Sananda om vårt DNA, Tallkottkörteln och Det Tredje Ögat

Jesus lovade is sin tidigare inkarnation för ca två tusen år sedan, att han skulle återkomma. Med namnet Jesus/Sananda återkommer han nu i kanaliserade texter som en ’förvarning’ till andligt medvetna människor. Anna Berg kanaliserade honom i boken Den Nya Bergspredikan, utgiven 1995 av Sananda förlag. Kathryn E. May kanalisering: Jesus/Sananda SjälvbiografiPostat den  samt hennes senaste kanalisering återges i sin helhet här intill i min engelska Peace Philosophers Blog: www.peace.se/blog  som Sananda: A Time for Change Posted on 

P.S.    It will come as a surprise to many that the human species did not begin on Planet Earth, but is a combination of several races of humanoid beings from other planets who gave their DNA to combine what was hoped to be the best of all possible qualities – a being who is truly made in the image of our Creator.  This is your potential, the destiny you were created for.

…  Your pineal gland is the engine for absorbing Light and converting your DNA to its more sophisticated crystalline “operating system.”  Here lies a major key to your future as higher dimensional beings.  Sananda

Det här inlägget postades i Framtid, Människa, Tro, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Sananda om vårt DNA, Tallkottkörteln och Det Tredje Ögat

 1. Anna skriver:

  Är valkretsen redo för blandningen av filosofi och hårddata om socialtjänst? Har inte svaret, men MOR får inte chansas…
  VI är inte bäst i välden.

 2. Ove Svidén skriver:

  Tack Anna. Filosofens blogg används av Initiativ MOR denna valsommar.
  Det betyder inte att MOR omfattar hela det spektrum av frågor, inlägg, kommentrer och svar som mitt filosoferande rör sig fritt och professionellt inom.
  Däremot kan MOR-iniativet ha nytta av mitt fria filosoferande som en metod att överblicka det inbördeskrig som råder mellan fräcka socialsekreterare och poliser i krig med familjer och barn som kan kidnappas och vidareförpassas till en lönsam marknad av sexmissbrukare och pedofiler!
  Det djävulskt listiga LVU/HVB-Systemet i Sverige kan bara genomskådas av de allra mest vidsynta. Därför är Initiativ MOR en utmaning för: ove@peace.se
  Jag har valt det namnet för att inte svika VärldsGemenskapen i denna inkarnation.
  Och min medarbetare Christina har gett Världsfreden en ny utmaning genom att säga att ’moderskärleken i familjen’ är världens bästa övningsplats för att öva fred i liten skala.

 3. Anna skriver:

  Mor lär det bli, det finns nog tillräckligt många vidsynta i detta land. Alla fall för att minst få ett medialt genomslag. Det skadar inte heller om rösterna mot förmodan inte skulle räcka.. Ditt svar är rätt och förtjänar respekt. Att leva vidsynt är roligare än trångsynt.

 4. Ove Svidén skriver:

  Jesus lovade is sin tidigare inkarnation för ca två tusen år sedan, att han skulle återkomma. Med namnet Jesus/Sananda återkommer han nu i år med sin kanaliserade Självbiografi, som en ‘förvarning’ till andligt medvetna människor.

  SOM VÄRLDEN SER UT 2014, VÄLKOMNAR JAG DIG: SANANDA REDAN I ÅR, OM DU NU HAR TID FÖR OSS OCKSÅ.

 5. Anna skriver:

  Måtte Sananda kunna driva LVU-månglarna ur templet—- Är öppen för vilken överraskning som helst, men inte utan mina barn.
  Livet kan göra ont på ofattbara sätt, men jag kommer aldrig att låta mig tystas…

 6. Ove Svidén skriver:

  Anna! Det är rätt inställning i vår nuvarande tid av snabbt andligt uppvaknande. Genom Initiativ MOR kan du göra din insats i Riksdagsposition under kommande år. Som riksdagsledamot kan du få betalt för att berätta din LVU/HVB-historia.

  Allt med sikte på att dina barn ska komma tillbaks till den familj de vill leva med.
  Samt med 250 tusen kronor som ersättning för sveda och värk i själen, sedan det brutala tvångsomhändertagandet.

  Fortsätt kommentera i Filosofens blogg. Det du skriver kan bli en handbok för LVU-drabbade mödrar, barn, familjer och släktingar som upplevt LVU/HVB-System-Terrorn på nära håll. Med sin röst på en MOR-valsedel till Riksdagen kan förändringen börja!

 7. Föräldrar som vann mot socialtjänsten skriver:

  Det skulle behövas att föräldrar som vann rättegånger mot korruption (socialnämnden, olika kommunanställda, landstingsanställda , polisens, tingsrättens korrupta och brottsliga anställda), berättar hur det gick till för dem. Men kanske sådana föräldrar och barnen kan bli rädda för att dyka upp i offentlighet, för att inte få kommunanställdas ögon på sig igen. Det är därför att de alla kommunala/ statliga barnkidnappande brottslingar bestraffas inte utan bara omplaceras på andra kommuner eller får även befordran till andra tjänster (om inte de blev uthängda i tidningar).

 8. Ove Svidén skriver:

  Neal Donald Walsh, författare till böckerna: ’Samtal Med Gud’
  tror på framgång för Iniativet MOR i det framtida valet, eller hur tolkar du själv hans andliga budskap till mig på nätet den 24 april, 2014 i hans vardagliga gratis-tjänst för dem som vill anmäla sig?

  On this day of your life,
  Ove, I believe God wants you to know…
  …that the election is over, the votes have been counted,
  and you win.It was not even a close race, because all the votes in
  Heaven are for you. Nobody can defeat you, and
  nobody ever could. In this campaign, you were
  declared the winner long ago. So…you can stop running now. Relax.
  Breathe. It’s a landslide. You’re in.
  The only thing left now is for you to know it. Do you?
  If you do, you will experience it.

  Love, Your Friend …(Signatur)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *