Hej kära medkännande MORsa

 

Vill du hjälpa till så att MOR kommer in i Riksdagen i höst?

Så här kan du göra:

Skicka mig, redaktören på Filosofens blogg,   ove@peace.se:  ett namn och en postadress, där du tryggt kan ta emot ett brev med tio delvis ifyllda MOR-valsedlar till Riksdagen. Alla uppfyller kraven från Valmyndigheten för en giltig valsedel. De flesta har bara ett partinamn MOR ifyllt. Några har personnamn tillskrivna som vi pionjärer har sett som lämpliga, dugliga och villiga riksdagskandidater.

Välj ut EN VALSEDEL som du använder själv när du i hemlighet bakom gröna skärmen stoppar in ditt val av politisk bästis i kuvertet. Resten av de valsedlar du har kvar kan du ställa in i ett fack utanför vallokalen .

Tiden mellan att du får kuvertet med valsedlarna och själv går och röstar tidigt på valdagen kan du använda till att hitta vänner som vill stödja Initiativ MOR med sin röst. Kom ihåg, att om två eller tre röstar på samma namn, så mångfaldigas dennes chanser att bli kontaktad av Riksdagen för att få en inbjudan till ett mandat, som du ju givetvis har rätten att tacka ja eller nej till.

Så: tag en blank valsedel till Riksdagen. Skriv MOR. Det räcker.

Eller skriv MOR,  plus ett enda handskrivet namn under.
Pröva den svenska valhemligheten på ett nytt kreativt sätt i år!

Varför bara Riksdagen? Jo, då kan du känna dig helt fri att välja det parti du tror bäst gagnar ditt eget personliga välbefinnande i Kommunen och i Landstinget.

P.S. De flesta och bästa kandidaterna för Initiativ MOR vill vara anonyma, gömmer sig eller är i landsflykt för att inte bli ytterligare förföljda av Socialtjänsten. Därför har vi inte gjort namnlistor  i förväg.   Nu måste vi få ett avslut på LVU/HVB-Skandalen!

P.P.S. Om du känner någon annan som vill hjälpa till med MOR-Initiativet, be den personen skicka sitt namn och postadress till: ove@peace.se,  så skickar jag/vi ett brev med valsedlar så länge lagret, krafterna, portopengarna och tiden räcker.

 

Det här inlägget postades i Framtid, LVU, Människa, MOR, politik. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Hej kära medkännande MORsa

 1. En MOR skriver:

  Hej Modiga Kandidater för MOR,
   
  Och … jag skulle vilja framföra att MOR har en lösning på arbetslösheten och brister i undervisning/fostran. Småbarnen bör inte separeras från sina föräldrar innan 3 års ålder. Bort med tvångsmässig förskolning av bebisarna. Inför Lekis på hemmaplan i föräldrasällskap. Låt föräldrarna ta hand om sina barn genom att stanna hemma ÅTMINSTONE TILL 3 ÅRS ÅLDER!
  Inför basinkomst/medborgarlön i vilket fall.
   
  Och inför guvernant-systemet och wet-nursers så som på 1800-talet i England. Låt mamseller bli hemlärarinnor åt barnen. Inför hemmatjänster för Mamsellerna igen. Det var ju så flickskolorna började. Lärda unga kvinnor startade flickskolor både i England och Sverige.
   
  Det var sorgligt hopplöst att lyssna mannen Steffan Löfven under Almedalsveckan. Speciellt hopplöst låter det ju då frågan kommer upp om storleken på förskolegrupperna enligt denna dystopiker. Småbarn ska inte trängas i kommunernas förskolebaracker över huvudtaget. Så brutalt våra barn tvingas till samhällets indoktrinering. Initiativ MOR behövs för att barnen ska få växa upp i sina familjers omsorger gärna med anställda anstälda praktikanter så som på 1800-talets civiliserade England. Högreståndfamiljer startade även fattigskolor för byarnas fattiga barn.
  Med en framtidshälsning,
  /En MOR

 2. Hemundervisning +statlig skola+friskolor+privata skolor+kvinnolön skriver:

  Exakt, det kan vara ett av de alternativ, inkl.friskolor och privata skolor. Hemundervisning och lön för kvinnor(mödrar) som sköter om sina barn kan vara i stället för LVU-hem, Ungdomshem och olika andra kommunala barnhem för psykstörda eller bortförda barn, eftersom de blev frånskilda med hot och våld hemifrån och från sina föräldrar. Idag drivs det svenska samhället politiskt enligt nationalsocialistiska-feministiska principer där kommunanställda tar över barnen.

  Föräldrar behöver och får inte träffa sina barn särskild ofta. Samma sak var i SSSR, eftersom kvinnor tvingades arbeta och barnen upfostrades huvudsakligen på dagisar och på skolorna, så som svenskarna tvingas till de än idag. Även om Sverige är ett rikt land och skulle inte behöva göra SSSRs feministiska nationalsocialism, utan skulle kunna vara ett demokratiskt och liberal land.

 3. Ove Svidén skriver:

  Underbart, nu börjar det röra på sig bortom ämnesgränserna!
  Initiativ MOR kan både lösa ett arbetslöshets- och ett skol-problem.
  Välkomna med era kommentarer nu när SVT/Pravda Cirkus Almedalen är över.

 4. Anna skriver:

  Övervakningssamhälle?
  Lägg noga märke till bakgrundsmusiken. Knappast en änglakör….
  https://www.youtube.com/watch?v=TqcYZFgzs7M

  Och sedan brakar ett fullständigt helt odefinierbart rent he…e loss.
  Denna propaganda får fortgå, med skattemedel. Hellre att de sitter i internutbildningar (mindre tid att ställa till med skada), men nu har de funnit allt flera kanaler för att håva in fångst. Undrar om den går att ANMÄLA till youtube?

  • Anna skriver:

   Finns det ingen som är duktig på redigering – klippa in verkligheten i filmen lite här och där – sedan you tube?

 5. Socialnämndernas skattefinansierad reklamfilm skriver:

  Jaha,jag kollade nu på reklamfilmen som socialnämnden gjorde för skattepengar,för kommunala firmans skull(medborgarna är väl medvetna om att officiellt i dokumenter kommunala offentliga tjänster Kommunen kallas för firma, bolag eller företag??). Det var skrämmande att titta på.Intressant,hur mkt. det kostade,alla de statister ,reklamcasting att betala,de rör sig nog om hundra tusentals kronor, för att göra en reklamfilm på över 2 min.

 6. Socialnämndernas skattefinansierad reklamfilm skriver:

  P.S.I denna socialnämnderrnas reklamfilm det finns inte ett enda ord, om vad medborgare eller fröken mfl.ska göra, om de ser att kommunala barnhems/fosterfamiljens /mfl.andra sorters kommunala barnhem) barnen far illa. Därför sådana barnen ,tex.,Yara,Donia etc.dör och blir sjuka ,det är därför att Polisen får inte ingripa i kommunala hem, om ngn. granne anmäler brott som försiggår i kommunala barnhem.Lärare med rektor får inte polisanmäla brott gällande barn utan socialernas tillåtelse heller, utan måste prata med socialen som brukar inte polisanmäla sig själva, utan lägger ner ärender om brottslighet i de alla olika kommunala barnhem och likn.kommunala inrättningar, BUP,skolor etc som alla är enade i en sak som de kallar för ”kommunal samarbete”. Detta företeelse som kallas för ”Kommunal samarbete” egentligen behövs, för att motarbeta enskilda personerrnas anmälningar och klagomål. För mkt. klagande föräldrar kan hamna även i psyket mkt.snabbt, om de inte ger sig. Eftesom feministiska nationalsocialisterna praktiserar det här samarbete i alla tider, from. nu i Sverige, Finland och Norge :polis-socialen-psykiatri.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *