Kära mödrar som längtar och vill se era barn hemma igen!

 

Det är moderskärleken som driver er att ta det ansvaret; Jo vi finns i ett materialistiskt samhälle styrt av myndigheter som inte längre vet vad ansvar är!   För att få politiker att ta ’jobbet’ har ’systemet’ befriat dem från ansvar, utan att våga säga det till medborgarna, de som tjänstemännen fått sin myndighet att ta ansvara för. Moment 22. Därför LVU.

I er förtvivlan över att sitta fast i ett omänskligt system har många LVU-drabbade bett till Gud. Varhelst i från världens alla hörn så finns det en skapande Gud som hör bön, eller känner din förtvivlan i meditationen. Du kan få ett svar från den andliga världen även om det inte alltid är ett direkt Kristet bönesvar, Buddhistisk inre frid, eller en förvissning att Hinduismens Karma ska rätta till det hela i nästa liv.

Men i det svenska ateistiska maskineriet erkänns inte den ovanstående dimensionen. Den Lönsamma Kommunala Människohandeln finns därför att en jämlik elit, ekonomerna, får utöva sina oetiska konster och klipp avskilt från övrig myndighetesutövning. Socialförvaltningen i din kommun kan vara uppdelad i två delar. Ekonomer och förvaltningspersonalen kan tom sitta i ett annat hus än socialsekreterarna och enhetscheferna. Var sitter då Socialchefen? Talande eller hur!

Och det är detta Systemfel som gör att MORsorna känner sig kallade att handla!

Vi vill rätta till systemfelet vid roten. Med ett arbete i Riksdagen kan vi redan under en första mandatperiod komma en bit på rätt väg: Genom att släppa fram MORsor som har upplevt verkligheten bakom kulisserna om det som så vackert heter: att göra det som är bäst för barnen.  Varifrån kommer den frasen? Jo, FN:s Barnkonvention. Barnkonventionen är inte inkluderad som lag i Sverige, utan bara en rekommendation. Varför tror ni?  Den svenska jämlikade egoismen står över FN:s idéer. Eller hur?

P.S. Varför är det så mycket snack om Skaparen Gud, Jesus/Sananda och Andlighet i Filosofens blogg i dessa dar? Jo, det händer stora saker på den andliga nivån i år. Och det är först på den nivån som det svenska systemproblemet: LVU/HVB, kan finna en lösning bortom dagens alltför många: Lönsamma Kidnappningar!

Mitt personliga syfte med att se Människan som en Enhet av Kropp, Själ och Ande, och få en teologie doktorsexamen godkänd på kuppen, ska inte hindra er läsare att avbryta läsandet så fort som ni ser att jag försvinner utanför er komfort-zon genom att använda ordet Gud eller Engelska och hänvisa till mer att läsa i Peace Philosophers Blog: www.peace.se/blog. Det är en ren läsarservice att hänvisa till litteratur som funkar bortom den svenska politiska ankdammen, med Almedalen som ett nyligt exempel.

 

Det här inlägget postades i LVU, MOR, Tro. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Kära mödrar som längtar och vill se era barn hemma igen!

 1. Ove Svidén skriver:

  Politisk mångfald, eller månghövdad enfald?

  • Anna skriver:

   Kanske är det så att när allt politiskt korrekt för allt för alla, till slut blir inget för någon – det är mera min känsla av det som pågår. Eftersom detta land är (det enda?) i världen som inte varit i krig de senaste 200 åren, så verkar vi istället hela tiden skapa oss icke problem. Visst skrattade jag lite när dessa manifesterande Hens utan något på sig manifesterade för stadsministern, bland annat genom att skrika att jag vandrar i blod. Sedan fastnar skrattet.
   Ännu värre att istället för att verkligen göra något verkligt männsikovärdigt så är personalen inom socialförvaltningen fullt upptagna av kurser inom allt och annat, t.ex. olika fortbildningskurser, IVO BBiC och HBTQ-kurser, känn dig själv med t.ex Firo-B, jämställdhetsplaner osv. Detta när tid och kraft borde ägnas åt att MONTERA NED socialtjänsten istället. Vilken tjuv skulle använda polisen som biktstol? Just så fungerar socialtjänsten. Sorgligt att så får ser detta.
   Socialtjänsten är det farligaste, mest människoovänliga, kränkande, skändande och för familjer förstörande som finns!

 2. Anna skriver:

  Denna manifestation i Ankedalen var yttrandefrihet. Som Stadsministern sa, yttrandefrihet kan visa sig på olika sätt…. Yttrandefrihet har ingen som hamnar i socialtjänstens klor. Säger du vad som pågår, då förstår du inte att värna om dina barns integritet = LVU. Osv.
  Hur ska barn, inom socialtjänstens klor kunna få en vägledning till vuxenlivet bland allt detta PK, som för mig som vuxen bara ter säg allt mera förvirrat. Återinför familjen som värdegrund!
  Detta är inte ett politiskt debattinlägg, snarare en maktlöshet över att mina barn aldrig tycks komma ur socialtjänstens klor. Klorna fortsätter, år efter år i nya överraskande former. Eftersom yttrandefrihet inte finns på riktigt så skriver jag inte mera om det. Straffet är nämligen högt, skyhögt. Känslomässigt obetalbart. Därav TYSTNAD.
  Verkar enklare att göra något verkligt felaktigt och olagligt istället? Där finns en straff – och frigivningsskala. Undrar hur mkt en Hen-manifestation intill Stadsministern kostar, gissningsvis bara en böteslapp. Troligtvis kommer inte socialtjänsten hem till dem, om de skulle ha barn, eftersom detta bara är normalt. Vi har ju yttrandefrihet, och socialtjänsten har läst på i sina kurser!!! Ett tips till alla mödrar som älskar sina barn kanske kan vara att byta kön eller annat normalt, för då VÅGAR INTE socialOtjänsten gå in och ta dem, eftersom det är normalt. Bara lika normala familjer som har mamma-pappa, eller ensamstående mamma verkar vara byten. (lite arg i dag). Missförstå inte, jag har både acceptans och tolerans för det mesta.

  • Ove Svidén skriver:

   Acceptans och tolerans, ja men hur långt?
   Känslomässigt obetalbar yttrandefrihet i socialtjänstens klor. Ja!
   De bästa MORsorna för vårt Initiativ MOR, vågar inte framträda.
   Väljer Tystnad, i vissa fall så långt som till självmord.

 3. Anna skriver:

  Eftersom övervakningsamhället växer, och Almedalen enligt öppna dagstidningar slår alla rekord i bevakning, hur kan då, mot bagrund av både Olof P o Anna Lind i detta land en sådan manifestation komma så nära Stadsministern? Sover vi hela tiden?
  Måtte socialtjänstlagen snabbt ändras. Svindyrt, och bara skojare utan värderingar profiterar på barn. Om någon verkligen skulle under en tid behöva hjälp, varför inte ge dem det istället för att skända och förstöra barn? LVU/SOL är djävulens påfund.

  • Ove Svidén skriver:

   LVU/HVB-Systemet är djävulens påfund. Du som ser det, tag en blank valsedel till Riksdagen den 14 september och skriv in ordet MOR.
   Det räcker.
   Vi MORsorna tackar för stödet av vår sak, alla medkännande mödrars sak!

 4. Anna skriver:

  Vissa artiklar som kunnat vara lite roliga, till och med lite skojigt skrivna är inte roliga alls. Vilken ungdom som någon gång i livet tvingats till kontakt med socialtjänsten skulle å denna hemkörningsservice, när de bara är, just ungdomligt totalt oförståndiga. Har mina gissningar om att det nog hänt mycket värre saker än nedanstående solskenshistoria…
  Slutsatsen är, att när, eller ens om socialtjänstklorna försvinner så får inte ett barn/ungdom vara just det. De MÅSTE vara perfekta. Annars så…. Då hade detta varit den olydiga ungdomens föräldrars fel, utredning, HVB-hem i avvaktan på utredning osv. Den där oborttvättbara stämpeln ställer mycket höga krav på alla inblandade som kommit ur socialtjänstens klor. Därav tar det inte slut, någonsin.
  (Mera pingviner till socialOtjänsten säger Anna!!)

  En ganska rolig, tillräckligt oskyldig artikel:
  Pingvinerna i Slottsskogen fick påhälsning på fredagskvällen – när en 17-årig kille kände för ett dopp.
  – Varken person eller pingvin kom till skada, säger Johan Ljung, biträdande vakthavande befäl vid Västra Götalandspolisen.
  Det var vid 22-tiden på fredagen som den unge mannen tog sig vatten över huvudet i Slottsskogen.
  –Han tyckte att det var en bra idé att bada hos pingvinerna. Det gick väl så där, säger Johan Ljung, biträdande vakthavande befäl vid Västra Götalandspolisen.
  – Vi körde hem honom till föräldrarna, han var blöt.
  Länk: http://www.expressen.se/gt/tidlost/badade-med-pingviner—tonaring-togs-av-polis/

 5. Läste i Expressen 2001 skriver:

  Två häktades för människorov i dag.
  Av Anders Fallenius/Marika Wischman
  Artikel i Expressen den 12 oktober 2001.

  En 41-årig man och en 46-årig kvinna häktades under eftermiddagen i Eskilstuna tingsrätt. De båda är på sannolika skäl misstänkta för människorov. Ligan misstänks ha sålt barn som sexslavar i Sverige.
  ESKILSTUNA. Mannen bar en träningsoverall över huvudet när han fördes in till häktningsförhandlingarna i Eskilstuna tingsrätt.
  Han nekar till brottet han är misstänkt för men häktades på sannolika skäl misstänkt för människorov utomlands vid två tillfällen.
  Brotten ska ha skett mellan 1991 och 1998.
  På eftermiddagen inleddes häktningsförhandlingen mot kvinnan som också är misstänkt för att varit delaktig i barnligan. Strax efter fem beslutade tingsrätten att häkta henne. Även den 46-åriga kvinnan är på sannolika skäl misstänkt för två fall av människorov.

  Polisen utreder ett brott av ett slag som aldrig tidigare har skådats i Sverige.
  Flera barn misstänks ha kidnappats i Irak och smugglats till Sverige.
  Enligt misstankarna har barnen sedan sålts som sexslavar både här och till utlandet.
  Polisen har också uppgifter om att barnen har använts för organhandel. Polisen befarar att minst ett av barnen har dödats.
  – Det här är så pass skrämmande att det knappt går att förstå. Det känns overkligt, säger en av utredarna till Expressen.
  Polisen slog till i onsdags på flera platser i Landskrona i Skåne och i Eskilstuna i Södermanland.
  Fyra personer i Landskrona har anhållits. Tre av dem – två medelålders män och en kvinna – är misstänkta för människorov. Den fjärde, en man i övre tonåren, är misstänkt för bestickning.

  Samtidigt anhölls en kvinnlig socialsekreterare i Eskilstuna misstänkt för mutbrott och grovt tjänstefel.
  Före tillslaget hade polisen i hemlighet arbetat med fallet i flera månader.
  – Olika omständigheter gjorde att det var lämpligt att slå till nu, säger en utredare.
  Människohandeln misstänks ha letts av den yngre av de två vuxna männen och kvinnan. De var tidigare gifta men skildes för några år sedan. Trots det har paret dock fortsatt att leva tillsammans.

  Paret kom till Sverige från Irak i början av 1990-talet. Kvinnan drev tidigare ett företag i Eskilstuna.
  Nyligen flyttade paret till Landskrona.
  Formellt sett avser misstankarna två pojkar som ska ha rövats bort i Irak och sedan förts till Sverige via upparbetade smuggelvägar.
  Men enligt uppgifter till Expressen finns misstankar om minst två ytterligare barn.

  Polisen misstänker att barnen har sålts som sexslavar både i Sverige och utlandet.
  Utredare som Expressen talat med säger att polisen misstänker att barnen kan ha använts vid organhandel. Det innebär helt enkelt att mänskliga organ har tagits ut från barnen och sedan sålts utomlands.
  Ett av de barn som har smugglats till Sverige är spårlöst försvunnet. Polisen befarar att barnet har dödats.
  Den yngling som sitter anhållen misstänkt för bestickning är son till Eskilstunaparet. Han har tidigare dömts för bland annat stöld och olaga hot.

  Familjens kontaktperson vid socialförvaltningen är den kvinnliga socialsekreterare som anhållits. Hon misstänks mot betalning på olika sätt ha underlättat de misstänkta barnkidnappningarnas brottsliga verksamhet.
  Hon ska, enligt misstankarna, bland annat ha ordnat fram nödvändiga papper och dessutom ha betalat ut felaktiga bidrag som möjliggjort verksamheten.
  Ytterligare gripanden är att vänta. Polisutredningen leds av kammaråklagare Magnus Elfving vid internationella åklagarekammaren i Norrköping.
  Förhandlingen fördes bakom stängda dörrar och de närvarande belades med så kallat yppandeförbud. Det innebär att de inte får föra vidare vad som har sagts under förhandlingarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *