Det Politiska Initiativet MOR, i sammandrag:


Medkänsla  Omsorg  Respekt

Familjen har rätt till sina egna barn,
tills de själva vill flytta hemifrån.

Den Kommunala Människohandeln
med LVU/HVB-Systemet måste bort!

Tvångsomhändertaganden av barn med hjälp av polis och socialtjänstemän bör förbjudas och ersättas av skadestånd och behandling av Post-Traumatisk Stress till mor, barn och familj, för de redan drabbade.

Rensa bort maktmissbruk
Sätt pedofiler i fängelse
Gör Sverige civiliserat!

Nyskapa StorFamiljen
med Moderskärlek
och Internet

– – –

P.S. Initiativet MOR är bara början på det som behövs för att få loss Landet Lagom Mittemellan ur sin materialistiska och ateistiska formsvacka sen andra världskriget.

Moder Svea må vänta länge än på att få sin Kosmiska lyskraft och erkännande

P.S.  Titta in på Filosofens blogg ibland så ser Du hur långt vi har kommit.

Det här inlägget postades i Framtid, LVU, Människa, MOR, politik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Det Politiska Initiativet MOR, i sammandrag:

  1. Jätte bra, rusta ner kommunal anställdas onödiga sysselsättning som bara kostar staten och skattebetalarna enorma belopp och som bara är till för översitteri, de ska inte sitta där och bestämma och göra det krångligt för de kreativa och företagsamma .De ska inte sitta där och bestämma över och förstöra andras liv Bättre de tar emot Medborgarlön eller gör någon syssla som är kreativ och produktiv för samhället än den påhittade nonsens arbete de utför på bekostnad av medborgarnas frihet. Nedrustning av myndigheter och fram för medborgarnas frihet bör vara med i MOR som budskap för folket. ( hela Sverige är ett stort koncentration läger ( Dagis, HVB -hem , utredningshem, immigrations-läger, äldrevård, fängelse , mm) mycket är helt onödigt och många som far illa. Dags att folket får sina rättigheter som medborgare tillbaka. / mvh Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *