MOR-brevet till de tio första MORsorna

M O R

MOR står för Medkänsla, Omsorg och Respekt
samt Moderskärlek över generationerna

Initiativ MOR vill in i Riksdagen 2014!

Vad vill vi göra där? Jo:

Ändra på Socialtjänstens lömska kränkande LVU/HVB-System!
Kriminalisera den Kommunala Människohandeln med barn,
hjälpa LVU-omhändertagna barn tillbaks till sin familj, samt
ge ekonomisk kompensation för det lidande familjen utsatts för!

Vill Du att Initiativ MOR gör något för de barn och familjer som utsatts
för polisens och socialtjänstens brutala, kränkande kidnappningar?
Vill Du liksom ca en halv miljon svenska LVU-drabbade, föräldrar, släktingar,
eller vänner stödja oss riksdagskandidater i Initiativ MOR?

Du får i detta brev ett tiotal MOR-valsedlar till Riksdagen.
Om du vill förnya LVU-lagen, stoppa en MOR-valsedel i ditt eget valkuvert!
Ställ upp resten av MOR-valsedlarna utanför vallokalen där du själv röstar.

Om du har släktingar och vänner som vill stödja Initiativ MOR ge dem en valsedel!
Om du själv vill ställa upp som riksdagskandidat, skriv ditt eget namn under MOR.
Om du har en, två, tre personer som stödjer dig och får en MOR-valsedel med ditt namn på,  så mångfaldigas dina chanser att bli tillfrågad att komma till Riksdagen en vecka efter valet.

Fler valsedlar kan du hämta veckorna innan, i de lokaler där du kan poströsta.
Valmyndigheten godkänner sedlar med det handskrivna ordet MOR överst.
Sen är det även tillåtet att handskriva ett enda personnamn under.

Om du vet någon som vill ha ett brev med valsedlar, sänd mig ett mail med ett namn
och en postadress, så kan jag skicka ut säg, ett hundratal liknande brev som det du fick.

Email: ove@peace.se
Filosofens blogg: http://www.peace.se/blogg/   (se spec. Kategori MOR eller LVU så får du se vad vi står för)
Peace Philosophers Blog:   http://www.peace.se/blog/ (här hittar du scenarier för VärldsGemenskap och Fred)

Ove Svidén & World Peace Foundation, ser familjen som en övningsplats för fredligt samarbete i den Internet- och WWW-förstärkta byn och samhället, med sikte på Fred över Hela Moder Jord.  Ge familjemodern marknadsmässig lön för sin ansvarsfulla uppfostran av framtidens människor!

P.S. Tänk på att de förtryckta MOR-valsedlarna innehåller namn på människor som accepterat att ställa upp som riksdagskandidater, och som kan ha drabbats hårt av LVU-Skandalens Grymma Människohandel.  De vill slippa ytterligare förföljelse. Hemlighåll dina valsedlar för alla. Utnyttja valhemligheten fullt ut.
Du gör oss en stor tjänst att som väljare komma tidigt till vallokalen den 14 september!
Och som sagt, ställ upp dina övertaliga MOR-valsedlar utanför vallokalen där du röstar.

 

Det här inlägget postades i LVU, MOR, politik, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till MOR-brevet till de tio första MORsorna

 1. Anna skriver:

  Molto Bravissimo!
  Hur du nu än burit dig åt…
  Försökt googla runt, men valmyndigheten är mest kvar i EU-valet, och verkar ha i det närmaste sommarstängt för riksdagsvalet…. Länk: http://www.val.se/val_rkl_2014/

  Alltså omöjligt att beställa blanka valsedlar i god tid.
  /Anna

 2. Ove Svidén skriver:

  Jag beställde tio tusen blanka valsedlar för RIKSDAGEN från Valmyndigheten till Nationaldagens 6 juni-Demonstration mot LVU-lagen i Stockholm. Mer än nio tusen är fortfarande kvar för Initiativ MOR i Kungliga Huvudstaden för avhämntning. Kommer du hit, säg om ca tio dar kan du träffa några inspirerande MORsor. Med en resa till Stockholm under några dagar så kan du föra över MOR-gnistan till Sveriges framsida: Bland annat till NKMRs Årsmöte den 23 augusti i Göteborg.

 3. När Gud ska hjälpa svenska barnen? skriver:

  Ska du organisera nån demonstration mot barntortyr av alla de tvångsomhändertagna barn på de där olika kommunala fosterhem,och du kan precisera allt vad det där hemifrån tvångsbortförda barnen är utsatta för: prostitution,pedofili,droger,psykiska sjukdomar,förstört utbildning,förstörd utveckling,dödlighet,saknad av föräldrar,av släktningar och av syskon,förstörd familjeliv,tvångsarbete,ensamhet,mobbning,psykist och fysisk misshandel.Det finns faktiskt inget bra med kommunal lag om barnens tvångsbortförandet LVU,mot barnens och mot deras föräldrarnas vilja.Jag tror,det finns flera föräldrar som försöker dra ut sina barnen från horribla situationer som kommunanställda och deras anställda samt övriga andra allierade tjänstemän utsätter Sveriges barnen för.Och du ska kunna fördela tusentals valsedlar på en konkretiserad demonstration. Det finns barnen som yttrade sig på radio angående det där och man kan ju söka upp deras föräldrar.

 4. Ove Svidén skriver:

  Sveriges riksdag har en lagstiftande funktion. Inför denna församling vill jag med Initiativ MOR visa upp exempel på LVU-drabbade familjer inför lagstiftarna för att på ett kreativt sätt omskapa lagstiftningen. Mina boktitlar: LVU/ ’Lönsam Kommunal Människhandel’ och ’Profitable Municipal kidnapping in Sweden’ Indikerar att något gått radikalt snett.

  Och som kreativ ingenjör är jag inte nöjd med att bara kritisera eller demonsterera. Jag vill arbeta fram fungerande lösningar för den framtida Internet- och WWW-förstärkta storfamiljens roll som ersättare till den förlorade by-gemenskapen. Som en del i detta måste moderskärlekens roll erkännas och ingå i samhällsekonomin! Medborgarlön eller baslön för alla över hela livstiden är idéer som behöver prövas.

  Simuleringar och engagerande dataspel kan behövas för att konstruktivt pröva framtida samhällsfunktioner. Spelet ’Monopol’ demonstreade Kapitalismen på ett engagerande sätt eller hur? Var med om att skapa engagerande spel för framtidens familjeliv och fredliga VärldsGemenskap! Den gamla skolan med ett facit vad som är rätt, måste ersättas med kreativt nyskapande via Internet!

 5. Morfar skriver:

  Den tyska tidskriften Der Spiegel skrev 1983 i en artickel med rubriken ”Kinder-Gulag im Sozialstaat Schweden” om den svenska socialtjänsten, och sedan dess har vårt internationella rykte knappast blivit bättre. Initiativ MOR kommer att ha en stor utmaning i att återställa bilden av Sverige som ett samhälle som värnar om medborgerliga rättigheter.

 6. Ove Svidén skriver:

  Tack Morfar för den iakttagelsen! Femtio års framgångsrik materialism har lett till ett samhälle av själ-lösa människor. Den framgångsrike svensken tänker mest på att slingra sig förbi jämlikhetens gråa vardag, och med listig avundsjuka tjäna lite extra på att förstöra livet för sina medmänniskor. Och i kampen mellan den politiska Vänstern och Högern, har de Nya Moderaterna sen valet 2010 lyckats med att med råge överträffa fräckheten i Socialdemokraternas ateistiska framgångar någonsin.

  Medborgerliga rättigheter kan nog endast åstadkommas efter att presidenten med folkets stöd haft rättigheten att landsfövisa de värsta politiska rötäggen i samhällets topp! Men den frågan tar vi efter valet 2018, eller hur? Tills dess är det lönsamma avgångsvederlag som gäller för den jämlika eliten.

 7. Anna skriver:

  Hur kan detta bara fortgå? Obegripligt. Jag knäcker inte denna koden. Inte min vanliga musiksmak, men emellanåt är jag s.k. ”open minded”.

  http://www.eaec-se.org/articles/Torell/staten_ager_barnen.htm (tänkvärt)

  https://www.youtube.com/watch?v=p6U7vvbDI6c (Usa är inte alltid bra)

  https://www.youtube.com/watch?v=f-xBZofyzGg (begriplig)

  https://www.youtube.com/watch?v=5kg7zfqQ_Zg (sorglig, mycket, skandal!!)

  • Ove Svidén skriver:

   Svensk-Amerikanens Torell artikel i Annas kommentar ovan: ’Staten Äger Barnen’ är verkligen tänkvärd, som Anna säger, och som jag som filosoferande ’whistleblower’ försöker beskriva som effekterna av femtio års politiskt enpartivälde: Det var sossarnas skickliga användning av utnämningsmakten som gjorde hela svenska ämbetsmannakåren till indoktrinerade socialister/ kommunister, som gick längre än vad Sovjetmakten någonsin lyckades med i Ryssland.

   • Anna skriver:

    Oavsett, är inte ngn religiös extremist, men detta är tänkvärt. Svenska kyrkan töms, bara några äldre kvar i kyrkbänkarna, medan katolska kyrkans mässor fortfarande är överfulla. De har något med familj och sammanhållning som gått förlorat i detta land. (men också interna problem) Svenska kyrkan kanske har pengar 20-30 år till, sedan lever den nog inte längre. Uppvaknanden behövs! Det behöver inte vara just kristenhet, men värderingar som människa skulle göra gott.

 8. Anna skriver:

  Till Morfar och andra:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Barngulag

  Om Tyskan är dålig så kan man ändå läsa hela artikeln via översättning…

  /Anna

 9. Gud ska hjälpa barnen i Sverige? skriver:

  Jag läste i tidningen före vecka, att sexmyndighet RFSU tycker att det är dags att utse Sexminister i Sverige, för att föra starkare sexpolitik ( hbtq, varav queer inkluderar pedofili). Nu: varför de översittarna är starkare än offren ( bl.annat de mobbades eller hatades barnen som får korrupta ögon på sig). Varför RFSU har många medlemmar men Kyrkan har inte så många anhängare? Det måste vara fel på kyrkan, som intog statens politiska positioner och folket kanske har inte behov av sådan kyrka som inte tjäner Gud utan till politikerna. Skolan, vården etc är också politiserade, där inte specialister på området utan okunniga och djävulsbesatta politiker bestämmer. Nu när man kollar på alla de politiska partier, på kommunanställda och på dagisfröken, på kyrkofolket eller på idrottsledare , sjuksköterska , polismannen, DO, IVO, på socialtjänsteman eller på kassörska, så ser man inte mkt skillnad mellan deras tänkesätt- alla är små påvar och små politiskt korrekta politiker som inte vill utföra tjänster och som får bete sig på detta sättet. Socialistisk diskriminerande korrupt mentalitet infekterade och politiserade ( hjärntvättade)hela svenska samhälle. Även moderaterna blivit likada socialister likadana som de Göran Perssons tjänstemän. Moderaterna har inte förändrat de ruttna korrupta och människofientliga socialistiska strukturerna alls. Och Svenska Kyrkan är inte Guds plats utan en politiserad myndighet. Därför den står nästan tom och nästan onödig. Katolska eller provoslavisk kyrka har inget med politik att göra, utan bara med religion och moral och är som motsvarighet till statliga myndigheter, därför folket behöver dem. RFSUs mål är tillsammans med socialister och med svenska kyrka förstöra traditionel familj. Moderatregeringen verkar hålla med, särskild om inom några år de ska utse Sexminister från RFSL folket.

  • Anna skriver:

   Rädd för att det du skriver är sant…
   Kanske ska ansöka om att bli sexminister och försöka känna mig lite queer?
   Eller varför inte överlåta det uppdraget till någon open-minded inom Svenska Kyrkan? Inte undra på att stackars barn blir förvirrade i detta, när även vuxna som tänker blir det. Detta är inte bra. Människor får göra vad som helst för mig, men allt bör inte vara norm och värdegrundande.
   Jag ska inte förfasa mig över Pride Ung eller över folk som uppträder som hundar under Pridefestivalen.
   Jag ska inte vara förvånad över att de under 15 inte får vara med efter kl 18 om de inte är i vuxens sällskap – men vuxen det kan vara vilken vuxen som.
   Jag ska inte fundera över pedofili.´
   Och jag ska alls inte fundera över alla sponsorer som stolt stöttar detta.
   (Lite av tankegågnen är lånad, men den kändes träffsäker).
   Vad är problemet? Allt är normalt, precis allt.

 10. När Gud ska hjälpa Sverige? skriver:

  Och det finns ju inte mkt.att göra emot,oavsett hur förskräckligt det än är.
  Vad gäller RFSU, deras mål och politiska samt utbildning/propaganda uppdrag, då kan du ju googla om det på internet. Desutom,RFSU , kommunanställda sexologernas/genuspseudovetenskapshens auktoritet på högskolor i Sverige är en viss revolutionär i sexvetenskap,en pedofil som gjorde sexexperimenter(grova sexövergrepp) på tusentals lvu- tvångsomhändertagna barn. Hans namn är Kinsley. Han började denna politik som pågår och utvecklas nu i Sverige också nu.
  om du googlar RFSU och Kinsley, då kan du få denna citat:

  ”Kinsey institutet

  Om allt går vägen kommer jag att besöka det berömda Kinseyinstitutet i USA i slutet av april och början av maj. Här sker tvärvetenskaplig forskning och utbildning i sexologi sedan starten 1947 av Dr. Alfred Kinsey. Hans banbrytande arbete började 1938 och resulterade i de kända rapporterna Sexual Behavior in the Human Male (1948) och Sexual Behavior in the Human Female (1953). Idag är Dr Julia Heiman föreståndare för institutet och dess värlsberömda bibliotek och historiska samlingar.

  På masterprogrammet i sexologi vid Malmö högskola har vi redan etablerat ett samarbete med Dr. Erick Janssen, som har varit gästföreläsare via en videokonferens direkt från USA. Till hösten hoppas vi att han ska komma till oss personligen. Professor Sven-Axel Månsson var redan förra våren vid Kinseyinstitutet och initierade vårt samarbete. Nu strävar vi efter att Kinseyinstitutet och Malmö högskola även fortsättningsvis ska fördjupa kontakterna och det ömsesidiga utbytet kring forskning och utbildning i sexologi ytterligare.

  Här en bild på institutet, som Erick skickade häromveckan.”
  Slut på citat,2009.

  • Anna skriver:

   Vet mera om detta än jag vågar berätta. Dock var inte sexoligiutubildningarna, vare sig allmän sexoliogi eller klinisk sexologi lika galet för ca 20 år sedan. Det var mera normalt och sansat då. I Norge har de kastat ut alla queerkonstigheter från universiteten med hänvisning till att det inte är vetenskap… Det lär dessvärre inte ske i Sverige..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *