The Swedish Government and Business Mafia

The more I dig into this issue, the alarming is the development in Sweden. Sweden is truly run by the Government and Business Mafia. (enligt en anonym kommentar)

Ungdomsvård kassako för Jan Emanuel Johansson

Företag inom ungdomsvården håvar in stora pengar. Jan Emanuel Johanssons bolag gjorde minst en kvarts miljard kronor i vinst förra året, skriver Norrtelje Tidning.

Att riskkapitalbolag tjänar stora pengar på social omsorg är ingen nyhet. Branschen är lukrativ och växer allt mer. Enligt Norrtälje Tidning var 15 800 barn och unga i Sverige placerade utanför hemmet under 2009, 4100 av dem på institution.

En av dem som håvar in stora pengar på ungdomsvården är före detta politikern och Robinsondeltagaren Jan Emanuel Johansson.

Hans företag gjorde en vinst på minst en kvarts miljard kronor förra året, skriver Norrtelje Tidning, efter försäljning av koncernföretag. Då hade nio av hans 15 bolag gått samman med vårdkoncernen Frösunda Social Omsorg AB. Företagen har bland annat haft så kallade HVB-hem runtom i Sverige. Där har ungdomar med problem som missbruk och kriminalitet vårdats. Bolagen har även haft boenden för ensamkommande flyktingbarn.

Bo Vinnerljung, professor i socialt arbete vid Stockholms universitet, är kritisk till utvecklingen och säger att det än så länge är okänt hur ungdomar som är placerade på hem som drivs i vinstsyfte påverkas.  – Vi vet ingenting om det. Det finns ingenting utvärderat. Sannolikt finns det en del skadlig vård på marknaden, säger han till Norrtelje Tidning.

Jan Emanuel Johansson när han satt som riksdagsledamot för Socialdemokraterna.
Jan Emanuel Johansson tror att dålig vård faller bort eftersom ingen skulle köpa den.

– Det som är positivt med ett kapitalistiskt system är att det som säljer oftast är hyfsat bra, säger han till Norrtelje Tidning.

P.S.     Can we see the connection among Thomas Bodström (S), Jan Emanuel Johansson (S), social service high-ranking officials who are often S politicians, and the foster-home children in Sweden?

34 000 000 USD are gained from separating innocent children from their innocent and loving families.

Now the former justice minister of Sweden and CIA lapdog Thomas Bodström from the Social Democratic Labour party defends his corrupt and tax evader party member Jan Emanuel Johansson. That is the function of politicians, protecting their own corrupt and tax evader friends, not protecting the interests of the public.

Jan Emanuel Johansson earned 223 million SEK from his foster home business. Can you see the connection among this Social Democratic Labour party to the social service bosses to tens of thousands of innocent children abducted from innocent families? Have you ever wondered why the social service bosses do nothing even though they know about these pandemic human rights abuses?

I have mentioned in the past that the current trend is to target children from immigrant families and refugee kids because they are easier targets than white Swedish single mothers who at least can speak Swedish. Jan Emanuel Johansson also takes unaccompanied refugee kids to live at his foster homes.

To the international community, the Nobel Peace Prize country Sweden seems like a ”generous and loving” country receiving refugee kids, but behind this lies a big multi-billion-dollar foster home business. Unaccompanied refugee kids provides easy money for the foster homes, and the social service workers do not have to work hard writing false reports slandering innocent parents. Children organizations also help filling the foster homes with these refugee kids. That is why the high-ranking people from these organizations just keep quiet about the pandemic social service abuse and corruption because they are also part of the game.

This is how Jan Emanuel Johansson made his fortune from zero to a quarter billion SEK in just ten years. Thanks to the cronyism in the Swedish Social Democratic Labour party.

— http://www.svd.se/naringsliv/ungdomsvard-kassako-for-jan-emanuel-johansson_6483568.svd

Det här inlägget postades i LVU, Maktmissbruk, Pengar, politik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *