Sexköp i Sverige görs diskret & dolt via LVU/HVB-Systemet

Brittiska sexringar har tentakler in i parlamentet och ut i världen – Hur ser det ut i Sverige?


Sexring-England-2015Brittiska medier har sedan avslöjandet att ”filantropen” och celebriteten Jimmy Saville våldfört sig på 100 -tals barn och kvinnor även publicerat artiklar om hur sexringar förgrenar sig upp i parlamentet. Några artiklar sticker ut ur mängden och NewsVoice tipsar om vidare läsning. En laddad fråga är hur dessa sexringar representeras i Sverige.

Svenska medier har inte skrivit om ämnet ”sexringar” överhuvudtaget under en mycket lång period, vilket indikerar att sexnätverken finns även här. Vid en sökning på Google inställd på att finna artiklar om ”sexringar” skrivna på svenska publicerade i Sverige de senaste 10 åren hittas endast en artikel om en sexring i Texas.

Även om sökningen kan ha missat artiklar är det tydligt att svenska medier kan tänka sig att skriva om enstaka pedofiler, men inte om hur organiserad sexhandel med barn och unga kvinnor gestaltar sig på högre nivåer i samhällspyramiden. Ett exempel på den mentala tendensen är hur lång tid det tog för Sverige att acceptera att tiggeriet är organiserat i vårt land.

Urval av artiklar i utländsk press om sexringar med förgreningar in i det brittiska parlamentet och ut i världen:

Express – 10 maj 2015
Clockmaker Keith Harding played vital role in Britain’s biggest child sex ring

The Guardian – 22 april 2015
Revealed: child sex abuse gang ‘with tentacles that go round the world’

The Guardian – 16 mars 2015
Westminster child sex abuse claims: missing pieces remain in inquiry jigsaw

The Daily Beast – 6 mars 2015
How Thatcher’s Government Covered Up a VIP Pedophile Ring

Time – 27 aug 2014
1,400 Children Exploited in U.K. Child Sex Ring, According to New Report

Washington Post – 7 juli 2014
A ‘big political cover-up’ of 1980s pedophile-ring in U.K. Parliament?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *