Det stora sociala paradigmskiftet …

Vid medeltidens slut ägde Katolska Kyrkan trettio procent av marken i hela Europa!

Vilket starkt uttalande. Jämför det med det som Påven Franciskus sade vid sitt tillträde: att han företräder en fattig kyrka för fattiga människor ….

Och sen i Juli 2014 tvingades han erkänna att: Åtta tusen pedofiler finns bland Katolska Kyrkans präster, biskopar och kardinaler i Vatikanen.

Hur går ovanstående uttalanden ihop?

Jo, nu väntar en ny världsordning där rätten att producera pengar kommer att tas från den internationella privatägda bankkartellen och Vatikanen, och överlämnas till det som står i grundlagarna, nämligen att Staten har rätt att tillverka sedlar och utge växelmynt i ädla metaller.

Men eftersom mindre än fem procent av alla monetära transaktioner numera sker via sedelpressen måste även den korrupta handeln med ettor och nollor i bankernas datorer inkluderas i grundlagen.

Och det har inte behövt göras hitintills. Varför? Ingen medborgare har frågat efter det!
Och de ’folkvalda’ har lärt sig att hålla tyst om saken för att inte förlora sina dolda förmåner.

Men i Filosofens blogg kan vi ju börja studera saken eller hur?

Var hittar vi då pedofilerna i Sverige?

Som i alla länder, religioner, sekter, politiska partier och små föreningar hittar vi de rikaste sexmissbrukarna i den korrupta toppjuntan i nära kontakt med kassakistan (dvs de icke öronmärkta skattepengarna). De i toppen kan köpa sig de tjänster från sina dolt belönade mellanchefer längre ned i hierarkin!

Och i Sverige är det de dolda småpåvarna i Kommunledningarna som styr det helt Kommun-ist-styrda landet lagom sedan femtio års enpartivälde av öststatsmodell. Det är alltså det kommunala självstyret som måste granskas. Speciellt de riggade skenrättegångarna i förvaltningsdomstolarna, som tveksamt accepterats som ett särfall av det mutade Europeiska Rådet när Sverige blev accepterade som medlemmar i EU.

Och som f.d. Riksrevisionens modiga chef Inga-Britt Ahlenius sa i Min Sanning: Den svenska korruptionen finns i Kommunerna. Mer än så, om kritiken mot maktmissbruk kommer för nära Socialnämndens ordförande tex, så kan denne erbjuda sin socialchef ett avgångsvederlag på några miljoner för att denne ska ta på sig kritiken och flytta till en ny kommun som inte är informerade om det gyllene handslaget…

Ja, så skulle det kunna gå till, också i vår lilla ankdamm, föreställer sig en scenario-skrivande redaktör i Filosofens blogg som en försiktigt sonderande inledning till den Svenska Våren.

När kommer då de på falska grunder tvångsomhändertagna LVU/HVB- barnen hem till sina förtvivlade föräldrar, som de unga tigger om att få komma tillbaks till? När Sverige erkänt och inkluderat FN:s Barnkonvention som Lag? Ja, just det, först när det blir ett lagstadgat stöd att göra det som är bäst för barnen …  

När kan det ovanstående inträffa? Jo, den dag som svenska folket insett att det behövs en folkvald President vid sidan av den regerande konstitutionella Drottningen i den Kungliga Republiken Sverige!

Ja, och ska det gå demokratiskt till så måste två Riksdagsbeslut inväntas med ett val emellan.

Men måste vi vänta till DecemberÖverenskommelsens fräcka beslut
om ett stabiliserande nyval åt höger, först år 2018?

Eller kommer en uppretad folkopinion att kräva ett extraval dessförinnan?

Den som lever får se,
som kinesiska äldre vishetslärare har sagt i många generationer …

P.S. Grundaren av WPF, Chun Dam Master sa i sitt telefax sommaren 2001 till mig: Dear Dr. Ove Svidén, President World Peace Foundation, …
men den historien tar vi nog en annan gång, eller hur?

Det här inlägget postades i LVU, Maktmissbruk, Pengar, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till Det stora sociala paradigmskiftet …

 1. Kommunanställda är uslingar parasiterande på skattepengar skriver:

  Man ska ju inte anställda chefer på kommunerna som inte ingår i korrupta brottsliga nätverket, som består av mer eller mindre kriminella släktning och kompisar. De som anställs på kommuner som mindre eller större chefer vet på vilka vägnar de kom in till skattepengarkista. Vi hoppas att de alla får de förtjäner för medborgarens lidande och förnedring som de alla små-påvar utövar under täckmantel att de ”utför offentliga tjänster”, när i själva verket de brukar bara utföra tjänster till varandra och till sina släktningar & vänner. ”Främmande” medborgare som kommer efterfråga någon kommunal eller statlig tjänst i Sverige , bli bara nertrampad, förnedrad och mobbad av tjänstemän med deras anställda lakejer: kommunanställda/andra anställda i offentliga sektor ska göra allt för att inte utföra tjänst till ”främmande” medborgare och ska göra även mer än det, dvs.om jävulens besatt svensk kommunanställd och tjänsteman ska göra allt för att förstöra medborgarens och hela dess familje liv, särskild om medborgare är kvinna och har barn. De flesta av Sveriges kommunanställda och tjänstemän är riktiga kriminella och psykopater. De anställer ju där varandra och likasinnade.

 2. Hypotes om varför vissa får förväntade offentliga tjänster skriver:

  När man kollar på statistik,om hur många medborgare fick förväntade offentliga och kommunala tjänster,det rör sig bara om några procent. De flesta drabbade och utsatta medborgare får avslag och negativa svar från anställda parasiterande på skattepengar och de flesta är ju anställda genom chefkontakter inom offentliga sektor.Hypotesen är:bara de medborgare som är släktningar och vänner och ingår i offentligt anställdas bekantskaps korrupta kretsar får offentliga tjänster och positiva svar från myndigheter. Numera medborgare får inte ens tillträde till kommunala utbildningen, varken på Komvux, Folkhögskola eller Universitet om den här medborgare är i onåd hos korrupta och kriminella kommunala chefer, vad den än är, polisens dotter från grannskapet eller nån rektor. Kommunerna är riktiga komunismens fästen. Offentligt anställda Socialister jobbar hårt på alla fronter,för att förstöra persona non grata liv. Bland annat genom att trakassera och tortera deras barnen med sina kollegor från barnomsorgen eller socialen.JO, DO, Skolinspektionen inte hjälper för sådana utsatta medborgare. Korruptionen och mobbning blev svenska samhällets mentalitet och livsstil som förpestar liv för kanske hundratusentals människor i Sverige. På skattepengar parasiterande anställda skämmer ut och dränker Sverige.

 3. Barnadöd&Självmord på socialernas HVB hem registreras inte skriver:

  Här läser vi att inte ens de härdade flyktningbarnen är kapabla att överleva Socialens barnavård. Statistik mörkas av kommunanställda om barnadöd pga socialernas så kallad vård med LVU, BBiC för barnets bästa. Korrupta tjänstemän med kommunanställda torterar barnen enligt så kallad kommunallag för barnets bästa.
  Torterar likadant på alla sätt enligt svenska socialtjänstens lag.

  ENSAMKOMMANDE. På kort tid har flera ensamkommande flyktingbarn från Eritrea tagit sina liv. Men ingen svensk myndighet har koll på självmord och andra dödsfall bland ensamkommande barn, trots att de är extremt sårbara.
  På ett webbforum om saknade eritreaner efterlyser en familj en flicka i Mellansverige. De anhöriga nås snart av beskedet att flickan på bilden är död.
  Flyktingflickan klarade de vådliga strapatserna från Afrikas horn, över Medelhavet och vidare till Sverige för att få en fristad.
  Väl framme valde hon att ta sitt liv.
  Flickan är ett av barnen som inte ens blev en siffra i den nationella statistiken, och ibland inte ens hos den berörda kommunen, visar TT:s granskning.

  När uppgifter om självmord nyligen började florera blev Henry Ascher orolig. Han leder Svenska Barnläkarföreningens arbetsgrupp för flyktingbarn.
  Oro sprider sig
  – Jag vet att det bland tonåringar kan finnas en spridningsrisk i sig. Jag märkte också i min kliniska verksamhet att kunskapen spred sig om detta väldigt snabbt och skapade mycket oro.
  Ascher ringde Migrationsverket, som inte hade några uppgifter. Verket sammanställde då en lista på 20 dödsfall bland ensamkommande barn sedan 2009. På listan framgår bara dödsorsak i enstaka fall (självmord nämns inte) och verket vet inte om den är komplett.
  Genom att jämföra Migrationsverkets lista med svar till TT från 278 av Sveriges 290 kommuner, samt källor med kännedom om fallen, kan minst tre eritreanska flyktingbarns självmord bara sedan i november fastslås. De var 16-18 år gamla. Andra källor, bland dem läkare, talar om mellan fyra och nio aktuella fall. Alla har inte gått att bekräfta, men det betyder inte att de inte stämmer.
  Vems ansvar?
  Inte ens enskilda kommuner kan nämligen alltid rapportera om ett flyktingbarn dött, än mindre hur, visar TT:s granskning. I exempelvis Göteborg, där ett dödsfall är bekräftat, saknar kommunen uppgifter från privat drivna boenden. Hur vanligt detta är, är svårt att säga. Och när TT kontaktar centrala instanser som Socialstyrelsen, Inspektionen för vård och omsorg (IVO) och Sveriges kommuner och landsting (SKL) har de heller inga uppgifter.
  – Ingen verkar ha ansvar för det här, varken att se vad som händer eller få en samlad bild och vidta åtgärder för att stoppa det, säger Ascher.
  – De här barnen har ingen röst, säger Abdullahi Mohammed, som jobbar på ett hem för ensamkommande flyktingbarn i Nynäshamn och är aktiv i en europeisk organisation för flyktingbarn, Vyre.
  – Jag vet flera som har hotat med att ta sina liv och flera som har försökt begå självmord. En kille slängde sig framför en lastbil.
  Mohammed anser att problemen inte bara gäller eritreaner. En grupp som har det svårt är exempelvis unga somalier som inte alltid får asyl och gömmer sig under osäkra förhållanden, säger han.
  TT
  24 mars 2015 20:10

 4. M förslag: Staten ska ta över dåliga skolor skriver:

  Ett bra förslag för att börja förstatliga Sveriges skolor. Men dålig samtidigt, pga Sveriges kommunanställdas och skolanställdas pengar- och socialisminriktad mentalitet. I England är det inte täta kontakter mellan skolan och skolanställdas försvarssamarbete med socialtjänsten. Svensk socialtjänst med skolanställda ska sabbotera M förslag, eftersom det bygger på en egenskap: förstatliga skolor vars elever uppnår dåliga resultat. Då kommunala och friskolor ska använda sig av socialnämndernas tjänster i ännu bredare utsträckning, ungefär så som Engelska skola gör. För obekväma eleverna de ska låta använda pennalism, mobba och kränka de eleverna och om föräldrar ska klaga, fröken med rektor ska ringa socialen som gärna försvarar kommunanställda och förtalar samt trakasserar enskilda obekväma barnfamiljer med syftet att tvångsomhänderta barnen. Då det ska ännu fler LVU tvångsomhändertagningen. Formellt skolorna ska uppnå ”bättre” skolresultater, på elevernas bekostnaden. Det praktiseras redan nu, särskild på Engelska men också på kommunala och andra friskolor. Det gynnar bara skolanställda, kommunanställda och olika HVB hem, men för eleverna förbättrar det inte skolgången.

  För att kunna genomföra förslaget, måste man avskaffa kommunala socialtjänsten och förändra svensk mentalitet, för att de inte bli sådär giriga och barnfientliga. Därför att förstatliga skolorna, där pengarna och kommunala anställningar är inblandade, just pga.enda kriterium- elevernas skolresultat kan bli livsfarligt för svagare , mobbade eller kritiska elever.

  M: Staten ska kunna ta över dåliga skolor
  Publicerad i dag 10:33

  Tomas Tobé, Moderaternas partisekreterare. Foto: Fanni Olin Dahl/TT
  Staten ska kunna ta över skolor som presterar dåliga resultat. Det föreslår Moderaterna och vill samtidigt ha ett system för att betygsätta landets skolor.

  Moderaternas arbetsgrupp för skolan har nu mejslat fram ett förslag för att få bättre koll på hur staten ska kunna få en större överblick över hur bra eller dåliga landets skolor är på att ge eleverna fullgod utbildning.

  Förslaget bygger på en modell som redan finns i Storbritannien där skolorna betygsätts utifrån en modell som mäter elevernas och undervisningens resultat.

  – Vi tycker att det vore intressant för Skolinspektionen att arbeta med den här modellen, säger Moderaternas partisekreterare Tomas Tobé.

  M vill att skolorna ska betygsättas i fyra steg. De skolor som får lägst betyg ska i förlängningen kunna fråntas sitt huvudmannaskap genom att Skolinspektionen går in och tar över verksamheten.

  – Det handlar inte om att förstatliga skolan. Konkret innebär det att staten ska vara mycket tuffare mot de skolor som inte håller måttet, säger Tomas Tobé.

  Moderaterna ska nu arbeta vidare med förslaget. Även friskolor ska omfattas av betygssystemet, men det är mer osäkert om Skolinspektionen ska kunna gå in och överta huvudmannaskapet också där.

  – Man kan istället överväga att dra in tillståndet för de friskolor som inte håller måttet, säger Tomas Tobé.

 5. Ska barnen överleva socialernas barnhelvete? skriver:

  Pojkar omhändertagna i Stockholm
  SAMHÄLLE. Två ensamkommande flyktingbarn, som ordningsvakter tryckte ner vid ett uppmärksammat ingripande i Malmö tidigare i år, omhändertogs på Centralen i Stockholm under torsdagskvällen.
  Pojkarna, som är efterlysta, följde inte med ordningsvakter frivilligt och misstänks nu för våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman, rapporterar P4 Stockholm.
  Barnen har hittills varit omhändertagna av sociala myndigheter i Danmark och skulle förhöras av polis angående det uppmärksammade ingripandet av ordningsvakter på Malmö central tidigare i år. Då blev en av de två flyktingpojkarna, nio år gammal, bryskt nedtryckt i golvet av en vakt. En person som såg händelsen filmade, och klippet väckte mycket starka reaktioner hos allmänheten.
  Pojkarna har nu tagits om hand av sociala myndigheter i Sverige.
  TT
  27 mars 2015 08:05

 6. Bästa debattörer !

  Hur långt har det gått här i vårt land ?
  Vad skall det sluta med då politikerna sviker igen ?
  Klistrar in en länk från en riktig kämpe !

  http://newsvoice.se/2015/03/20/vanvarden-av-barn-ett-evigt-kretslopp/

 7. Politikerna förstör allt offentlig sektor skriver:

  Jag funderade om varför svenska offentliga , särskild kommunala tjänster,men också sjukvården och rättväsendet är usla och inte gynnar enskilda vanliga medborgarens liv,utan förstör det. Det diskuterass nu,att polittikerna(s.k.nämndemän) måste bort från Sveriges domstolar,eftersomde är varken specialister eller skiper rättvisan,men bestämmer över vanliga människornas liv. Samma sak borde gälla Kommunerrna,Landsttinget,Skolverket,BO,JO,Polisen och andra myndigheten.Politikerna som förstår inget och till exempel är inte utbildad i vården ,eller i pedagogik ska inte vara chefer där eller på annat sätt som ”styrelseordförande”,”direktör”eller likn.få bestämma över vården och över skolan. Politikerna och olika andra oprofesionella utan specifiska utbildning för specifiska offentliga tjänster åste bort.Så som till exempel,som chefer från Socialnämnden,Skolverket eller Landstinget som inte alls har någon utbildning i pedagogik,psykologi,rttsväsendet eller medicin.

 8. Politikerna måste bort från Socialnämnden,Skolverket och från Landstinget skriver:

  Jag funderade om varför svenska offentliga , särskild kommunala tjänster,men också sjukvården och rättväsendet är usla och inte gynnar enskilda vanliga medborgarens liv,utan förstör det. Det diskuterass nu,att polittikerna(s.k.nämndemän) måste bort från Sveriges domstolar,eftersomde är varken specialister eller skiper rättvisan,men bestämmer över vanliga människornas liv. Samma sak borde gälla Kommunerrna,Landsttinget,Skolverket,BO,JO,Polisen och andra myndigheten.Politikerna som förstår inget och till exempel är inte utbildad i vården ,eller i pedagogik ska inte vara chefer där eller på annat sätt som ”styrelseordförande”,”direktör”eller likn.få bestämma över vården och över skolan. Politikerna och olika andra oprofesionella utan specifiska utbildning för specifiska offentliga tjänster åste bort.Så som till exempel,som chefer från Socialnämnden,Skolverket eller Landstinget som inte alls har någon utbildning i pedagogik,psykologi eller medicin.

 9. Varför komnunpolitikerna inte minskar utan ökar socialutsatthet skriver:

  Socialutsatthet av barnen i Sverige inte minskar utan ökar, from 1980. Varför Sverige blev rikare, men befolkning bli mer och mer socialt utsatt? Förut fanns det mindre antal av utsatta dvs. av Staten omhändertagna och torterade barn. Bara för 10 år sen fanns det av kommunerna utsatta barn – 20000 barn per månad. I dags läget det är redan 30000 barn som är utsatta av kommunsnställda. Man kan ju gissa att barnhandel utvecklas i astronomiska takter, så om 10 år det bli 40000 barnen/månad under kommunanställdas vanvården. Om 20 år- det bli 50000/ månad av utsatta barnen. Om 40 år- 100000 barnen/månad, och då det ska börjar synas tydligt hur mycket är barnen utsatta i Sverige. Därefter kanske alla barnen bli utsatta och bara kommunanställda ska ta hand om alla Sveriges barn dygnet runt, inkluderat Kungafamiljens och politikernas släktningar?
  Stockholm växer- man får ta fler barn och anställs flera kommunanställda för att drá in nya miljoner i kommunpolitikernas och deras släktningarnas fickor genom att utsätta medmänniskornas liv för livsfara.

  Socialsekreterare sökes när avdelningen för barn och unga utökar!
  (C499078B-A12E-4A4A-9F44-35ABCB1E0393)

  Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

  Enskede- Årsta- Vantör stadsdelsförvaltning är en av Stockholms fjorton stadsdelar. Här bor ca 90 000 invånare vilket motsvarar en mellanstor kommun. Vårt huvudkontor ligger vid Globen i södra Stockholm. Här finns stor variation i befolkning och bebyggelse vilket ger oss bett varierat och intressant arbete.

  Avdelningen för barn och unga består av mottagningsenhet/ kvinnofridsteam, en utredningsenhet med 3 utredningsgrupper (0-9 år), (10-15 år), (16-20 år), familjevård, familjerätt och öppenvård. Sedan 2014 pågår ett arbete med utvecklingsområden och på avdelningen finns två kvalificerade socialsekreterare med ansvar att stödja och bistå så att arbetet håller hög kvalitet och att rättssäker handläggning sker.

  Vi utreder barns behov av skydd och stöd samt följer upp beviljade insatser enligt SoL och LVU. Att dokumentera enligt BBIC är en viktig del i utredningsarbetet. Vi arbetar aktivt med barnens och familjernas nätverk, både de privata och professionella. Det innebär att vi har en tät samverkan både inom avdelningen och med externa parter såsom BUP, polis, skolor etc. I bedömningsarbetet har vi en helhetssyn med barnperspektiv i fokus och ett systemteoretiskt förhållningssätt. Vi arbetar ständigt med utvecklingsområden, bl a med säkerhetsplanering och samtalsmetodik.

  Nu söker vi dig, socialsekreterare med stort engagemang och intresse för socialt arbete med barn/ungdom och deras familjer och som vill fortsätta utveckla.

  Arbetsuppgifter:
  Du genomför utredningar och följer upp insatser. Arbetet sker både självständigt och i nära samarbete med kollegor i arbetsgruppen och en stor öppenvårdsverksamhet.
  Eftersom vi håller på att utveckla nya arbetssätt är det viktigt att du tycker om och vill bidra till utveckling.
  Organisatoriskt tillhör du en av tre utredningsgrupper (se arbetsplatsbeskrivningen ovan) men du ska också vara flexibel och kunna arbeta i en annan grupp.

  Kvalifikationer:
  Du har socionomexamen och minst ett års erfarenhet av socialt arbete. Du har god kännedom om gällande lagstiftning och erfarenhet av handläggning genom myndighetsutövning enligt SoL och LVU. Du har god datavana, kan uttrycka dig väl i tal och skrift och är van vid att dokumentera.

  Som person är du stabil, trygg och inger förtroende. Du dokumenterar aktivt och noggrant. Du har god förmåga att samarbeta med kollegor och andra interna och externa samarbetspartners. Med respekt och lyhördhet bidrar du till en god arbetsmiljö.

  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

  Övrigt:
  Vi intervjuar löpande under ansökningstiden
  Anställningsvillkor:
  Anställningsform: Tillsvidareanställning
  Yrkeskategori: Socialsekreterare
  Omfattning: Heltid
  Löneform: Månadslön
  Arbetstid: Dagtid
  Tillträde: 5 tjänster är tillsvidare 2 tjänster är visstidsanställningar t o m 20160331 Tillträde efter överenskommelse
  Löneförmåner: Vi har flextid, friskvårdsbidrag och extern handledning
  Antal platser: 7
  Ansökan:
  Ansökan görs digitalt.
  Förvaltning: Enskede-Årsta-Vantör SDF – Utredningsenheten för barn och ungdom
  Arbetsgivarens referensnummer: A30774
  Sista ansökningsdatum: 2015-02-24

 10. Socialnämnden slösar med skattepengar för övervakning av kritiska medborgare skriver:

  Väktare bevakar patientens anhöriga
  SJUKVÅRD. Med dold kamera avslöjade en man i Malmö hur hans mamma vanvårdades på två kortboenden. Nu håller inhyrda väktare koll på mannen och hans pappa. Det kostar Malmö stad 7 000 kronor per dygn, rapporterar Sydsvenskan.
  Sonen kunde visa att hans strokedrabbade mamma vanvårdades vid två tillfällen. Vid det ena drabbades modern av så svår uttorkning att fick föras till sjukhus, vid det andra missade personalen ett flera dygn långt stopp i katetern. Nattpersonal har också hånat både mamman och sonen.
  Därefter ville mannen och hans pappa inte lämna modern ensam och stannade ofta kvar hos henne till sent på kvällarna. Då anlitade Malmö stad väktare dygnet runt för att bevaka de två. Det ska hittills ha kostat 273 000 kronor.
  Enligt kommunen beror arrangemanget på att sonen inte följt ingångna överenskommelser och att personalen oroas över arbetsmiljön.
  TT
  10 april 2015 07:29

 11. Ove Svidén skriver:

  Kära läsare ser ni som jag att de tio anonymiserade kommentarerna ovan har författats av djärva invandrare till det Lyckliga Landet Lagpm?

  Varför vågar inga infödda svenskar kommentera mitt inlägg?

  De är rädda, konflikträdda och upplärt fega. Sådan är den Svenska Modellen…

  Ove Svidén: Stolt, sextondels Vallon på mammas sida.
  P.S. Vallonie var ett Biskopsdöme som var Katolicismens dynamiska spjutspets mot Protestantismen i norr, när mina förfäder av smeder och bergsmän, invandrade med sina verktyg, familjer och sitt tjänstefolk till Bergslagen, i början av sextonhundratalet.

  • Mirza Ramic skriver:

   Medborgarna i Sverige fruktar diktatur som hotar dem över
   socialtjänst system som manipulerar våra barn!
   Det system som utför bortförande!
   Systemet som bryts ner och förstör familjen!
   Det är mitt svar till varför medborgarna var rädda att någon använde rättigheterna?
   Det är därför vi har en enpartisystem av diktatur.

 12. Socialnämnden slösar skattepengar på övervakning skriver:

  Det är sant Ove, de anonymiserade kommentarerna är skrivna av människor med invandrarbakgrund och -erfarenheter. Vi har blivit misshandlade av flera oärliga och korrupta tjänstemän som behandlade oss med oförskämthet och djävulskap av anställda på kommuner. Vi tappade förtroende till detta sorts människor. Det fanns bara några få högt upsatta tjänstemän som man kan respektera, och som behandlade olika sorts ärenden seriöst. De var högt utbildade i ämnet och professionella, och utan deras hjälp skulle vi inte vara levande nu, tror jag, efter ha läst och forskat i tidningar och på Internet i ämnet om hur andra medborgare har det i Sverige i kontakt med olika sorts tjänstemän och anställda i den offentliga sektorn. Om man jobbar, åker ofta på semester, bara åker med bilen överallt och inte stöter sig med främmande, sover, äter och är frisk, utan någon som helst kontakt med offentliga sektor, då märker man inte alla de sakerna. Men ett problem mot offentliga sektor kvarstår: man lär känna systemet och odjur som anställs där, oftast med speciella omänskliga egenskaper inom korrupta nätverket, så som mobbningsbenägenhet som officiellt kanske kallas för ”social kompetens”. Och hur man ska inte bli rädd och inte vilja undvika alla de ansvarsbefriade mobbarna med övermakt, för att inte blanda in sig i Kafka-liknande maskineriet. När man kommenterar, själklart vill man förbli anonym. Det har inte ens med invandrarskapet att göra.

  Jag har varit invandrare i flera år i ett annat land också, men märkte inte sådan djävulskap som pågår i Sveriges offentliga sektor. Det är ju märkligt, därför att i de två andra länder jag bott i förut, så är skattenivån är mkt. lägre och tjänstesektorn mkt mer människovänlig, bättre tjänster på alla plan och priserna är ungefär lika höga eller lägre än i Sverige. Varför människan är inte fri i Sverige och inte kan få åtnjuta människorättigheter i flesta fall? Vilka sorts människor lever ett fri och bra västerländs liv i Sverige egentligen? Jag investerade över miljon kronor hämtade från utlandet till Sverige, för tjugotals år sen, men känner mig fattig och som i fängelse, kan inte lyfta upp mig och göra vad jag vill samt känner mig som en misshandlad, förnedrad och förtryckt kvinna. Samtidigt som jag kan inte ta mig ut ur Sverige, jag är indragen och begravd här. Atmosfär i Sverige är förtryckande för människor, särskild för kvinnor och barnen. Jag förstår inte vad feministerna håller på med, men det set ut att de gjort ett helvete till kvinnor och barnen i Sverige. I andra europeiska länder kvinnor och barnen både respekteras och behandlas trevligare, likadant som män och i flera fall mycket trevligare än män. I Sverige härskar stark mans kultur, så att för att ta sig fram, kvinnor får inte vara kvinnor, utan ska förvandla sig till män. Samtidigt som svenska män, likaså som gammaldags muslimska män behandlar kvinnor på ett opassande rå respektlöst sätt, kvinnor och barnen tillåts att komma fram bara efter alla män ha fått redan tjänsterna utförda. Och likadan mentalitet är på affärerna, domstolarna, poliserna, socialnämnderna, Landstinget, Kommuner, FK, etc.. Även de i offentligt sektor anställda invandrade kvinnor beter sig som denna sorts män och därför även de kvinnor diskriminerar andra kvinnor, främmande barnen och invandrade kvinnor.Det ser ut att samhället infekterad av kommunistisk kvinno-och barnfientlig djävulens virus. Jag är helt enkelt för äcklad av kommunanställda som orsakar så pass mycket elände i Sverige och förstör så många människors liv.

 13. Mirza Ramic skriver:

  Socialtjänsten missbrukar sin ställning!
  Regeringen kränker grundläggande mänskliga rättigheter genom att stödja
  sådan sadistiska beteenden i socialtjänst systemet.
  Det systemet vänder ju sig mot medborgarna som en terroristorganisation.
  Vi måste organisera och presentera kränkningar av mänskliga rättigheter i Sverige
  i Europaparlamentet!

  • Ove Svidén skriver:

   Ja det är just därför som Helena Högström har haft den dipomatiska talangen och handlingskraften att vidarebefordra min senaste bok: ’Profitable Municipal Kidnapping in Sweden’, till sin polske landsman Donald Tusk. Efter att ha varit Polens Premiärminister i sju år, har han sedan 1 december 2014 positionen att vara: President in European Council.

   Som ordförande i Europeiska Rådet är Tusk nog den handlingskraftiga man som behövs för att få igång granskningen av maktmissbruket i Sverige. (Tusk var med i partiet Solidaritet, och en av pionjärerna för att det Katolska Polen skulle befria sig från Sovjetväldet och bli en aktad medlem i EU!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *