Jesus/Sanandas budskap till världen den 17 mars 2014

Det angelägna budskapet till världen med det cigarr-formade rymdskeppet över Ukraina och räddningen av Flight 370, var de första två händelserna som klargjorde närvaron av en Kosmisk familj för Jordens alla innevånare. Som de kommande veckorna kommer att visa, så kommer ni jordbor att inse hur viktiga dessa händelser verkligen är, och hur mycket världen kommer att förändrats på grund av dem!

Ni måste nu inse att vi nu presenterar oss gradvis inför människorna på Planeten Jorden. Alla förändringar kommer att medföra enorma fördelar för er, men måste utföras på ett sådant omsorgsfullt sätt att de inblandade skyddas. Jesus/Sananda

P.S. This is a third step toward complete Disclosure. The cigar-shaped ship over the Ukraine and the rescue of Flight 370 were the first two incidents which have made the presence of your Star Family known to the world. As the coming weeks unfold, you will learn how important these events have actually been, and how much the world will have changed because of them.

You see, we are introducing ourselves to Planet Earth gradually. All our actions will bring enormous benefits to the people, but must be done carefully to protect those involved.

The complete channeled message from Jesus/Sananda today, can also be seen on today’s: Peace Philosophers Blog:  www.peace.se/blog

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *