Jesus/Sananda sa …

Jesus/Sananda sa mig i en dröm, att hans skulle titta till oss.

Vilka oss? Jordbor under MedvetandeUppstigning. Tillsammans med Moder Jord, vars medvetande också stiger – samtidigt!   En unik kosmisk händelse tydligen.

Kanaliserad information var jag helt ovetande om fram till 1990. Sen via Anna Bergs bok Den Nya Bergspredikan, och Mästaren Predikar året efter osv,  blev jag en fascinerad läsare av kanaliserad litteratur.  Jag började skriva på en avhandling: 95 Teser för den Fria Svenska Kyrkan. Allt jag kom över, kom in i mitt filosoferande kring nyandlighet och religionerna. Tillsammans med en videofilmare spikade jag sen upp, under buller och bång, ett ex av min skrift, på kyrkdörren till Stora Tunas Kyrka. Nu försöker jag få texten godkänd som en Teologie Doktorsexamen av ett par teologer i Lund, som jag känner sen tidigare. Kunde Jonas Gardell, så kan väl även jag?

Den 7 januari 2014, publicerades Jesus/Sananda självbiografi på nätet: WWW. Jag sitter på parkett och ser hur allt vad jag tvivlat på från Nya Testamentets sagor om Jesu liv, får en ny förklaring genom Jesus/Sanada kanaliserade ord genom Kathryn E. May. Anna Bergs böcker, också kanaliserade från Jesus/Sananda, blir verifierade tjugo år efteråt! Nu förstår jag även att Kyrkornas Världsråd tackade nej till att få del av den nya kontroversiella kunskapen, vilket gjorde att Jesus/Sananda på 1990-talet sökte sig vidare till det ekumeniska Sverige samt både hittade och lärde upp Anna och Kathryn.

När jag nu slår upp Nya Jerusalem på Google, hittar jag två berättelser: Ett om en stor kosmisk stad som sänker sig ned över Moder Jord som en vision från patriarker för tusentals år sedan. Dels en berättelse från Ashtar Command, broder till Jesus/Sananda och kommendör på Starship New Jerusalem, med uppgift att visa sig och sin armada av skepp och de Uppstigna Mästare som är på väg för att hjälpa oss med hälsan och att få del av Kristusmedvetandet.
Som filosoferande flygingenjör har jag ju ingen svårighet att ta del av bägge perspektiven.

Så, om nu mina tjänster behövs i sommar för att förklara det skrämmande som kan upplevas av de enfaldiga materialisterna, kan jag uppleva och förklara det som ett kosmiskt ja: YesA Cosmic Ascension for those familiar with the concept: Divine Oneness.

Kan svenskens tvåspråkighet, bli den tillgång som nu gör oss mogna för ett andligt uppvaknande? Kan vi börja få använda ordet spiritualitet i stället för ny-andlighet? Ordet andlighet har ju en negativ klang av Svenska Kyrkans avsaknad av kanalisering och meditation i sin språkvård.

Se vidare i denna Filosofens Blogg:

Jesus/Sananda Självbiografi   Postat den 28 april, 2014

95 teser för den Fria Svenska Kyrkan  Postat den 23 januari, 2014

 

Det här inlägget postades i Framtid, Människa, MOR, Tro, UFO. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jesus/Sananda sa …

  1. Pingback: 95 teser för den Fria Svenska Kyrkan | Filosofens blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *