Okontrollerat tänkande, en broms för Medvetandehöjningen

2).  Det är viktigt att ha full kontroll över ditt tänkande. Hindra sådana tankar och idéer som ger dig tveksamhet, ilska, ånger, oro eller förtvivlan. Hindra även sådana känslor att överföras till andra. Insistera inte på att du kan hantera ’verkligheten’. Sådana tankar är från historiens mörka krafter, det förflutnas manifestering av Mörker.

Detta är det andra rådet från din Kosmiska Skapare, när Ljuset börjar anas från den Stora Medvetandehöjningen!

Let me give you one last definitive explanation of what is required for your personal ascension:  

Gain command over your thoughts so that you refuse entrance to those thoughts and ideas which cause you doubt, anger, resentment, anxiety or despair, or which bring these feelings to others.  Do not insist that you are simply addressing ”reality.” These thoughts are all manifestations of Darkness, the Dark teachings of the past.

Creator

P.S.  Det var länge sedan man hörde så raka råd från trons förmedlare. Men nu är det dags för de kanaliserade budskapen. Speciellt kvinnor utbildar sig som ’kanaler’ för att förmedla aktuella insikter till människor via Internet. Detta är dagens metod, att jämföras med Martin Luthers användning av tryckerikonsten för fem hundra år sedan. Han ville överföra det andliga budskapet i sin predikan på modersmålet, till de sökande människorna, som dittills måst uppleva andlighet via kyrkolatinet, konstens och ritualernas långa omväg.

 

Det här inlägget postades i Framtid, Människa, Tro. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *