Pedofili kontra Moderskärlek

Hemliga Pedofila nätverk sträcker sig ända upp till Vatikanens Stora Pengamakt

Förre Påven blev portförbjuden i Italien, därför att hans präster tafsade på korgossarna.

Sexköpslagen som söker hindra minderåriga att drabbas, skapar i stället en dold kommunal LVU/HVB-människohandel, för att tillgodose sexmissbrukare och pedofiler.

Denna lönsamma människohandel förstör livet för barnen och föräldrarna.

Men, ger mening, innehåll och tillväxt i kommunens kassa.

Ända tills Moderskärleken för de egna barnen säger stopp!

Stop the Child Industry! Profitable Municipal Kidnapping in Sweden is a Civil War!

När sexmissbruket får styra politiken, kan familjens enhet krossas av Soc.

Men Moderskärleken längtar ända ned till fostret i livmodern för att ta ansvar för Livet!

Den Gyllene Tidsåldern börjar den 20 januari 2014! Så fullbordar nu Skaparen sin gest för snart två tusen år sedan: Kärleken Mellan Maria Magdalena och Jesus/Sananda och deras tre barn, för att gestalta den förebildliga familjen.

Franciscan Friar Bernhard från Londons East End, gav mig något att tänka på när han svarade på min dubbla fråga om Den uppvaknande Gudinnan och Katolska Kyrkans broms på det feminina, med följande kristallklara meningar:

’Vi är mycket väl medvetna om att vi bromsat det feminina.
Men det är en tidsbunden uppgift. Den tiden är snart över.
Och då blir relationen mellan man och kvinna helt underbar.’

Kommer Katolska Kyrkan att kunna överleva Celibatets perversa konsekvenser?

Det här inlägget postades i LVU, Människa, Pengar, politik. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Pedofili kontra Moderskärlek

  1. Av kommunanställda tvångsbortförda och torterade barn skriver:

    Jag läste i någon svensk tidning för nån månad sen, om att de flesta tonåringarna som bodde i kommunala familjerna, fick prostituera sig. Desutom de tvångsbortförda stackarna är så pass förnedrade och förvirrade, att de tror att de söker sig till kärlek och till lite affektion, och det är mest därför att de prostituerar sig. Men de flesta böev ju våldtagna eller på andra sätt torterade innan. Desutom fick ju sexundervisning på andra håll, på skolan, om de fick gå dit över huvudtaget, medan de togs om hand av kommunanställda. Socialförvatningar och kommunala skolor/förskolor borde läggas ner, innan svenska samhället ruttnar tills botten. Socialförvaltning borde ersättas av någon avdelning på Försäkrningskassorna och olika brottslingarna borde Polisen ta hand om, samtidigt som Barnkonvention görs till lag. Man borde förbjuda att bortföra barnen hemifrån med våld och tvång: det borde betraktas som barnkidnappning. Precis som barn-tonårsprostitution i kommunala hem borde betraktas som bordell och pedofili.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *