av sina nyfödda tvillingar, försattes på torsdagen på fri fot av hovrätten för nedre Norrland. ”Vi har under förhandlingarna presenterat en hel del ny besvisning”, säger hans advokat Anna Dahlbom.
  Pappan åtalades i maj, misstänkt för synnerligen grov misshandel av ett tvillingpar, en flicka och en pojke, födda i december 2014. Gävle tingsrätt dömde honom till fem års fängelse, bland annat för så kallat skakvåld.
  Pappan var åtalad för tre fall av synnerligen grov misshandel men tingsrätten dömde mannen för ett fall av synnerligen grov misshandel, ett fall av grov misshandel samt vållande till kroppsskada. Pappan erkände under polisförhör att han hade skakat båda barnen, men överklagade till hovrätten och bytte försvarsadvokater.
  Nu har rättegången i hovrätten för nedre Norrland avslutats och på torsdagen försattes mannen på fri fot.
  – I samband med att jag avlade min slutplädering så begärde jag att min huvudman skulle försättas på fri fot omedelbart. Efter ett par timmars överläggning skedde också så, i avvaktan på dom, säger mannens försvarsadvokat Anna Dahlbom till DN.
  Hon vill inte spekulera i vad det innebär för domen, som kommer den 8 oktober.
  – Vi får avvakta och se. Men tingsrätten dömde till fem års fängelse och åklagaren yrkade på åtta års fängelse i hovrätten, och så har hovrätten beslutat att försätta honom på fri fot.
  En hel del ny bevisning har presenterats i hovrätten, berättar Anna Dahlbom.
  – Framförallt från sakkunniga som har lämnat uppgifter till rätten om att barnens så kallade skador har medicinska skäl och medicinska förklaringar, vi hoppas att hovrätten har tagit till sig det.
  Mannen har tagit tillbaka sitt erkännande.
  – Han erkände inledningvis, efter åttonde polisförhöret. Han har blivit oerhört hårt pressad på förklaringar av polisen och inte kunnat svara på det. Polisen har svurit åt honom och sagt att är det inte han, så är det hans fru. Man har också insinuerat att barnen kan få vara tillsammans med föräldern som inte är skyldig, säger Anna Dahlbom.
  Barnen blev dock omhändertagna enligt LVU, lagen om vård av unga.
  Flera fall av misstänkt våld mot barn har omprövats på senare år, vilket DN har skrivit om vid flera tillfällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *