Medkänsla, Omsorg & Respekt

Initiativ MOR planerar en egen hemsida efter jordskredsvalet.

Men fram till dess så kan du själv se hur vi tillsammans kan börja bekämpa den lömskt listiga lönsamma kommunala människohandeln med rättslösa LVU/HVB-barn här på Filosofens bloggg!

Det här inlägget postades i LVU, MOR, politik. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Medkänsla, Omsorg & Respekt

 1. När skriver:

  Jag aldrig sett nånstans nån reklam med MOR, till skillnad från de andra partierna, särskilt de kända. Kan du göra nån reklam i stan, t.ex,åtminstone nån affisch i stockholms centrum på busshållplatsen, så som alla andra partier gör. Eller klistermärken på stolpar,det såg jag att flera partier gör- antinazister m.m.

  • Ove Svidén skriver:

   Bra idé. Klisterlappar har vi kanske råd med, och tid, men plakat tyvärr inte eller tillstånd för.
   Vem hittar ett tryckeri som kan trycka upp ordet: M O R ,
   på klisterlappar inom en vecka i några tusen ex? Hör av er till: ove@peace.se

   • Morfar skriver:

    Med en begränsad budget får vi göra vad vi kan, i brist på proffsiga affischer kanske det går att lägga ut något på bloggen som vi själva kan skriva ut och anslå på offentliga anslagstavlor på köpcentra och liknande. Idén om klistermärken gillar jag. En enkel framtoning kan för övrigt vara till vår fördel. (Davids kamp mot Goliat)

 2. Morfar skriver:

  Det slog mig att pionjärerna i initiativ-MOR, har varit väldigt osynliga på bloggen, finns det någon speciell anledning till detta. De bör väl ha en del att tillföra i debatten.

 3. Ove Svidén skriver:

  Det tar en tid att få alla länkar och fritidspolitiker att fungera. Och jag har inte hört av vår webmaster för MOR-hemsidan: http://peace-mor.se/ på en vecka?
  Hon kanske rest hem till sina släktingar i Hong-Kong under en tid?

  Själv räknade jag inte med att en ny hemsida skulle komma i bruk före valet.

 4. Morfar skriver:

  Familjehemet för två av mina barnbarn har bakom ryggen på barnens rättsliga vårdnadshavare och utan socialförvaltningens kännedom flyttat med barnen från Norrbotten till Dalarna. Man kan nog konstatera att socialförvaltningen brustit i sitt tillsynsansvar enligt 6 kap 7§ SOL. Det hela uppmärksammades då barnens mor upptäckte att foster familjens fastighet var ute till försäljning på Hemnet.

  • När Gud ska hjälpa barnen i Sverige? skriver:

   Jag förstår inte, vad säger IVO till det här? Om kommunalhemmet gör olaglig sak, då de gör andra saker också. Något gör att de inte ens rädda flytta med barnen tusen km, utan att säga till arbetsgivare och till barnens föräldrar. De måste förklara också vad är orsaken till flytt med främmande barnen i bilen. Det är ju fräckt och suspekt.

 5. Ove Svidén skriver:

  Går det så går det. Allt fräckare saker görs numera av Socialvården, Polisen, Förvaltningsdomstolarna och Sjukvården inom ramen för LVU/HVB-Systemets gummiparagrafer, rekommendationer och dolda politiska motiv!

  LVU-lagen är en kuliss, bakom vilken en lönsam kommunal människohandel bedrivs!

  Det är därför Initiativ MOR behövs för att tala om detta grymma maktmissbruk för Riksdagens ansvariga lagstiftare.

 6. Anna skriver:

  Hej!

  Hemsidan, Mors är utmärkt att skriva ut i några exemplar tillsammans med valsedel.
  Utmärkt bra sida, bra Ove! Kan man beskriva M O R som motsatsen till Fi?

  /Anna

  • Ove Svidén skriver:

   Anna, jag skickar på mail en rättad version som är bättre, till dig och andra som vill ha för utskrift i handen tillsammans med MOR-valsedlar.

   Fi erkänner inte moderskärlekens avgörande viktiga roll i samhället!

 7. När skriver:

  Jag läste i flera år nu, om hur hbtq och andra barnlösa par smugglar in olagliga barn till Sverige, från ”surrogatmödrar” från fattiga länder och även försöker hitta surrogatmödrar i Sverige, för att sedan kunna försöka adoptera de där barnen, på ett eller annat sätt, ofta halvlagligt.
  Jag undrar nu vem kontrollerar, om de barnen, som inte kunde smugglas in och adopteras till Sverige, inte avlivas och vad är det som händer med de alla bäbisar som de fattiga surrogtmödrar inte lyckades sälja? Inte avlivas de?
  Jag tänkte på det, efter ha läst att små oskyldiga valpar avlivas i Sverige, om de är ”olagliga”.
  Man dödar ju även friska bäbisfoster på sjukhusbordet, de som dras ut levande från livmoder och ser ut som människor i detta ateistiska-feministiska-socialistiska landet.
  Här från dagens tidning.

  Valplyckan blev kortvarig – hunden var insmugglad och inavlad.
  Bara månader efter att Mari Hollsten, 32, köpt hunden Esther tvingades hon avliva den nya familjemedlemmen.
  – Det känns fruktansvärt. Jag vill se till att andra inte drabbas av det här.
  När Mari Hollsten först kom i kontakt med den kvinna som sålde valpar av rasen fransk bulldog kände hon sig trygg. Kvinnan, nu boende i Stockholmsområdet, var både charmig och kunnig.
  – Esther var från en valpkull i Vitryssland och hade väldigt fin stamtavla, säger Mari Hollsten till Aftonbladets Brottscentralen.
  Tvungen att avliva valpen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *