Tre procents ränta på ett banklån, är väl OK?

På 24 år har 3% ränta på ränta fördubblat kapitalet. Och på 78 år har det tiofaldigats.

Tänk tanken att Platon ombads sätta in Sokrates guldring på en bank för 2415 år sedan, som accepterade tre procents ränta i guld, skattefritt? Hur stor skulle guldklimpen då vara nu, efter drygt 24 århundraden? Svaret är omkring tre tusen guldklot av Jordklotets storlek! Tänka sig. Vid tiden för franska revolutionen skulle guldklimpen bara vara ca ett jordklot stort. Nåja.

Förstår ni varför Den Store Skaparen av Civilisationen på denna vår Moder Jord fick det uttryckliga uppgiften att skapa ett räntefritt banksystem? (Se 2Mos: 22:25) Jo det var en mycket äldre Uppstigen Mästare som sa sin yngre kollega: att ett räntebärande pengasystem till slut måste kollapsa. Räntematematiken gör det oundvikligt!

När idén NWO, New World Order, skapades i och med bildandet av BoE, Bank of England år 1694, tilläts grundarna vara anonyma bakom sin gulddeposition av 1,25 miljoner Pund Sterling till Bankvalvet. När McMillan-Kommittén för ca åttio år sedan fick utredningsuppdraget att hitta ägaren till BoE, kunde man inte finna honom? När jag frågade en vän, som för några år sedan hade kontakter i Bilderberggruppen, fick jag svaret att BoE ägs av en kvinna:  Drottning Elisabeth II av England!
Jaha, det är såå det ligger till?

Om nu The City of London, Washington DC, (District of Columbia) eller Vatikanen som finansiella fristäder inte funkar längre, varifrån ska då världsekonomin styras ifrån? Bryssel Stockholm eller Spaceship New Jerusalem? 

Tänk er ett satellitbaserat system, så som jag skissar i epilogen till: Sagan om Kung Peng och de lönsamma krigens årtusende?  Ett system som laddar upp varje individuell mobiltelefon med dagens basinkomst av Solidarer för en trygg vardagstillvaro?

Och nu när den Store Skaparens son: Jesus/Sananda talar om stora medvetandeförändringar på Moder Jord, vad innebär det konkret? Jo, i sina skrifter i anslutning till sin självbiografi, nyligen publicerade på Nätet WWW, så talas det om att Vatikanens roll som pengakista åt mänskligheten ska upphöra. Det ackumulerade sparkapitalet ska delas ut till den mest kreativa medskaparna. Hur då?

Vi får väl se, när Skaparens Son återkommer i sin nya inkarnation.

Jaha, det är Det som Jesus/Sanada antytt att Han ska administrera…

 

Det här inlägget postades i Framtid, Människa, Pengar, UFO, VärldsGemenskap. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tre procents ränta på ett banklån, är väl OK?

  1. Jan-Olof skriver:

    http://www.ecb.europa.eu/home/html/faqinterestrates.en.html

    Nya Tider och Ordning skola komma då detta blir en verklighet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *