Det Andliga Uppvaknandet och utrensning av karma

SaLuSa 22 maj2015

Tiden fortsätter att passera väldigt snabbt och kommer att fortsätta med det, vilket för många av er är en lättnad då ni upplever många utmaningar. Detta är bara att vänta sig då ni står inför rensningen av återstoden av karma som samlats över en lång tidsperiod. Det kommer en tidpunkt när ni bokstavligen talat har fullbordat den och den anses ha blivit rensad och helt klar.

Ditt fokus på att allt är positivt kommer att försäkra att du stannar kvar på Ljusets väg och sluttiden bör vara ett tillfälle då du blir medveten om fullbordandet inom dig själv. Det kommer att komma med en känsla av frid och en vetskap om att allt är bra. Du kommer att finna det lättare att leva i ”Nuet” och livet blir mer njutbart då du fokuserar på Ljuset. De gamla vibrationerna innebär liten eller ingen attraktion alls längre och du kommer att veta bortom alla tvivel att du håller på att stiga upp.

Det är som om två världar är sammanflätade men de är i själva verket separerade då de högre vibrationerna lyfter upp dig. Genom eget val lämnar du de gamla vibrationerna bakom dig för du har lärt dig lektionerna de gav dig. För dem som väljer att stanna kvar kommer livet att fortsätta i stort sett som förut, även om de måste flytta till en ny Jord. Var säker på att planen för människan är perfekt och varje själ kommer att befinna sig precis där de är avsedda att vara.

Om det innebär att skiljas från vänner så misströsta inte, för allt är format från en kärlekslänk som du alltid har möjlighet att förnya.Tänk på att någon gång i framtiden kommer allt att vara ”NU”, och då kommer du att kunna flytta dig direkt och omedelbart genom tankens kraft. För närvarande kan du börja föreställa dig vad framtiden har i sitt sköte för dig och den glädje och lycka detta kommer att medföra.

En del själar kommer att oroa sig över att behålla gamla relationer, men tänk då på att kontakt alltid görs genom att skicka ut en tanke, och om den själen är fri så kommer ni att skapa en kontakt. Genom att jämföra den frihet som du kommer att ha så verkar erfarenheten på Jorden som att du har varit i ett ”fängelse”, helt enkelt på grund av de begränsningar som har varit nödvändiga för att försäkra att era liv inte stördes.

 

Ni har skapat er verklighet och det var nödvändigt för er att uppleva det ni skapade. Det är det enda sättet att lära sig hur man hanterar sådan makt och detta kommer att tjäna er väl när ni har full frihet att röra er inom de högre dimensionerna i Galaxen. Vi tror att många av er har vaknat upp till er sanna potential och vet att ni har vaknat och vidgat ert medvetande. Detta kommer att fortsätta tills ni är redo att ta de sista stegen för att bli ett galaktiskt väsen.

Det kommer inte att vara något nytt för dig när du återvänder till en nivå som du tidigare uppnått. Du sänkte dina vibrationer för att göra erfarenheter i de lägre, och nu är många av er redo att kräva tillbaka de högre vibrationerna. Du är mycket större än du förmodligen kan föreställa dig, men med tiden kommer du att minnas dina tidigare erfarenheter.

Efter många liv på Jorden med ett begränsat medvetande så kommer du så småningom att bli Ett igen med ditt Högre Jag och bli hel. Tiden som ligger framför dig är spännande och du kommer att välja din nästa upplevelse – för evolution sker ständigt. Det ultimata är att återvända till Gudomen, men det ligger långt, långt framför dig.

 

Som alltid övervakar vi all aktivitet på Jorden och runt om den, med syftet att stoppa stridande fraktioner från att orsaka ännu ett världskrig. Vi håller också ett öga på oönskade inkräktare, som vi håller i schack, då Jorden är vad ni kallar ett ”förbjudet område”. Ibland tillåter vi kontakt, men endast för att öka er medvetenhet om de andra livsformer som existerar i ert Universum.

Helt enkelt är det så att ni har så mycket att lära och det kommer att bli mycket lärorikt och till stor hjälp att få se andra livsformer och förstå universellt liv som vimlar runt omkring er. Tills helt nyligen har ni hållits så isolerade att ni verkligen trodde att ni var centrum i Universum. Nu inser ni att många, många mycket avancerade civilisationer existerar med er, och när ni är redo så kommer de att bli introducerade för er.

Under tiden är du upptagen med vad ni kallar ”ouppklarade affärer”, och när det gäller relationer så försök att åstadkomma en ömsesidig förståelse för att övervinna eventuella återstående problem. Att hålla fast vid agg eller öppen fiendskap är inte acceptabelt för någon som ser fram emot att gå vidare med sin egen utveckling. Som du så ofta fått höra så är ”Kärlek” den kraftfullaste energin och den kommer slutligen att övervinna de svåraste problem du kan möta.

Om du har läst Mästarnas meddelanden så har du märkt att de är ”af Kärlek och Frid” och t ex Jesu läror lyfte fram behovet att ”vända andra kinden till”, och det är inte lätt för er när ni står inför fientlighet eller hot. Sträva dock alltid efter det högsta svaret du kan finna och genom ditt exempel kommer du att hjälpa andra.

Ändringarna på Jorden som ni varnades för sker nu och det blir oundvikligen förlust av liv. Men ni kan vara säkra på att allt följer varje själs livsplan och generellt sett är ni alla just där ni förväntas vara för att få erfarenhet. Om du kan ta det i stora kliv kommer du att passera igenom sådana perioder med relativ lätthet. Så mycket har påverkats av förändringarna, och detta inte minst inom alla naturrikena.

Särskilt djuren kommer att flytta till områden som passar deras behov, och framförallt behålla fortsättningen av sina liv. En del arter kommer oundvikligen att dö ut, och om du tittar på din historia så är sådana förändringar inte ovanliga. Förändringar kan inte undvikas och när saker och ting lugnat ner sig ser du att världen håller på att bli mer tempererat. Det är en del av er och Moder Jords utveckling.

Jag är SaLuSa från Sirius och alltid glad att upplysa er om vilken typ av ändringar ni kan förvänta er. Leta efter det positiva resultatet av vad som sker, och vet att rensningen är långtgående och den fortsätter att återställa Jorden till sitt ursprungliga skick. Möt era uppgifter med Kärlek och Glädje och ge fritt av det för att hjälpa andra som delar er resa.

Tack SaLuSa,

Mike Quinsey.

 

Översättning Gertie Dahlberg.

Det här inlägget postades i Människa, Sagan om en bättre värld, Tro, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *