En Författningsdomstol saknas i det Svenska Systemet!

 

Det möjliggjorde den författningsvidriga December-Överenskommelsen!

En allians-regel om att två minoritetsregeringar får efterträda varann har skapats i gott vänster/höger-samförstånd fram till valet 2022. Vad är det som händer?  Får partierna verkligen komma överens om ändringar i Riksdagsordningen?

Ser ni hur Gammelfar Göran HSB, kakom kulisserna, trädde in i den politiska processen och lärde upp sin efterträdare Statminister Löfven med fast hand, i de allrasom fräckaste fula trixen efter femtio år av framgångsrikt Socialdemokratiserat enpartivälde och kompetenta användning av utnämningsmakten?

Detta möjliggör nu för SVT/Pravda, som den första statsmakten, att skickligt styra politiken och de överkörda partipolitikerna förbi det extraval, som KUNDE HA GETT SD TRETTIO PROCENT AV RÖSTERNA!

Och med sitt tolkningsföreträde, väl producerade underhållande program och riggade partiledardueller, så kan vi nu se fram emot TV-våren med att se skendemokratin glida in ett framgångsrikt materiellt lyckorus av lydiga löneslavar och apatiska före detta människor, som glömt vad orden: ansvar och medkänsla innebar.

Det här inlägget postades i Maktmissbruk, Människa, politik. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till En Författningsdomstol saknas i det Svenska Systemet!

 1. Sten-Arne Persson skriver:

  Skulle inte kunna uttryckt det bättre själv!

 2. Olle Ljungbeck skriver:

  De oförvitliga lögnarna och landsförrädarna. Grundlagsbrott.
  07.02.2015 22:04
  Posted on januari 29, 2015by corneliadahlberg

  Av Olle Ljungbeck

  Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/de-oforvitliga-lognarna-och-landsforradarna-grundlagsbrott-/

  Att avvecklingen av demokratin kunnat gå så långt som den gjort, är ett tecken på såväl usel moral som obildning hos riksdagsledamöterna. Men sabotaget av demokratin skulle inte lyckats ifall medierna levt upp till sin roll som granskare av makten. Nu har de i stället bildat symbios med den.

  De människor som före EU-inträdet befolkade vår riksdag hade en tydlig respekt för grundlagen och därmed också för demokratin och medborgarna.

  Den s k ”Decemberöverenskommelsen” har jämte 2002 års grundlagsbrott (utöver denna har ett stort antal ändringar av grundlagen skett utan att folket informerats och därför inte har vetskap om förändringarna) inneburit att man störtat de pelare demokratin vilar på. Parlamentarismen dödförklarades i och med denna överenskommelse. De lögner Löfven med berått mod slängt i ansiktet på svenska folket är så grova och allvarliga att han borde fällts omgående om vi hade haft tillräckligt många moraliskt hedervärda ledamöter i riksdagen. Nu är det inte så, och därför är det bara att hoppas att SD till nästa val samlar en majoritet av Sveriges väljare. Alternativt att det till slut går upp för vissa ledamöter i andra partier att de för demokratins skull måste göra gemensam sak med SD.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *