Det första Initiativ MOR har att göra i Riksdagen

Det första som Initiativ MOR har att göra i Riksdagen, är att stifta en lag
som förbjuder socialens och polisens nuvarande rätt att kidnappa barn
från familjer i en fräck överraskningsmanöver.

Tills den lagen är ett faktum,
släpp inte in någon okänd i hemmet,
inte ens med en fot i dörrspringan!

I dag räcker det med en orosanmälan från en granne, lärare,
politisk motståndare, sexmissbrukare eller dold pedofil,
för att tillskansa sig ett barn från en chockad mamma.
En listig myndighets-chock kan förstöra livet för mor och barn.

Och det är just vad som är meningen. LVU/HVB-Systemet är konstruerat för
att kidnappa barn och i omsorgsfullt planerade steg slussa barn och ungdomar
till en stor internationell marknad av sexmissbrukare, pedofiler och satanister.

I den hierarkin ingår köpta socialsekreterare, socialutredare, kommunaltjänstemän, ekonomer, advokater, domare, åklagare, läkare, organhandlare, adoptionsbyråer,
och en skrupelfri läkemedelsindustri.

I Sveriges Riksdag finns de köpta medlöparna som en tyst elit
bakom sin officiella uppgift att ansvara för att stifta landets lagar!

 

Det här inlägget postades i Framtid, LVU, MOR, politik. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Det första Initiativ MOR har att göra i Riksdagen

 1. Barnkonventionen som svensk lag. skriver:

  Jag har stora förhoppningar på initiativet MOR, som bekant är FN:s barnkonvention inte antagen som svensk lag. När initiativet MOR kommer in i riksdagen hoppas jag på en ändring på den punkten.

  • Ove Svidén skriver:

   Ja, det blir en huvudsak för Initiativ MOR, att införa FN:s Barnkonvention som Svensk Lag.
   Samtidigt kan vi ju då börja följa FN-stadgans ord om att: ’Rätten att välja skola/utbildning för barnen, tillkommer i första rummet dess föräldrar’

   Fallet Dominic, borde vara löst, och barnet återsänt med en ursäkt och ett rejält skadestånd, för att vi inte lyder FN!
   Sverige talar med kluven tunga när det gäller FN. Vi duckar under FN:s beslut om fredsbefrämjande insatser i världen, men motarbetar Barnkonventionens möjlighet att avsluta det lönsamma inbördeskriget mellan familjer och kränkande LVU-tillslag av Socialörvaltning och Polis.

 2. Sophie skriver:

  Jag ska jobba för att lagen måste ändras så att föräldrar får större inflytande och befogenheter! Som lagen ser ut nu har det mynnat ut i att jag som förälder skrikit mig hes för att sonen skulle få behandling för att bearbeta sina trauman han upplevde på Bromstens skola. De svarade på bup att han var för ung för att få det!

  Jag svarade att det inte kommer spela ngn roll i vilken skola han hamnar i om det inte är specialskola- för att hans trauman gör att han fortsätter med sina hot om att skada sig själv och andra- om han tvingas gå till en skola utan att först få behandling!

  Men jag som förälder får inget lagstöd för detta! Socialtjänsten däremot har befogenheter att ge honom terapi!

  Så han har fått en dyrköpt erfarenhet! Han har lärt sig nu vad som hönder om han pratar om att skjuta ner alla på skolan som han sett på youtube! Han får snart komma hem och har blivit lovad terapi! Och jag ska äntligen få avlastning som jag tjatat efter i så många år!

  Jag är lättad men ändå chockerad över att ” insatsstyrkan” stormade in och bara tog sonen en vacker sommardag på väg till att luncha på mc Donalds! Jag är glad att han är 11 och inte 10, för hade det hänt för ett år sedan när han var så skör och ledsen hade han brutit ihop helt! Vad hade hänt då? Hade man skyllt på mig, misstänkt mig för psykisk misshandel? Det känns som att vi precis klarat oss från katastrofen. Som att vi befunnit oss på Estonia men precis hann stiga av innan skutan sjönk!

  Ännu vet jag inte var han är, men nu har vi fått hälsa till varandra genom ombud och han vet att vi snart är tillsammans igen tack vare att jag precis hann med och skriva kontrakt på ny lägenhet och ordnat med skolplacering 100 meter från hemmet!

  Amen!

 3. Ivan Drinic skriver:

  Vad beror denna inre otillfredsställelse på, denna inre känsla av värdelöshet och en inre tomhet, och som i slutända leder till att vi gör vad som helst för att fly från den inre otillfredsställelsen?
  Människan saknar i dag harmoni och frid. Den som ges av Guds Moder i Medjugorje. Hon har genom sina visionärer spridit den högsta Gudomliga Friden och samtidigt hänvisat i sina regelbundna månadsmeddelanden till Kristi ord: ”Jag vill att er glädje skall bli fullkomlig i mig.” Ärade medmänniskor, socialarbetare, föräldrar och barn, börja be till Guds Moder, inte i kyrkan utan i era hem. Må Guds Moder välsigna er alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *