Det räcker med 500 kronor

Det räcker mer 500 kronor för att en nämndeman i en förvaltningsdomstol ska rösta för en förlängning på ett segdraget LVU-mål, har det sagts mig. Och, om man inser att en månads förlängning av ett tvångsomhändertagande, kan ge Kommunen och/eller den anlitade HVB-ägaren tillsammans fyrtio tusen kronor i månaden, kan ju vem som helst förstå lönsamheten i transaktionen. Eller hur? Och skulle nämndemanen upptäcka att det var fem hundra för mycket i den ersättning han fick från kommunens flinka flickor i kassan, för sina timmars deltagande i förhandlingen, så kan det ju hända att nämnde-mannen låter det bero, och ser det som en bonus för sina smidiga tjänster åt den rika kommunen med de många välmående HVB-hems-ägarna.

Mellan Jul och nyår 2012, beslöt fem domare inom det Europeiska Rådet att man behövde granska LVU/HVB-Industrin i Sverige. I juni 2012 var jag med som tyst åhörare under ett fyra timmar långt LVU-ärende i Svea Hovrätt. När domaren slagit sin klubba i bordet för avslut, fick jag tillfälle att säga några varningens ord om EuropaRådets planerade granskning och lämnade samtidigt över en  välskriven A4-sida till advokat, nämndemän och domare. Det var min rekommendation att det skulle uppfattas som helt OK från EuroaRådets sida att nu sända tillbaks Dominic till sina hårt prövade föräldrar. Två veckor senare visade det sig att domarn hade valt att reservera sig från nämndemännens majoritetsbeslut om en förlängning. Med sin lilla teknikalitet sökte alltså domaren skydda sig och sitt jobb.

Var det dolda pengar bakom det som skedde. Sannolikt inte. Utan i detta fall var det principen att myndigheten alltid har rätt i en svensk förvaltningsdomstol. Och den principen har varit vägledande ända sen trettioåriga kriget när landets konung var ute och krigade i Europa, medan Axel Oxenstierna skulle hålla folket hemma i Herrans Tukt och Förmaning som kungens ställföreträdare. Det var enväldets förordning allt sedan Gustaf den förste Wasa tid.

Efter de stora krigens tid i Europa, har man insett att consensus-domstolar av svensk modell inte fungerar. Men i det fredliga Sverige har man medvetet skickligt tagit bort allt sådant som kunde antyda att människoindividen hade ett eget samvete under Gud. Nej bort det. Låt myndigheternas välutbildade experter avgöra vad som är rätt och fel. Konsekvensen är därvid självklar. Om ett barn säger att det längtar efter mamma, så är det att betrakta som helt irrelevant och ovetenskapligt. Barn har inte rätt att höras eller deltaga i LVU-rättegånga bakom stängda dörrar för att skydda barnet fram till myndiga 18 år. Myndigheten vet vad som är bäst för barnet utan att höra det! Domstolarna nöjer sig med att lyssna till experternas professionella utläggningar.

Men tänk om, det är just det som är den Lönsamma Kommunala Människohandelns verkliga hemlighet? Det är ju, hemska tanke, myndigheternas eget expertvälde som skyddas? Polischefens lek med småflickor och den pedofile domaren är de som skyddas för att bevara den ordningen att HVB-hemmen tillgodoser det sexbehov med tvångsomhändertagna LVU-barn, som sexköpslagen ska förhindra inköpet av!

Oh, du sköna nya värld. De myndigheter som försetts med skattemedel att hjälpa, stödja och skydda individerna i samhället biter sig själva i svansen, när de tillåter den stora lönsamma LVU/HVB-industrin att gömma undan barn för en dold grymt lönsam internationell marknad av sexmissbruk, pedofili och ända upp till Katolska Kyrkans väl dolda satanism!
Notera nu även den internationella Tribunal som denna vår pågår i Bryssel:  Judy Byington  Saratoga Springs Child Abuse Examiner

www.Examiner.com    April 17, 2014  ’This article was based on today’s exclusive interview with Kevin Annett of the International Tribunal into Crimes of Church and State on this week’s litigation in the Brussels Common Law Court of Justice. Five judges and 27 jury members from six countries including the USA, considered evidence on over 50,000 missing Canadian, US, Argentine and European children who were suspected victims of an international childsacrificial cult referred to as the Ninth Circle.’
Se vidare inlägg: The very dark side of Satanism in the Catholic Church i Peace Philosophers Blog den 21 april 2014

Det här inlägget postades i LVU, Människa, Pengar, politik, Tro. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det räcker med 500 kronor

  1. Alma skriver:

    Exakt, de försvarar sitt beteende med att skylla på att de bara gör sitt jobb. Men varför tar de då ett sådant jobb? Ligger det något i att de har en känslokall natur, eller sadistisk läggning? Hur kan de sova gott om nätterna? Värsta mobbarna. Ser sig som bättre människor, fast de beter sig illa åt.

  2. Socialistledarnas psykdiagnos skriver:

    Nuvarande socialistledare är socialisternas fosterhemmets barn. Intressant vilken psykisk diagnos han har? Jag fick höra i hans intervju, om hur han talade offentligt om sina egna föräldrar, liksom att de är dumma och inte kapabla till nåt. Han sa liksom ”mina föräldrar var inte kapabla att ta hand om mig, då staten tog över och det är jag tacksam för”. Det är kommunistindoktrinerad mentalitet, att kunna säga sådana fula saker om sina egna föräldrar. Och han blev flitig socialist. Men varför vi fick aldrig hört talas om vilken psykdiagnos han har och hade som barn, vart den ” fösvann” nånstans och när?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *