Listigt, Lönsamt LVU/HVB-system och Initiativet MOR

Tjänstemannaansvaret i offentlig förvaltning försvagades väsentligt under Olof Palmes tid som regeringschef.  Vad som var motivet bakom detta minns jag inte. Tendensen var i alla händelser, att ansvar kan utkrävas om tjänstemannen handlar försumligt gentemot organisationen, men knappast alls om han/hon försummar klienten.
Vad tänker Du göra åt det?
Hälsningar
Mats Jonsson

Vilken passning! Vad tänker jag som filosof göra åt LVU/HVB-Systemet som bygger på att Staten tillhandahåller advokater vars lismande falskhet visar att de är köpta för att lura klienten! De vet ju från början att Stat och Kommun vinner alla skenrättegångar i förvaltningsdomstolarna! Så korrupt är ju det Svenska LVU/HVB-Systemet konstruerat.

Alltså det jag tänker göra inom ramen för INITIATIV MOR är att jag försöker få landets alla mödrar att rösta in MOR i Riksdagen. Och inte bara att de kommer in, utan helst att MOR blir största namn i Riksdagen. Det kan alltså leda till att Iniativet MOR blir ombedd att utse Statsminister och bilda Regering. Inte dåligt för en novis i politiken.

Varför skulle varje mor i hela Sverige vilja rösta in MOR i Riksdagen?

Jo, varje enskild mor har den intuitionen att något är radikalt fel, när två socialsekreterare och två poliser tillsammans kommer till ytterdörren, ringer på, och har rätten att tvångsomhänderta det skrikande barnet eller barnen med omedelbar verkan!

Chocken och traumat som följer av detta kan förfölja de LVU-drabbade familjerna under resten av deras liv! Och det förstår inte de politiker, sexmissbrukare, pedofiler, den sjuka läkemedelsindustrin eller den indoktrinerade socialsekreteraren som från sina politiska chefer får uppdraget att tillhandahålla LVU-barn som separeras från sina ansvarstagande föräldrar! Ty den socionomutbildade personal som redan på universiteteet lärde sig att familjen är grundmotståndet mot den sociala ingenjörskonstens legala rätt, att på minsta indikation från en politisk chef, granne eller fiende göra en orosanmälan.

LVU/HVB-Systemet är en listigt konstruerad fälla för familjen.
Och det förstår varje medkännande mor intuitivt, men vanligtvis försent.
Moderskärleken gör hennes insats för freden och friden i samhället oumbärlig.

Men i det ateistiska, materialistiska Sverige av idag, är Moderskärleken ett hinder för den lönsamma kommunala människohandeln! Sverige befinner sig i ett inbördeskrig, med sociala myndigheter som har byråkratisk rätt att kränka familjen för att tjäna stora dolda pengar, både svarta och vita, under bordet. Moderskärleken står alltså emot den legalt godkända lönsamma kommunala människohandeln.

Just nu inser inte politiker, domare, polischefer och pedofiler att Sveriges mödrar har fått nog! Men efter Initiativ MOR insatser i slutet av valrörelsen kommer de skyldiga att inse sitt misstag, när de ca trettio tusen senast infångade barnen blir tillfrågade om vilken familj eller mor de helst vill flytta hem till!

Det här inlägget postades i Framtid, LVU, Människa, MOR, politik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *