Valet av föräldrar

 

När själen och vägledarna planerar ett kommande liv, är det viktigt att ta med i beräkningen vilka föräldrar man ska få i detta liv.

Så formulerar Anna Berg början av ett kapitel i sin bok Återfödelsen och döden – livet mellan liven. Sann Anda Förlag, 2004. Och lite senare i hennes kanaliserade text så kommer dessa meningar:

Det är viktigt att inse att man själv valt sina föräldrar på detta sätt och också att ens egna barn valt att leva sina liv i den familj där de föddes. Ja det är oftast den insikt som är starkast när man får detta klart för sig – att ens barn valt mig som sin mamma och pappa.

Med ovanstående uppstigna medvetande kan varje läsare förstå varför barn och mor protesterar när två tre poliser och lika många socialsekreterare knackar på dörren till ett hem för att tvångsomhänderta ett barn! Det svenska LVU/HVB-Systemet är skräddarsytt av enpartistatens strateger för att skapa en lönsam pool av barn för sexmissbrukare och rika pedofiler. (I år beräknas mer än 30 tusen sådana tvångsomhändertagande ske i Sverige. Vi är världsbäst!  Ja,  jämfört med Tyskland är LVU-övergreppen ca sex gånger fler hos oss per capita!)

Det är för att stoppa denna kommunala människohandel som Initiativ MOR har bildats i år. Sverige behöver fler hela människor med fungerande kropp, själ och ande. Det räcker inte med att samhället tar över familjens roll och levererar sexobjekt med P-piller till en sexfixerad marknad av kroppar som beter sig här och nu. Psykologi är läran om själen. Ämnet heter nu beteendevetenskap, och beskriver hur råttor belönas att hitta belöning i en labyrint. I dag är livspusslet konstruerat av listiga ekonomer som med pengar lurar och lockar medborgarna att utföra slavarbetet i industrin. Och med jäkt ska slavarna producera mer per tidsenhet, alltmer effektivt för sina båda herrar: Ekonomer och Politiker!

P.S. Grunden till den ovanstående filosoferande betraktelsen kommer från Jesus/Sananda, en själ som levt redan ända sen Lemuriens tid för ca hundra tusen år sedan. Under Atlantis tid levde tidsgestalten Sananda med de mångkunniga ända fram till Atlants-Tsunamin (Syndafloden enl Bibelns språk).

För ca två tusen år sedan inkarnerades Jesus för att gestalta Profeternas i Gamla Testamentet Kristusmyt, samt visa på den uppstigning i medvetande som nu är den Gyllene Tidsålderns signum. Och när nu Jesus/Sananda i år har publicerat sin självbiografi (se Filosofens Blogg av den 28 april 2014) anar vi en intressant uppföljning: En reinkarnerad Jesus/Sananda som stiger ner på jorden i sin ljusgestalt ur Starship New Jerusalem!

Den som vågar leva med öppet sinne, kommer att få se.

Det här inlägget postades i LVU, MOR, Pengar, Tro. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Valet av föräldrar

 1. När Gud ska hjälpa Sverige skriver:

  Det pågår kamp mellan Gott och Ont på jorden, därför får människor och familjer problem med socialtjänster, tex. Socialistiska-feministiska tjänstemän splittrar och skändar familjer- barnen och deras föräldrar måste kämpa och lida för att återförenas.

 2. Anna skriver:

  Sägas vad som helst, men visst är Gudrun skicklig? Trodde hon hade det gamla riksdagspensionsavtalet…
  Hon är nog mera oförutsägbar än Bert Karlsson, men sistnämnda bygger alla fall nöjesparker åt folket, istället för att hjärntvätta dem.

  Själv är jag nöjd, mycket nöjd. Är lovad precis allt, inklusive kvotering. Helt utan finansiering i o för sig, men ? Ska nog läsa på i boken om hur man i kampen mot patriarkaten kan bli lesbisk, denna både såldes och delades ut i Fi:s valrörelse inför EU. Gissningsvis kommer temat att återkomma inför Riksdagsvalet. Det gäller att hänga mé. Aldrig försent för ngt nytt…. Varför inte ett inbördeskrig man/kvinna i Sverige, när vi tröttnat på Isarel/Gaza som får varannan dags uppmärksamhet? Haram. Dessutom sprider sig Ebola.

 3. Sverige bryter mot tortyrkonventionen skriver:

  I FNs Konvention mot tortyr och annan grym omänsklig eller förnedrande behandling eller bestraffning.
  Kan man under Artikel 1, läsa följande.
  I denna konvention avses med begreppet tortyr varje handling genom vilken allvarlig smärta eller svårt lidande, fysiskt eller psykiskt, medvetet tillfogas någon antingen för sådana syften som att erhålla information eller en bekännelse av honom eller en tredje person, att straffa honom för en gärning som han eller en tredje person har begått eller misstänks ha begått eller att hota eller tvinga honom eller en tredje person eller också av något skäl som har sin grund i någon form av diskriminering , under förutsättning att smärtan eller lidandet åsamkas av eller på anstiftan eller med samtycke eller medgivande av en offentlig tjänsteman eller någon annan person som handlar såsom företrädare för det allmänna. Tortyr innefattar inte smärta eller lidande som uppkommer enbart genom eller är förknippade med lagenliga sanktioner.
  I det fall socialtjänsten känner till ett övergrepp i ett familjehem utan att inleda någon utredning eller vidta någon annan lämplig åtgärd, kan det hävdas att det föreligger ett samtycke och medgivande från någon person som handlar såsom företrädare för det allmänna. Jag känner personligen till ett sådant fall.

 4. När Gud ska hjälpa barnen i Sverige? skriver:

  Det är ju inte konstigt att Sveriges kristen parti, KD, har bland de minsta väljargrupp. Är det därför att de övergav moraliska och kristna värderingar eller därför att de flesta i Sverige övergav mänskliga moraliska värderingar . Eller så att svenska kyrka inte tjäner till Gud, utan till politiker och till kommunsnställda.

 5. Ove Svidén skriver:

  Tack mina kunniga kommenterande vänner!
  Det är just det som är problemet i Sverige: Vi har övergett Gud Skaparen!
  I förtvivlan söker sig våra materialister och ateister till PrideFestivalens cirkus.
  Men där hittar man ingen ny stabil värdegrund. Bara Vild Individualitet (BVI).

  Därför behövs MOR: Medkänsla Omsorg Respekt

  Belöna hemmaMor med en garanterad medelinkomst så länge hon vill.
  Ansvaret för nästa generation hela människor gör henne värd det.

  Barnbarnen är en VÖRDAD/ Respekterad MorMors efterrätt i livet!
  MORMOR är MOR i kvadrat: Medmänsklighet Omtanke Vördnad/ REVERENCE
  En Vördad MorMor är den President som den Kungliga Republiken behöver?

  • Anna skriver:

   Som mamma är det inte helt lätt när barn kommer hem från skolan med en bok från RFSU (inte RFSL) med titeln, hur vet man att man är hetrosexuell? Vad allt handlade om innan det jag (kanske mot bättre vetende) anser vara en förvirrande sk normalitet. Det är sköra år, och i den åldern påtvingas allt och allting likt pride, märkligt. Boken slutade efter genomgång av sådant jag trots öppenhet för det mesta inte testat i att ”-så vet du om du är hetrosexuell”. Det som borde vara starten, det mest vanliga var slutet… efter en mykcket förvirrande genomgång av allt ”normalt” – som gärna människor får hålla på med, men gå inte in på barnens revir i detta något märkliga.
   Kanske är inte detta MORs uppgift, men allt blir bara mer och mera förvirrat. Det finns inte normer och värdegrunder. Då blir det så här – tyvärr. Jag skulle inte ha problem med om ngt av mina barn skulle vara homosexuell, men denna galenskap med Queer-teorier, galen feminism och konstigheter är ngt annat. Vad tycker ni andra? Var det bra att Stadsministern gick i Pridetåget?

   Jag har inget svar, men undrar. Undrar mycket om detta är den numera rådande värdegrunden, och vart den leder? Hoppas alla förstår att jag inte fördömer eller tar avstånd från ngn pga sexuella preferenser, men att göra allt till normalt bli förvirrat och skadligt tror jag. Öppen för argument för/emot?

 6. Gud ska hjälpa barnen i Sverige? skriver:

  Jag hörde flera barn undra, om varför de tvingas lära sig om sex på skolan. De tyckte inte det var normalt alls. Det är bara sexgalningar , deras lakejer på kommunen, politikerna och Skolverket som tycker om att det är normalt. Och föräldrar med barnen får inte säga emot, därför att de kan bestraffas hårt med politiska sanktionen, dvs. Socialenas besök, hot och våld just framförallt politiskt olydiga barnen. BUP kan vänta som socialistisk-feministisk politisk sanktion mot ifrågasättande barnen. Deras föräldrar kan få slussas mot psykiatri- det alltid varit det är fortfarande så vad gäller feminister/socialuster. Ingen undrar varför föräkdrar inte protesterar mot sextrakasseri av barnen på skolorna?

 7. Anna skriver:

  Är inte GUD-run queer, HBTQXYZ mm- tillräckligt för att psykiatrin borde intressera sig?
  Ursäkta, normalt är jag mycket snäll, men….. Varför inte mera rödvin till folket? Garanterat för stora doser av detta för en nykterist i valrörelsen. Endast baserat på egna live iakttagelser…

  Något, är allvarligt fel. Svaret på problemet har jag inte, men glad över att allt flera vaknar upp…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *