Kvinnligt, Manligt, Mänskligt

Kvinnligt, Manligt och Mänskligt bortom idévärldens superljus:

Under Antiken, Renässansen, och nu i Informationssamhället bortom Internet, visar sig Människan vara en kropp och själ över inkarnationer i tidens fjärde dimension. Hon kan även visa sig som uppstigen, skapande ande, en ljusvarelse i idévärlden.

Nu väntar vi på att Jesus ska återkomma med sin förklaring som Jesus/Sananda, hur han i kropp, själ och ande, verkat under tusen generationer! Vi kan nu vänta oss att Kristusmedvetandet kommer till oss i sitt rymdskepp av ljus, som Starship New Jerusalem, kan den Galaktiska Federationen komma att visa sig.

Men är Du kära läsare mogen att ta emot budskapet i superljuset?
På liknande sätt som Johannes döparen behövdes för två tusen år sedan.
Behövs även nu en filosoferande mellanhand som förklarar vad som sker, när vi som barn och skapande mellanhänder, i Skaparens händer vaknar upp vi upp till en andlig värld av superljus, som vi inte visste fanns.

Tack käre/a Gud för Internet, WWW, medvetandet och samvetet som förbinder varje sökande själ i Filosofens Blogg och Peace Philosophers Blog telepathically!

P.S.  Är det jobbigt nu? Systemfelen i LVU/HVB-Systemet, utsätter oss dagligen för Socialtjänstens Maktmissbruk: Det kan bli över trettio tusen tvångsomhändertaganden i år. Kränkta föräldrar och gråtande barn som längtar hem. Kidnappade av brutal polis och socialsekreterare i vältränad samverkan. Sexmissbrukad av fosterhems-föräldrar och HVB-ägarna, samt lönsamt bortadopterad till rik pedofil… Hur länge ska vi behöva stå ut?

Men med en stor idé: Initiativ MOR, är förändring möjlig redan efter höstens val, självklar efter valet 2018, och med en förundran över att det tar en generation, och inte skett redan långt tidigare…

Det här inlägget postades i LVU, Människa, MOR, politik, UFO. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kvinnligt, Manligt, Mänskligt

  1. Ove Svidén skriver:

    Moses upppenbarelser på hebreiska, blev senare översatt till talad arameiska.
    Aposteln Paulus tolkning av Jesu arameiska översattes till grekiska. Romarrikets Katolska Kyrka skrev ner sin lära på Latin, som efter romarrikets fall ett hundra femtio år senare överlevde som ett inte talat kyrkolatin.

    Muhammeds kanaliserade uppenbarelser skrevs ned på det talade arabiska språket. Dagens kanaliserade andliga budskap förmedlas med nätets WWW datorengelska. Jesus/Sanande Autobiography, självbiografi finns sen 07-01-2014 på www-engelska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *