När nu sanningen ska fram …

När nu sanningen ska fram så kan jag från min författarlya i Vallonie, där jag bland avlägsna släktingar och nära vänner känner mig helt trygg och säker för svenska socialtjänstens och polisens professionella och listiga maktmissbruk, kan jag nu säga det följande:

Det är en dold bonus i den psykiskt ansträngande polistjänsten att få träffa underåriga flickor för sexuellt umgänge. Jag har det från en unik serie av fem vittnesmål från säker källa:

1. Från elitsoldat och son till en Polischef som visste att Socialchefen i Vetlanda, som blev avslöjad av Uppdrag Granskning samt utslängd från sin tjänst av uppretade föräldrar, egentligen var en misslyckad polischef, med en enda uppgift att förhala alla ärenden.

2.  Av en mor som mist två av sina nyfödda barn till Soc. och hotats med att även förlora sitt tredje barn av Skånes mest hatade Socialutredare Marianne Brokvist (fingerat namn).

3. Av en psykopat och exmake till den mor ovan,  ringde mig och låtsades vara polis. Han hotade med två års fängelse om jag skyddade hans ’gravt kriminellt belastade exfru’ när hon i sin förtvivlan flydde runt i Sverige med sitt kidnappade egna tredje barn. (Självklart nådde statens långa arm de elaka flyktingarna, infångade till slut både mor och LVU-flyktingen, så att mor kunde avtjäna sitt fängelsestraff på en dryg månad och sjuåringen Oscar kunde tvingas tillbaks till psykopat-pappan som han var bunden till, enligt Förvaltningsrättens beslut och Socialförvaltningens lönsamma LVU-arrangemang med pappan, psy…).

4. Av elitsoldaten som intervjuade socialutredaren Marianne ovan om sin dubbla roll som både utredare i ett känsligt LVU-fall, och delägare till ett socialsekreterar-ägt HVB-kollektiv, svarade Marianne kort: Vad är det för fel med det då?  Hon insåg tydligen inte jäv-situationen i sitt sekretessbelagda arbete. Sekretess för barnens bästa, eller Kommunens och HVB-ägarnas?  Både och, förståss!

Marianne har ju polisskydd för att tillgodose polisen med sin bonus av underåriga ….

LVU/HVB-Systemet är just så knepigt uppbyggt.

5.  Av ett filosoferande medborgarvittne som har svårt att hålla tyst med sina tjugo år långa slutledningsarbete, inkluderande bland annat ovanstående ’fall’ och fem trovärdiga vittnen.

P.S. För att förstärka den här historiens trovärdighet bör läsaren även få veta:

Att när Oscar sov hos sin mamma, kidnapperskan, så var han torr när han vaknade. När han bor med sin pappa, måste han bära dygnsblöja. Tänk er in i situationen att den sjuåriga pojken måste börja skolan med detta handikapp? Han kommer ju att mobbas sönder och samman av elaka mobbare i klassen! Bara för att myndigheterna ju har rätt!

Vilken mor inser inte nu att myndigheterna ljuger, för att skydda sig och sina intäkter?

Hur länge ska det dröja innan de ansvariga inom Socialen, Polisen, Advokatkåren Förvaltningsdomstolarna, Kommuner och Riksdagen blir avslöjade och måste ta sina straff? Eller är det avgångsvederlag det heter, för den nivån av brott vi här talar om: Lönsam Kommunal Människohandel i vit skjorta och slips?

 

Det här inlägget postades i LVU, Maktmissbruk, Människa, Pengar, politik. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till När nu sanningen ska fram …

 1. Ett omhändertagande som drabbade en hel bygd. skriver:

  Det hela började med ett barn med skolsvårigheter, allt var frid och fröjd så länge skolan i byn drevs i kommunal regi och barnet i fråga hade tillgång till specialpedagog. Men på grund av vikande elevunderlag beslöt kommunen att lägga ned skolan, med gemensamma krafter beslöt byborna att bilda en friskola. Det är här de verkliga svårigheterna börjar, en elev som behöver extra resurser är givetvis en ekonomisk belastning så något extra stöd kan inte längre komma i fråga. I stället kontaktar rektorn för skolan de sociala myndigheterna och en utredning inleds, man finner en gammal epilepsi diagnos som man anser bär skulden till hela problematiken, då har barnet i fråga varit symtomfri i hela sex år. Skolan kräver medicinering innan man överhuvudtaget tänker överväga att sätta in några som helst resurser i undervisningen, den utredande socialsekreteraren skriver i sin utredning ”Mångårig obehandlad epilepsi med rikliga anfall” utan att kunna påvisa när dessa skulle ha skett, barnets mor eller andra närstående har inte sett något av detta. Konflikten med skolan och skolan pågår under ca tre års tid och även under den tiden är barnet symtomfritt. Då barnets mor inte går med på ett frivilligt omhändertagande av sin son, ser socialsekreteraren i fråga till att även det aktuella barnets syskon skall omfattas av ett LVU beslut. I förlängningen har detta inneburit att den lilla byskolan förlorade 20% av sitt elevunderlag och kommer inte att ha någon undervisning från och med höstterminen 2014.

 2. Hur de LVU"omhändertagna" barnen har det skriver:

  Extrakt från av kommunanställda kidnappade barnens LVU, från dagens tidning. En exempel, på hur de har det efter ha blivit bortförda med våld och hot, från deras hem, av svenska kommunanställda, som använder sig av ”Lag om
  Vård av unga LVU-tvångsomhändertagande”. Citat från tidning,2014-05-30: ” Fyraåring skickad till fel förskola”

  En omhändertagen fyraårig pojke som bor på barnhem i Malmö har skickats till fel förskola och lämnats till en främmande man när barnhemmet låtit honom åka taxi ensam till förskolan, rapporterar SVT Sydnytt. Taxibolaget som kört pojken hänvisar i sitt svar till Sydnytt till att det är den mänskliga faktorn som felat – i det ena fallet fick chauffören fel namn på förskolan och i det andra fallet hade skolpersonalen inte kommit till skolan när pojken skulle lämnas. Föräldrarna har tidigare påpekat att de inte vill att pojken ska åka ensam i taxi. Nu ska händelserna utredas enligt lex Sarah.”

 3. Anna skriver:

  Rösta MOR!!

  Alternativet?
  Maximal ironi!

  Vad är Mi? Maskulint initiativ är en ideell organisation bestående av människor som inte längre vill vänta på att de etablerade politiska partierna ska driva de manliga frågorna. Manligt initiativ fortsätter den kamp och det arbete som män under lång tid utfört för att förbättra sina liv. Maskulint initiativ sätter de manliga frågorna högst upp på den politiska dagordningen. Vilka mål har Mi? Maskulint initiativ vill föra upp manligheten på den politiska dagordningen. Genom att samla en bred folkrörelse för manlighet och manliga rättigheter för vi in en ny dimension i politiken. Maskulint initiativ strävar efter parlamentariska mandat för att genomdriva förändring, från lokal till global nivå.” Vi står upp för våra manliga rättigheter, #m.!.2014 Vad tycks? Jag vill uppdatera jämställdheten och krossa den nuvarande jämställdhetsdebatten med evolutionsforskning och en två tons hög med bevis för att kvinnor och män delats av naturen och ska behandlas efter de förutsättningar som finns. Det är MÖJLIGT att ge individen dess frihet och samtidigt säga att vi funkar olika. Dessa kommunister kan ta sin orättvishetsfeminism och sticka den rätt upp i valfri kroppsöppning. Självklart måste Könfascistiskt Initiativ få en manlig opponent för att männen ska kunna ha en chans att bemöta dem. Vi behöver en plattform för att kunna höja rösten för vår vilja till rättvisa. Är de kommunister måste de ha motstånd från realister som har förstått vilka hycklande kommunistsvin de är! Oavsett kön! Det var EXAKT såhär kommunismen uppstod på 20-30 talen, det börjar med en mycket positiv valrörelse som skapar gemenskap men slutar i fascism och Gulag. Alla män kommer omskolas mot sin vilja enligt feministdoktrinen. Någon eller något måste på något sätt förhindra att deras inflytande ökar iallafall. Kommer de in i riksdagen är det en förlust för jämställdheten och demokratin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *