Varför smet de så snabbt från makten: Bildt? Persson? Reinfeldt?

Jo, de hade alla något att dölja. Och de kom till slut underfund med att de inte hade något egentligt inflytande över händelserna i demokratin som fastnat i ett antal stora systemfel.

Regeringens verkställande makt begränsar sig till att genomföra det som Riksdagen redan beslutat med omröstning bland sina 349 medlemmar. Annars kritiseras man av oppositionen för ministerstyre. Statsbudgeten bestäms av Riksdagen. De folkvalda kan med sina knapptryckningar justera budgeten lite uppåt eller neråt, åt höger eller vänster, efter att ha tagit hänsyn till alla de måsten som ålagts landet från Bryssel…

Bildt försvann för att mörka inblandningen i den internationella Bankkartellen 1992 som lurat av Sverige 182 miljarder efter kollapsen av svenska kronans koppling till ECU, godkänd av Statsministern. Han hann även med att godkänna försöket till insmugglingen av hemliga vapen på passagerarfärjans Estonia bildäck innan den sänktes. Som tröst blev han adlad av Drottning Elisabeth, ägare till BoE, Bank of England!

Som arkitekten bakom den storskaliga kommunala människohandeln blev Persson mordhotad av Bilderberggruppen sommaren 2006: ”Om du inte förlorar valet i höst kommer det att gå för Dig som som det gick för Olof Palme!” Som tack och tröst från LO, fick Göran ett Torp där han kunde samla skuggregeringen i ett naturskyddat område och sköta affärerna med sin mobiltelefon och med dem som han hunnit utnämna till generaldirektörer, domare, SVT-ordförande, eller höga byråkrater i hela den socialdemokratiserade statsapparaten efter femtio års enpartivälde.

Reinfeldt valde att fly för att undgå förföljelsen av att ha demobiliserat hela det svenska trygghetssystemet. Utförsäkrad, vilket hemskt, men talande begrepp! Den verkliga hemligheten är att han även har utvidgat den lönsamma svenska människohandeln av omyndiga barn via det smarta LVU/HVB-Systemet, med inkomsterna av de kommunaliserade vinsterna från flyktingtrafiken? Båda frågorna tål nog inte offentlighetens ljus ännu på ett tag! Så håll nu tyst bästa fantasifulla scenarioförfattare.

Var finns de juridiska bevisen för det ovanstående? Finns det bevis? Dokumenten kan ha försvunnit. De var nog i så fall aldrig diarieförda eller undertecknade. Så fungerar den moderna svenska Kommun-ismen. Antingen den är höger- eller vänsterorienterad. Medan SVT/Pravda styr falskspelet i Landet Lagom, från sina kontrollrum och dolda motiv.

Det här inlägget postades i Maktmissbruk, politik. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Varför smet de så snabbt från makten: Bildt? Persson? Reinfeldt?

  1. Anna skriver:

    De gjorde det enda ”smarta”……

  2. Champ skriver:

    At last, somonee comes up with the ”right” answer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *