Enhet med Skaparen, och den kärleksfulla Skapelsen

Bli en kreativ medskapare med Gud Skaparen!

Vi har nu kommit så långt i uppstigningen mot ett nytt medvetande hos Moder Jord och alla hennes medkännande medmänniskor, att vi med moderna sociala media och kanaliserad information på Internet och World Wide Web kan bli medskapare av vår framtid utan att fastna i Religioner eller i Politiska system till höger eller vänster.

Religionerna har varit nödvändiga stödkäppar under senaste,  säg fem tusen åren, för att orientera oss om vad som är upp och ned i det levande trädet som beskriver Människan som Kropp, Själ och Ande i samklang med familj, yrkesgemenskap, samhälle och Gud Skaparen. Speciellt den Kristna,  som inte erkänner de karmiska processerna bortom inkarnationerna och meditationens förmåga att skapa inre frid, med en tillvaro utan skapare. (Ha, där fick Buddha in en poäng!)

Politiker söker med maktmedel över människorna, dämpa deras fria skaparglädje och inordna ’oss löntagare’ i lönsamma yrkesgrupper, arbetsgemenskaper, partier och fackförbund. Men nu kommer protesten!

Med Filosofens blogg söker jag befria den materialistiska/ ateistiska / egoistiska individen från den svenska kanslispråkets förlamande logik om att staten äger oss fria människor från födelse till död. Speciellt önskar jag befria svenskarna från den maktsökande propagandakanalens SVT/Pravda ambitioner av att förslava sinnet.

Sedan Atlantis-Tsunamins genomsköljning (syndafloden och språkförbistringen enl Kyrkan) har människans betingelser ändrats kraftigt. Svensken har blivit tvåspråkig med hjälp av data-engelskan utan å, ä och ö. Jag vill utnyttja detta vårt försprång i det svenska andliga uppvaknandet. That’s the spirit!

Filosofens blogg samverkar i sin ena del, den svenska,   intensivt med min Peace Philosophers Blog: www.peace.se/blog. Och den här stöddiga texten ovan tex hade jag inte vågat skriva in i den svenska bloggen om jag inte i morse hittade den nedanstående djärva texten i min inkorg:

 

ONE Love

This is One.  On this historic day, approaching the September, 2014 equinox on Planet Earth, I am going to give you a written message ….… Take notes!  Tell your story!  Join in the making of the cosmic revolution that is the source of the many kinds of revolution you see happening on your planet right now.  The forays into darkness and violence are not an accident, they are laying the groundwork  for all of you to turn away, once and for all, from violence, greed and selfishness. Notice that this week, nearly every incidence of domestic violence goes viral, and the perpetrators are left in disgrace?  This is not because violence is on the rise.  It is because you no longer look away, in the belief that it is inevitable, or none of your business.  Feel your reactions!  You are more intolerant of abuse and more tolerant of individual uniqueness than ever before.You will now begin the adventure of being the shepherds of the flocks of other humans who have been unaware of the dramatic changes taking place all around them, the animals who are ready to move into the new world, and the beautiful Mother Terra who has sustained and nurtured you faithfully through all.

You, Dear Ones, are the leaders of the New Golden Age.  I embrace you, I honor you, and I love you without end.

WE ARE ONE.

 

Som sagt, hela den engelska texten kan du hitta i dag den 21 september på Peace Philosophers Blog: www.peace.se/blog

 

Det här inlägget postades i Framtid, Människa, Tro, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *